Жената Лъв - 69-та тема

• 33 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Няма начин,то не бяха рд, не бяха чудеса ...
Трябва  отслабна  поне докато  съм в м-воче после като  тръгна  работа  да имам  по приличен  вид.
 Mr. Green
Зизу, ти  какво работиш ? Аз съм  изпуснала .Хубава  вечер  на всички .
Другата  седмица, ще е  инфарктна изсл. за баткото  за градина,ходене по зъболекари,купуване дрехи и.т.н .
Затова  ще си почина пълноценно , както мога  на Балкана  дори и с деца.

Blush м, нищо особено-технически секретар.

# 646
аха, ясна  ми е длъжността  ти  .
И аз  имам  две килежки  тех.секретари .От едната  съм много доволна.Винаги  всички документи който трябват дойдат  при мен  са подредени  ,даже ми пише   и някой  фактури,който са мое задължение.
Много обичам така  когато  всичко е точно, не бави и моята работа  и вс върви по конец.
Докато другата  килежка  тех.секретар,само ми спъва работата.
Хиляда пъти  и обясних да ми пише,ако има анул.ф-ра, и също така да не разпечатва  фактури  от прогамата  на  лист  а4 втора употреба. ooooh! ooooh! ooooh!ем,вари го ,печи го......пак си знае нейното,.
Или най-обичам като ми донесат  намачкани фактури,като  вестник  ей,  откачам #Cussing out

# 647
Ами аз не работя със счетоводен отдел,а със счетоводна къща  Simple Smile .
Подреждам им всичко по дати и номера, в джобчета и папки и понякога ме е яд,че нищо не връщат, а тези канцеларски материали не се купуват като преди  Laughing .
Доскоро имах химикали и тефтери от една фирма отпреди 5 години  Sunglasses .
Правя го ,защото така повече ми харесва,иначе може и като втория ти пример,ама...

# 648
юхуууу Hug

прибрах се най-накрая от безбройните си обикаляния по света и у нас Whistling
на моренцето се обзаведох с вирус,който за щастие не беше придружен с обичайните екстри,но се чувствах като парцал отвсякъде,което не си беше малка екстра,върнах се вкъщи и заварих В. обзаведен със същия вирус както разбрахте от предния ми пост и за капак на всичко онази вечер като се прибрахме в Пловдив,В. се заключи сам в банята и беше невероятно изживяване докато ММ не разпроби патрона с бормашина за да го спасим Crazy през това време той ревеше като обезумял,аз блъсках по вратата,незнайно какво си мислеща,че ще сторя(в момента ми е синя и подута от зор),а ММ действаше адекватно(като никой път Wink)

изследването на урината на В. показа "масово урати",което се оказа не дотам притеснително за онзи момент заради самата болест,защото нямало достатъчно оводняване на организма...сега,гледайки урината на този етап я намирам за напълно нормална Peace ще пускам скоро контролни,но чакам да мине още малко време без лекарства Whistling

нашите "страхотни" преживявания край нямат,ами да свършва по-бързо пустата година,че ми взе здравенцето Twisted Evil

надявам се всички да сте добре  Hug и да я подхващаме малко по-весело,че особено аз напоследък се не трая Mr. Green

п.п.Зизу,аз съм една от малкото,които не са особено добри кулинарки от групата,така че не мога да помогна за избора ти Wink

# 649
юхуууу Hug
п.п.Зизу,аз съм една от малкото,които не са особено добри кулинарки от групата,така че не мога да помогна за избора ти Wink

Защо една от малкото, нали лъвиците с това се славим,или аз на тази кълка си лежа  Joy

# 650
Добър ден! Hug

Надявам се, че всички сте добре! Heart Eyes Болничките да се оправят вече. Hug

Лусинко, важното е да лъха опитимизъм, въпреки неприятностите. Crazy
Как е твойто М? Възстанови ли се напълно? Това със заключването и ние сме го преживявали, изключая момента с рева. Може да е бил по-големичък Н. newsm78, пък и ти като си се паникьосала, той е усетил милия.
Зизу, за печка май питаше, но и аз не мога да помогна. Имам стъклокерамични котлони, двойка, доволна съм. Peace Нашите готвят на газ, и те са доволни.

Нищо ново при нас. Работа, и пак работа. В неделя обаче си направихме една хубава разходка до Арбанаси, Калояновата крепост, Царевец. Временцето беше екстра и си направихме много снимки. Crazy

# 651
  • София
Здравейте  bouquet.
Полинко, надявам се при вас вече всичко да е наред. Не разбирам много от лимфни възли newsm78. И колежка дано ти назначат, че да отдъхнеш Hug.
Луси, аз май редовно те хваля, ама си много хубавка, слабичка, пу пу Hug. Стискам палци наистина да приключвате вече с черната серия, много ви се събра Hug.
Вале, хубаво да си починете в Балкана Hug. Аз също съм била на Дюкан преди много време, доста е успешна, ако имаш воля. Пий много течности и внимавай, ако имаш бъбречни или чернодробни проблеми Peace.
Зизу, нищо не разбирам от печки, в квартирата печката е от 100 години, даже не може да се включва фурната само отгоре или само отдолу Joy.
Ние миналия уикенд бяхме във Велинград, спокойно беше, хубаво. В четвъртък заминаваме за Гърция за дълъг уикенд Mr. Green. Там ще е и рожденият ден на моя приятел, подарък не съм измислила още, чакам чудо Joy.
За книгите, подхванах трилогията Милениум, мисля в Гърция да я опаткам Crazy.
И са ме хванали лудите, ама то това е друга тема Joy.
Хубав ден  bouquet.

# 652
Зизу, нищо не разбирам от печки, в квартирата печката е от 100 години, даже не може да се включва фурната само отгоре или само отдолу Joy.

