Жената Лъв - 69-та тема

• 32 767
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Тони,страхотни почерпки, благодаря.  Hug Да ти е жив и здрав мъжа, много да се обичате,уважавате,подкрепяте и днес хубав празник!
Скрит текст:
За самостоятелно хич не се и цаня,знам колко много неща трябва да се прочетат и асимилират-а аз съм все с 4-ки по счетоводство  Laughing , ама идеята ми беше,че в тази фирма която съм имат спешна нужда от едно ТРЗ във фирмата,защото се получава голямо забавяне и моткане на документите на песонал. То нека си има счетоводство, а аз да обработвам на програма документите.И все си мисля,че с един курс, ще мога да предложа на началството , за да взимам още малко пари върху моята заплата. Simple SmileБлагодаря ви за мненията, каквото стане.Ако стане както си го мился,ще ви се похваля  Laughing

Луси  Hug
Валерия,  Hug
Скрит текст:
Във фирмата , в която ме учиха на малко счетоводство, старши счетоводителката беше моя идол.Тя си имаше 2 тетрадки и майка и беше счетоводител,винаги се опира по трудните въпроси към нея.Предлагаха й да стане главен счетоводител,а тя не искаше.И до ден днешен не знам защо.А работеше 25 години като счетоводител.Колежа й беше -датски.Просто споделям някакви размисли... Laughing
И аз ползвам диклак-гел,ама аз за коляното ми , боли ме нещо и не знам защо.
Хоп,Тони взех си още едно бонбонче и отивам да измисля какво ще готвя.
Хубав ден. Hug
[/i]

# 691
  • Балчик
Привет момичета !  Hug

Тони много здраве желая на твоят човек !  Heart Eyes
Да сте заедно , да се слушате , да се водите !   bouquet

Скрит текст:
Така моята любима баба ме изпращаше , когато и
ходех на гости. Все това ми повтаряше.  Heart Eyes

Хубав и спокоен остатък на деня ви желая и
хубаво да си нагиздите децата на 16.09.

# 692
Тони, честит ти рожденик! Весел празник!

# 693
  • Варна
Благодаря ви, момичета!  HugВсъщност рожденика е някъде по румънските пътищата и празника ще бъде утре. Grinning
Тръпнете ли вече за първия учебен ден? Нашата госпожица си е стегнала вече раницата и сега да и кажа, че госпожата ги вика, и хуква. Laughing

# 694
Здравейте! Hug

Тони, да ти е живо и здраво ТМ! Много да се обичате, много да се слушате! Утре да си направите много хубав празник! Hug

Аз бях на работа. ММ замина за Белград. Утре по обед би трябвало да се прибере. А аз с децата ще правим крекери за първият учебен ден в градината. Поръчали му на ММ да подготвим нещо за почерпка за поне 20 деца. Чудя се дали са поръчали на всичките 20 деца, и ако да, какво ще правят с толкова ядене...Че то ще има да ядат до догодина. newsm78 ooooh! както и да е. Реших да направя крекери, ще ги изрежем с формички някакви животинки. Поне излизат много и се правят лесно и бързо. Все пак някои и на работа ходим събота-неделя. Whistling Чудя се цветя дали да купувам, ама май не. Rolling Eyes
Каката категорично каза Не! Twisted Evil Карам я да си търси учебници онлайн, ама нещо не и се удава. То това да не е като да се шматка из Туитър, и тем подобните му. #Cussing out

# 695
  • Варна
Поли, за този сайт коментираха, че имало отстъпки. sokrat.bg Да си провери Д.

# 696
Тони, погледнах. Не знам дали ще ни свърши работа. То всеки учебник на различно издателство, отделно да казвам ли, че трябва да купуваме за 8 и 9 клас?!! #Crazy Щото нали беше подготве миналата година. Rolling Eyes Мернах цени по минимум 12-13лв. на учебник, умножено по две си е цифра откъдето и да го погледна. ooooh! Майкоууууу, какво ни чака! Close
Ще търсим втора употреба, и дано намерим. Rolling Eyes

# 697
  • Варна
Моя племенник миналата година си търсеше в училище от горния клас. Отделно при нас около училищата се намират книжарнички със учебници втора ръка, сигурно и в Русе има. В Продавалника?
И мен от това най-ме е страх. Като дойде реда на купените учебници, свят ще ми се завива. Mr. Green

