Жената Лъв - 69-та тема

• 32 809
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте Hug.
Рейче, мерси за кафенцето Hug. Оправихте ли се от вируса?
Вале, и твоето много ми хареса Mr. Green.
Луси, Hug, не се предавай Hug. Няма ли наистина кой друг да ти помага? Използвай всички ресурси от близки и приятели, имаш нужда от подкрепа и сили Hug.
Аз тия дни се чувствам много уморена Tired, не мога да се събуждам и всяко мускулче ме боли. Циститът уж отшумя, днес ще взема резултатите.
Хубав ден  bouquet.

# 226
  • Варна
Добър ден!
Рейче, Вале, мерси за кафето!
Луси, горе главата и мисли позитвно! Hug Моля се за вас. Praynig
Кам, дано вече ви остави този вирус!
Клави, пожелавам ти добри резултати!
 Hug Heart Eyes

# 227
Добър ден и благодаря за кафенцата! Hug

Предваканционно ме е погнал яко апетита. Embarassed То не бяха мазани филии, то не беше бисквити, шоколад. Sick Направо ме е срам. newsm43

Да си похваля голямото, че завърши с отличен 5,63. Flutter Една от шестте отличници в класа. Като цяло ги похвалили, че били най-добрият клас от осмите. Дъщеря ми се разплака от вълнение, и от малко тъга за класната им. Но това е живота всъщност - срещи, и раздели.... Rolling Eyes Излишно е да казвам колко съм доволна от детето си. И смея да твърдя, че караниците и наказванията са оказали своето влияние. Тя разбира се хвърли много труд през тази подготвителна година и сега обра най-хубавите плодове. newsm10

Кам, ако успеем нещо да организираме с Норчето, ще те известим. Flutter Оказа се, че пътят им до Бургас не е много малко и не е сигурна дали ще се организират с мъжа си. Но много се надявам да успеем да си чукнем една среща. Защо не и в Бургас. newsm78

Тони, плажувате ли? Май се захлади. Твойто М още ли го няма?

Валерке, браво за резултатите! Дано успееш да задържиш максимално дълго време. Peace

Клавче, дано да предприеме лекарят ти адекватно лечение и да се оттървеш от цистита в дългосрочен план. Peace

Ще ходя да полегна, че съм на работа довечера. Whistling

# 228
  • София
Само да се похваля, микробиологията ми е чиста Mr. Green newsm44. Явно с навременно хомеопатично лечение стават нещата bowuu.

# 229
Браво, Хепи. И аз се мъча с хомеопатията.... шегичка...
Малкия днес е по добре 36,9...

Ооооо Гергинче, как си, астралното ми близначе? Звучиш добре, въпреки напрегнатото ежедневие. Hug

# 230
Добро утро!

Полинко, честит имен ден! Жива, здрава и винаги да имаш поводи за усмивки и гордост!

Честит празник на всички празнуващи! Hug
Луси, как са нещата при вас? Постоянно ви мисля... Дано да влезеш с добри новини вече Praynig Стискам палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Хепи, айде дано си преборила тая гад и да нямаш повече оплаквания Hug
Ками, пу-пу-пу! И вие повече ядове да нямате Hug
Кафе?

# 231
Пол, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

Много здраве и весел празник  Hug Heart Eyes

Луси, чакаме добри новини  Praynig

Ние се приготвяме да празнуваме и нямам време, че в 12 ч сме обявили начало.

Хубав уикенд!

# 232
Поли, честит  празник   bouquet  жива и здрава !
аз следобед   съм на фризиьор. после релакс.

# 233
  • Варна
Добъъър деен!
Поли, честит имен ден и приятно изкарване на отпуската!

Ние тия дни сме на велосипедна вълна.  Crazy Всичко живо и дребно е с возило навън и аз ставам лудо-разногледа да не ги опущя от поглед. Добре, че се развали днес времето, да си почина малко.
Кафе?

С бАнбон?

# 234
Тони, мерси   за мен само кафенце,без Банбон,че съм диетуваща. Mr. Green
реших ви  нагледам, варя един фасул, мъжо отиде  на бач  Whistlingда си премести  нещата в новия кабинет, децата спят .тук поне  разхлади от  тея   жеги .сега се диша  поне  Crazy

# 235
Тонииииииии, вкусни бонбони, ще ги изям всичките и после ще мисля за дупето си:)

Аз пък лично поздравих Пол за именният й ден, даже бях реално почерпена  Grinning Снимки във ФБ  Wink

Вчера се видяхме в Бургас с Пол и Камчето, беше за малко, но аз съм доволна. Видяхме се разцелувахме се и много си ги обичам. Hug
Хубаво е когато има хубави емоции, останах очарована от Бургаската морска градина, жалко , че Варненската няма нищо общо с Бургаската.....

# 236
Тонииииииии, вкусни бонбони, ще ги изям всичките и после ще мисля за дупето си:)

Аз пък лично поздравих Пол за именният й ден, даже бях реално почерпена  Grinning Снимки във ФБ  Wink

Вчера се видяхме в Бургас с Пол и Камчето, беше за малко, но аз съм доволна. Видяхме се разцелувахме се и много си ги обичам. Hug

И аз така  Hug Hug Hug
Много се радвам, че ви е харесала разходката. А колкото до снимките, излязла съм умопомрачително, значи, изобщо не съм фотогинична, пък и твоят апарат ми е сложил едни излишни 20 кила.  Crossing Arms Нещо е развален.  Naughty

# 237
И аз така  Hug Hug Hug
Много се радвам, че ви е харесала разходката. А колкото до снимките, излязла съм умопомрачително, значи, изобщо не съм фотогинична, пък и твоят апарат ми е сложил едни излишни 20 кила.  Crossing Arms Нещо е развален.  Naughty

hug нИ рИвИ, ще счупА тоа гадИн фотоапарат Hug Всички сме много готини, засмени и доволни. Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 238
  • Варна
Чудни снимки, с прекрасни хора! Все Убавици! Hug

# 239
добър вечер Hug

вчера съм пропуснала Полчето Whistling
Честит имен ден на патерици,Полинко!Бъди жива и здрава и все така прекрасна! Hug

при нас нещата са такива,че утре изписват ММ от болницата...може би се чудите защо не съм супер екзалтирана,ами просто не си ги представях нещата точно по този начин.
трябваше да се направи още един скенер преди изписването,е,спестиха ни го,освен това той има проблем с очите и фокусирането,но виждате ли,това щяло да отшуми от само себе си,това че все още говори несвързано и на моменти не особено адекватно,няма значение,нали говори,а пък и мърда вече,така че какво повече да иска човек....
направо съм бясна,клиничната им пътека свърши и айде по живо,по здраво,да му мислят хората,които ще се занимават от тук нататък с него....

стискайте ми палци да успея да се справя и с това,защото с дете и болен човек сама вкъщи все си мисля,че ще ми дойде малко нанагорно Whistling

Общи условия

Активация на акаунт