ти се смееш, ама и нашата е такава  #2gunfire .
А вече и фурната си отиде правя по 3-4 часа манджа, примерно свинско с картофи. Сега ме навиват на снайге-керамична с 4 котлона,ще видим.
Днес се прибрах късно, вече съм уморена и ми се спи,но отивам да правя кюфтета,че трябва да се яде .
Хубава вечер на всички  Hug  Hug

# 653
ехооо,ха,добър ден Hug

Полинко,това с лимфните възли съм го пропуснала newsm78 при Н. ли има някакъв проблем,нали очичките се подуваха и се чудехте от какво е това Thinking каквото и да е да се оправя бързо,че по-голям тормоз от това да са ти болни децата рядко се случва Whistling

Хепииии,направо ме засрами този път Blush благодаря ти за хубавите думи,така ми вдигаш рейтинга,че направо си плачеш за почерпка Wink Hug
приятно ви изкарване У Гърцията и в крайна сметка вържи си една панделка на кръста и ето,подаракът на ТМ е готов Laughing

утре съм на гинеколог и ще прося направления за хормоните,дано ме огрее Naughty омръзна ми да плащам осигуровки като поп и да ходя да хленча после на тоя и на ония Mr. Green така ще бъда актуална и с цената на цитонамазката,че ми е ред и ми се полага Whistling

Скрит текст:
вчера пак кофти новина(писнА ми вече...) - една много близка приятелка,която трябваше да ражда на 30-ти август(секцио) е родила на 20-ти мъртво бебче - прегризало си е пъпната връв ooooh! просто съм потресена,а не ми се мисли тя как се чувства в момента...добре че поне тя е добре...много лошотия в тоя живот,мамка му!

# 654
Луси, много гадно, съжалявам за приятелката ти  Hug Tired

# 655
  • Варна
Добър вечер! Честит празник, мацки! И наздраве по този повод!

Поли, видях снимките - много сте хубави!
Луси,  Hug, въпреки гадостите изглеждаш супер свежо!
Аз си изпратих ММ за пореден път. Този път като тръгваше и децата го изпратиха, па в един момент като ревнаха сите, с най-голямото магаре първо.  Crazy Да се чудиш, кво да ги праИш? Grinning Ама сега е купон - детските канали са нон стоп и никой не бърза за никъде. Утре ще ги разходя до Балчишко.
А вие какво си правите? Ааа? Flutter

# 656
ехооо,къде забегнаха всички Thinking

Тони,благодаря ти Hug опитвам се да надвия лошотията,дет се вика...

Зизу,сигурно съм пропуснала,че какво ли не ми се стовари върху главата,но ти с какво се занимаваш,семейна,деца,интереси...извинявай,че така директно,ама тук сме все едни НЕлИбопитни Wink

хм,Хепито на почивка,Валерия май и те отидоха някъде(ако се не бъркам)ами другите къде сте - Реа,Тедко,Хаясче,Вени,Фрапенце,Спонджи Thinking
добре,че сме аз,Тони и Полчето,че да поддържаме огъня жив Wink въпреки,че вече като се видя през пост себе си и лошо ми става Laughing

и аз щях да поздравявам с празника вчера,но като видях поредното събитие опорочено с протести ,викове и крясъци,ми мина желанието за всичко.бяхме на площада снощи,защото нали е празник и на града в частност,но тъй като дойдоха този и онзи от политическия"елит" и хората полудяха,то не бяха псувни,свирки,тъпани...изгледахме зарята с В. и дим да ни няма,то и без това от речта на височайшите нищо се не чуваше Crazy

# 657
Laughing Луси, ами аз си чета от известно време темата.Радвам се и се ядосвам с вас. :peace:
Скрит текст:
Интереса ми в темата беше какво общо имаме жените лъвки, и има ли други като мен с мъж лъв  Sunglasses .
Иначе за мен, на 27 съм, обвързана от 5 години, на "семейни начала' нямаме деца. Искаме , но момента все не е подходящ.Работя като технически секретар, но много искам да работя като счетоводител или ТРЗ, ама нямам знания и образование.
В бг-мама се регистрирах за да отслабвам и успях с близо 11 кг, имам още 5, ама не знам как да продължа.
Ще се радвам по-честичко да се вясвате в темата, и то всички само с хубави новини.
Ето, аз днес изкарах страхотен ден.Ходихме до Петрохан, Клисурския манастир беше много хубав.Хапнахме на една полянка, до една рекичка, спокойствие,тишина,природа...
Набрахме си 0.500 кг. лешници  Laughing[/i]

# 658
  • Варна
Добро утро!

Ние се завърнахме с баба в комплект. Тази сутрин децата са разквартирувани и аз мятам задачите.
Зизу, трудно се живее с мъж Лъв. Баща ми е такъв, та от там си вадя изводи. Не че с другите зодии е лесно, ама нъл са си нашти ш`си ги траем. Laughing Поздравления за разходката и завид за лешниците!

# 659
  • София
Добро утро  bouquet.
Луси, много съжалявам за случилото се с приятелката ти. Дано се възстанови бързо - и физически, и емоционално Hug. Ходи ли на гинеколог? Аз също трябва да ходя, ама не мога да се наканя Whistling.
Зизу, и на мен ми беше любопитно Joy. Онзи край е много хубав bowuu.
Ние вчера се прибрахме от Гърция - кошмарно пътуване Crossing Arms. 4 часа от Петрич до София, няма 200 км. И как гръцките пътища не усетиха потока пътуващи, само в БГ всеки празник е драма #Cussing out.
Иначе почивката беше хубава - слънце, море и морски дарове, които обожавам Crazy.
Хубав ден  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт