Жената Лъв - 69-та тема

• 32 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте  bouquet.
Минавам само да кажа, че в албумчето съм добавила две снимки с шаферската рокля. Представете си ме с висок ток и прическа + грим Joy. И без чорапките Joy. А после си ме представете така, ама с жълти кецове - както ще съм в ресторанта Mr. Green.
Тони, мерси за закуската Hug.
Хаясче, браво за шестичката, колата, настроението... Hug.
Хубав ден  bouquet.

# 121
Клавче, тоя албум толкоз запустя, че се чудя сега какви му бяха паролите. ooooh! Ще се опитам да проникна. newsm78

Аз, както вече писах, съм без мъж, и имам нужда вече от 100 майстора за разни неща в къщи. Не е виц. Twisted Evil ooooh!

# 122
Клавче, тоя албум толкоз запустя, че се чудя сега какви му бяха паролите. ooooh! Ще се опитам да проникна. newsm78

хм,и аз тва се замислих...трябва да търся някъде из пощата Crazy ама така заразително звучи,че не мога да си представя да не го видя тоЗ феномен  Laughing

Полче,офертата,която ти преразказах я гледам от една оферта,която ММ домъкна незнайно откъде У къщи Rolling Eyes ще ти дам името на агенцията,която я предлага,потърси в нета,сигурно ще ги пише същите неща...
Usit Colours(не мога да разбера заедно ли е или отделно newsm78)
има дадени следните уеб адреси:
www.usit.bg
www.crusit.bg
www.digger.bg
и този телефон:0700 15 115 - на цената на един градски разговор Joy

ако разбереш нещо повече за тях,свиркай  Whistling

# 123
Добро утро и лек ден на всички!

# 124
  • София
Добро утро  bouquet.
Рейче, страхотна закуска Crazy. Тия дни се будя гладна и уморена Joy, т.е. ям и не ходя на фитнес... Ужасна комбинация за дупето ми Mr. Green.
Луси, Usit Colours едно време организираха бригади до Щатите само, явно са разширили дейността си и с екскурзии Crazy. Ама мисля, че са надеждни, де Flutter.
Днес съм на фирмена сбирка, после рожден ден, трябва да си оправя ноктите и да се приведа в приличен вид. Това след работно време Joy. Мисля, че някое от нещата ще отпадне, ма пък една булка ще има незабравимо космата шаферка hahaha Joy hahaha ... с махмурлук Joy.
Хубав ден и много усмивки днес  bouquet.

# 125
  • Варна
Добър ден!  Hug
Рейче, много вкусно!
Клави, много е свежарска роклята, а скецове мисля, че ще си бонбон. Wink
Поли, това липсата на мъж и нуждата от майстор е класика просто. Crazy

# 126
Добър вечер!

Нямам мъж, та и аз се класирам при тези дето мъжете им заминали на някъде  Joy

Ще си изгледам на спокойствие Поаро, ще си шия и може и винце да пия  newsm44

ВИЕ?

# 127
  • Балчик
Привет  Hug

аз пък преди час си посрещнах мъжа  Party
цяла седмица бяхме сами със сина и
сега си пия кафето.
Днес работа и за две стотинки не съм свършила
на колежката щерка и има рожден ден утре
и търсихме тоалети , корони , чанти.... шоу
аз като майка на 15 годишен син гледах и само
цъках какви чудесии има за момиченца Heart Eyes

# 128
С децата съм. Мислим да отскочим до един магазин да си купим някои глезотийки за гризане. Валя преди малко. Окапва се още. Whistling
В тая връзка един лаф от фейса:
При бат' Бойко поне имаше лято. Whistling
Отдолу коментар:
Сигурно сме ядосали началника. Twisted Evil hahaha Joy

Бях нощна. Утре съм пак на работа до обяд.
Норче, ще те тормозя да ми обясняваш за едни ваучери пак. Heart Eyes
Питах на едно място, но докато ми отговорят...

Тони, вчерашната софра ме впечатли много, забравих да спомена.  Липсваше ми нещо сладко само. Вчера така примирах в един момент, но ме мързеше да ходя до магазин да купувам, а и в къщи нямаше нищо. Crossing Arms Само едно изостанало шоколадово яйце, но някакво глупаво. Обикалях, заобикалях, накрая го изядох. Embarassed

Луси, аз понеже за Д. вече рядко купувам, но покрай дребния и аз все цъкам какви красоти има за момичета, пък за момчета нищо свястно. Crossing Arms

# 129
 Whistlingтук  съм . подадох преди  30 мин. ддс Hugтая вечер Рейче като каза вино  и аз ще пийна .
Пуснала съм по тв-то дават новия сезон на двама мъже и половина.
Пратих мъжете  де вземат пица, понеже от 3 дена нямам време готвя,дет се вика вчера  и оная вечер изкарах по 20 часа бач на компа Crazy
Вчера на китайско,днес на пици , утре ще му мисля  за готвене.
И аз  много харесвам за момичета ,ама ей пусто  мъжка майка съм  Party купувам си за юницати и покрай  дрехите за моми само  хвърлям по едно око.За момчета няма такъв избор.
мислех си  събота и неделя релакс, решила съм сладко от ягоди правя.
Оф...пак пуснаха извънредна емисия новини,чак  не ми се гледат новини  ,то кво ли да гледаш нищо интересно  само турски сериали въртат  по тея канали, срамота  #2gunfire
изчезнам си сипя  дно Розенце  да пийна аз  и сигурно с кокошкие ще заспя,едва гледам,но си чакам пицата  hahaha

# 130
Що да няма, бре. Много хубави дрехи има и за момчетата.  Heart Eyes

Поли, за почивка в Бургас, май и друг път сме говорили. За мен изобщо лятото на морето почти не останаха спокойни места.  Twisted Evil

# 131
Добро утро, банда!

# 132
  • Варна
Добро утро!
Рейче, на вилата ли ни каниш?  Flutter Суперско кафе!

Поли, за почивка в Бургас, май и друг път сме говорили. За мен изобщо лятото на морето почти не останаха спокойни места.  Twisted Evil
И аз съм на същото мнение. Разбира се ходя на плаж по задължение заради дребните.  TiredАко зависеше от мен щях да ходя на морска почивка между 20.09 и 20.10. Mr. Green

# 133
Добър ден!
Ние пък сме болни... Баткото е на АБ и няма сваляне на тая Т. И аз в кюпа та се гледаме екстра. Навън какво хубаво слънце е пекналоооо, красота!

# 134
И  АЗ С КАФЕТО .
Тедико, бързо  оздравяване .
баткото  пък нашия с конюктивит  ,та и дребното  зарази. сложих им капки  и крем и след малко почвам да пера всички  плюшки и да мия  всички  играчки. newsm78плюс това и работа ме чака,ама  може да почака не е мноу спешна .ще готвя прясно зеле със свинско съм решила .
Хубав ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт