Имате ли потребност да превъзхождате други хора?

• 28 436
  • 918
  •   1
Отговори
# 765
Превъзхождай, превъзхождай, не обяснявай.  Naughty Mr. Green

# 766
  • София
Превъзхождай, превъзхождай, не обяснявай.  Naughty Mr. Green
Аз ако превъзхождам нещо е неволно, съзнателно наблюдавам и провокирам да се споделят съкровени мисли относно превъзходството. Laughing

# 767
Хайде сега, неволно било.  Mr. Green Май в бара настъпи happy hour, няма една съкровена мисъл да се свърти...

# 768
  • София
Хайде сега, неволно било.  Mr. Green Май в бара настъпи happy hour, няма една съкровена мисъл да се свърти...
Който разполага с истинска мисъл да дойде и да ни я представи, да се изфука, да ни попревъзхожда с нея. Че след happy hour-а ще си отговаряме само на въпроса кой кого уважава.

# 769
  • София - Рим и обратно

Вие оставате с чувството, че ми натривате носа ли? Laughing Не съм разбрала, мен темата ме интересува, а по нея се пише и случва почти всичко, но може и още, не всичко е ясно.
Не. Откъде пък сега такова впечатление за чуждото намерение? Моето поне не е такова. Ама изобщо не ми харесват мнителните хора, да ти кажа Crossing Arms. Дано не се окаже, че си такава, че тогава...няма смисъл.
Аз съм си малко самодостатъчна, не ми трябва обезателно да ходя да превъзхождам този и онзи. Нито подозирам всеки, че иска да ми натрива моя индиферентен нос. По твоите критерии, май се обичам Simple Smile.

# 770
  • София

Вие оставате с чувството, че ми натривате носа ли? Laughing Не съм разбрала, мен темата ме интересува, а по нея се пише и случва почти всичко, но може и още, не всичко е ясно.
Не. Откъде пък сега такова впечатление за чуждото намерение? Моето поне не е такова. Ама изобщо не ми харесват мнителните хора, да ти кажа Crossing Arms. Дано не се окаже, че си такава, че тогава...няма смисъл.

Ох, Кафе  Joy Joy Вярно, че за наблюдателите е скучно да гледат как други хора се лигавят, ама някои от нас почти перманентно се лигавим тук. Ако в това се вижда нещо повече, то няма какъв извод да направя освен, че лигнята ни е семантично многопластова.

# 771
Цитат на:  link=topic=720492.msg25287017#msg25287017 date=1369819440

Който разполага с истинска мисъл да дойде и да ни я представи, да се изфука, да ни попревъзхожда с нея.

А как ще я разбере пълнежът? Не че съм стисната, но има ли смисъл?  newsm78

# 772
  • София - Рим и обратно

Който разполага с истинска мисъл да дойде и да ни я представи, да се изфука, да ни попревъзхожда с нея.

Да бе, и аз това се питам, ама не видях смисъл и да го пиша Laughing

Бояна, спокси (както ми вика дъщеря ми), лигави си се, няма човек на земята, който да оценява качествената лигня повече от мен Simple Smile. Но прозвуча мнително-киселяшко. Явно настроението в писането не ти се получава за всички.

# 773
  • София

Може и да си права. Като се замисля, но от друга страна превъзхождайки да не подценяваме аудиторията, ще свършат напитките и на събуждане може някой да възприеме мисълта и да я ползва.

# 774
# 775
 hahaha

Ако в това се вижда нещо повече, то няма какъв извод да направя освен, че лигнята ни е семантично многопластова.

Живо бутертесто е, бих казала. Домашно, не на Белла.

# 776
  • Galaxy 13197853088
Я си премерете ухажорите.

# 777
  • София

Бояна, спокси (както ми вика дъщеря ми), лигави си се, няма човек на земята, който да оценява качествената лигня повече от мен Simple Smile. Но прозвуча мнително-киселяшко. Явно настроението в писането не ти се получава за всички.
То ако ми се получаваше за всички щях да напиша книга и да я продам в 100 000 екземляра като за начало.

Ти война ли искаш да предизвикаш?

# 778

Нима смяташ, че ги забелязвам всичките, та да им знам и числеността?  Rolling Eyes

# 779
  • София

Нима смяташ, че ги забелязвам всичките, та да им знам и числеността?  Rolling Eyes
то ухажорите се забелязват, нали трябва да ги допуснеш да те ухажват, виж обожателите могат да останат и незабелязани.

Общи условия

Активация на акаунт