# 698
Свят не, ами не знам какво ми става. Whistling Освен това някак не мога да възприема, че нов учебник струва примерно 13 лв., а втора ръка - 12. Crossing Arms То като ще е така....
Тя моята не познавала никой от горните класове, как да ходела да търси. А миналата година точно така си намери учебниците по немски. Rolling Eyes Абе ще се оправи и сега, ама в момента ми допари нещо от цени. Mr. Green

# 699
  • Балчик
За учебниците - моят син миналогодишните си продава на половин цена от коричната, а държи винаги нови да си купи, те и нови си остават  до края на годината  Mr. Green. Миналата година му ги купих от стор.бг. Много точни  ,  имах два объркани учебника , замениха без проблеми, тази година отново от тях ще поръчам. Лудницата по подготовката за началото на учебната година ми беше спестена, реши, че от нови дрехи няма нужда, има и моливи и химикали в изобилие, вчера си купи един брой тетрадка  Mr. Green и съобщи , че и тя е много  Joy, препънах се от смях... ами икономично ми е детето.

# 700
Добро утро!
Тони, жив и здрав да е ТМ! С много радост и любов да те дарява  bouquet
И ние сме до под кривата круша с учебниците Mr. Green И М. каза, че с една тетрадка ще е екстра Laughing Ще продадем учебниците в магазин за втора употреба и от там ще купим другите, като миналата година. Само да кажат какви ги искат ooooh! Плаши ми се окото от цени вече Tired А. в петък беше за сефте на градинка. Много му хареса, но ме уведоми най-официално, че в събота и неделя ще почива Laughing
Кафе?

# 701
Благодаря за кафенцето Тедико  Hug
За учебниците - моят син миналогодишните си продава на половин цена от коричната, а държи винаги нови да си купи, те и нови си остават  до края на годината  Mr. Green. Миналата година му ги купих от стор.бг. Много точни  ,  имах два объркани учебника , замениха без проблеми, тази година отново от тях ще поръчам. Лудницата по подготовката за началото на учебната година ми беше спестена, реши, че от нови дрехи няма нужда, има и моливи и химикали в изобилие, вчера си купи един брой тетрадка  Mr. Green и съобщи , че и тя е много  Joy, препънах се от смях... ами икономично ми е детето.

значи Спонджи, много ме разсмя.Много ти е икономично детето!!! Joy[/i]

# 702
Леле, кво  ме чака и мен   като тръгнат  мойте  синчета  на даскало.
Аз днес  чистих, готвих -леща  и чушки  с ориз.
ММ го чакам  да иде да купи  3 букета  за двете  учителки  и 1 леля.
Утре,  в 8 ще го заведа, и 8,30  с още 2-3  майки   от групата  на  Г имаме  среща  на едно кафенце.
Дано е хубаво  времето.
да се  оплача, една леля  на мм  ми ми пише нещо  по скайп  одеве, и аз си мисля някъв  файл  ми праща Shockedтолкоз   да съм  проста,взех,че отворих то  вирус,ей кипна ми   веднъж така   пак ми пратиха и преистанлирах   уидолс ..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
и сега туй нещо автоматично се праща  на всичките ми  абонати,ужас
отивам   си оправям  ноктите,утре   да съм  хубава мама.
ама,100  ще рева   да знаете,на ясла  го караше  баща му,щот работеше близко,а аз съм  по-чувствителна   и сигурно ,ще ревна  утре

# 703
  • София
Добро утро  bouquet.

Честит първи учебен ден  bouquet. На децата много шестички, усмивки и  купон, на вас - по-малко ядове, болести и разходи Hug Heart Eyes.
Тони, честит рожден ден на ТМ  bouquet. Здрав и щастлив да е, как мина празникът?
Спонджи, ми така де, няма да се харчат пари за глупости Joy.
Аз в неделя ходих по магазините за есенни придобивки, та поизхарчих малко пари, ама все нужни неща взех Naughty Mr. Green Joy.
И да ви кажа, какво странно нещо ни се случи - както си вървяхме с моята приятелка, един странен тип вървеше след нас, влизаше във всеки магазин, в който и ние и май ни снимаше с телефона си Shocked. Доста крийпи беше ooooh!.
Хубав ден и усмивки  bouquet.

# 704
Честит   първи   учебен ден на всички ученици  много шестици, на тези който са  на градина  и ясла  да слушат  много.
Ние  отидохме, влезна  като  първия  човек,не е  ревал,ама  на мен  ми стана  някак   си кофти ....
после  бяхме на кафе с една мама  и нейното бебче, сега малчо яде, и сега ще дремим.
към  17   ще ходя  го взимам и след  туй съм  на зъболекар. Hugхубав  ден

Общи условия

Активация на акаунт