Имате ли потребност да превъзхождате други хора?

• 28 366
  • 918
  •   1
Отговори
# 840
  • София - Рим и обратно
A koe e сега форумското слънце?  Simple Smile

# 841
  • Варна
Що за въпрос?  Flutter

# 842
  • Galaxy 13197853088
.

# 843
Аааа, дойде все пак ред и на класацията "Кой е по по най" по форумски. Щом питате за слънца и има наредени за приза значи влизаме в съществената част. Laughing Laughing Laughing

# 844
Аааа, дойде все пак ред и на класацията "Кой е по по най" по форумски. Щом питате за слънца и има наредени за приза значи влизаме в съществената част. Laughing Laughing Laughing

Е, Тумбе без нея/класацията/ им е скучно, пък и може и някой орган пак да изпадне, тааа не съм "против". Laughing

# 845

Споделете, не се срамете, не хапя!

# 846
  • Пазете Гор
Всяко кандидат-форумно слънце е добре да се покаже по бански или с много, ама много лятна рокля. Неразкриваща, но обещаваща.
Роклята, де.

# 847
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дойде ли ред пак да си мерим хубостта? Време беше Mr. Green

# 848
  • София
Бояна, кога каза, че ще си вземеш почивка?
Тя само обещава. Mr. Green

# 849
Леле, колко сте зрели, възпитани, логични и доказани  Peace
Това, като маниер, го наричам тиха пръдня.

Не разваляй картинката с такива думи, за възпитание идеше реч.  Laughing

# 850
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Призивът на Куркума остава вопъл в пустиня, не ви е срам Crossing Arms

# 851
  • София
Леле, колко сте зрели, възпитани, логични и доказани  Peace
Това, като маниер, го наричам тиха пръдня.

Не разваляй картинката с такива думи, за възпитание идеше реч.  Laughing

Не съм се изтъквала като възпитана никога.  Laughing Само като скромна, но пък винаги и навсякъде имам групичка ... не знам как да ги нарека, които ми го правят нерукотворный и скромността ми пропада в създавания ми от тях имидж на много интересен субект.

# 852
Бояна, ти опрделено имаш проблем, когато усетиш, че не превъзхождаш някого. Направи ми впечатление вече няколко пъти, че реагираш малко първосигнално, "defensive" му се вика на това поведение. Уж си "признаваш", че може и да не знаеш, но си държиш на твоето.

# 853
Във връзка с темата отдавна ми иде да попитам - на какво може да се дължи непрекъснатото желание да изтъкваш красотата си?Става дума за форумки,които навсякъде,независимо каква е темата на разговор,трябва да вметнат колко са прекрасни външно. Rolling Eyes Отначало си мислех,че е някаква шега,но то е все едно съседът ти бай Иван всяка сутрин да те поздравява и да ти разказва един и същ не особено забавен виц.Откъде това желание за самоизтъкване?Не се заяждам, не го разбирам и ще съм благодарна за някакво психологично обяснение. Embarassed

# 854
 Мирилайлай, това е начин да изпъкнеш сред стадото , като  го подразниш. Всеки тук си има някакъв трик, за да бъде забелязан- сигурно си го усетила вече.

Призивът на Куркума остава вопъл в пустиня, не ви е срам Crossing Arms
... така е никой не чу неговият призив...

п.п. добре, че сме ние да го въздигне Ъгейн. Joy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт