Едногодишни от всички страни, добре сте дошли! - 2

• 38 908
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Втори опит за снимките, ако и сега не се отварят, ще ги пусна през snimka.bg

Ася, и тук правят консултация на 18м.  Следващата консултация е декември и след това - само веднъж годишно, около рожденния му ден. Ние бяхме вчера и резултатите са - 12,7кг и 86см! Ваксина ще му слагат след 2седм.

# 76
Aся, март месец беше консултацията за годинка. Тогава отложихме ваксините и ги сложихме началото на април.
На 15 месеца е последната задължителна ваксина, която сложихме вчера. Та затова и консултацията.

Следващата е чак февруари догодина за 2 годинки.

# 77
Привет:)
зана,най-после се отвориха.Много са ти хубави мом4етата,а и как само си прили4ат!
брюксел,сестра ми със семейството си живеят в София,за тях ми е тая носталгия,ина4е мама последните 3 години при нас може да се каже 4е живя.сега ще и искарам зелена карта 4е да нямам все тия притеснения на границата.
аз тъкмо ви се похвалих за моя племенни,вси4ко организирахме,намерихме билети купихме,4е да не изтървемместата,в4ера попъвах формуляри за визата и днес  се оказва 4е имадати за интервю на 9.07 а на него полета му е на 03.04,та обажда се сетрами в посолството  а там са и отговорили,4е се насро4ва спешно интервю само при медикал,смъртни слу4аи или бизнес ooooh!,и все пак написахме писмо за спешен слу4ай и искренно се надявам да му отпуснат по-ранна дата за интервю,каква е тая тъпотия незнам.Най оба4е ме подразни 4е тая по телефона била казала"а вие защо сте копували билет,от къде знаете 4е ще вземе виза"-тъпо,двмата родители и братр му остават в бг,той е малолетен на 15 години и тая такъв въпрос дазададе #Cussing out.както и да е искренно се надявам нещата да се нормализират,тия дни ще разберем,ако не трябвада върнем билета и да купим за нова дата след интервюто му,но сенадявам да не се стигне до там. Praynig
ася,аз отдавна съм изгубила доверие в лекарите,за това си се самолекувам както се мене си така и децата.За мен лекарите са нищо пове4е от зубра4и(може да се каже малко пове4ко попро4ели от мен)поредната професия като вси4ки нас,само ако си гледаха работата по обсойно(като вси4ки нас)а не да го удрят на пе4албарство щеше да бъде още по хубаво.Дано Тим спре да ди спретва тия номера,4е е много изнервящо.
Дани,дай-боже да си имам 3 де4ица запрез лятото Hug PraynigНе се притеснявай за адаптирането на Йоанка,Мон4ето беше на 2 години като пристигна в америка,много лесно се справи,само в на4алото се 4удеше защо децата не я разбират:)а Йоанка си знае български,а и децата най-лесно се адаптират от нас.Дано ви излезе късмета някъде другаде(не нзам колко си оби4ате бг де) ,та да не ви се наложи да оставате в бг за дълго,продължавайте да търсите,не се отказвайте! Hug
законсултациите,ама съм го ударила през просото,а и доктора не ми се обажда.Скоро мислех да се обадя та да видя кога трябваше да ходим на консултация,последно ми се върти през главата 4е доктора каза ще се видим след 4 месеца,та предстои обаждане Mr. Green
Калалили,как сте?сигурно сте ве4е в Пловдив,един от любимите ми градове в бг.Минават ли сополките на Лекси?
Ирка,как сте?Как е Ванюшата?да го нацелуваш,скоро ще се обадя! Heart Eyes

Искам да попитам някой пътувал ли е с Тюркиш от бг и как проти4ат полетите с тях?

4ао за сега приятна седмица Hug Hug Hug

# 78
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет,

влизам тихичко да ви кажа, че след 1 час висене при хомеопата и ново лекартсво - Тим яде  Mr. Green
е не като преди  Crazy, но яде по малко на закуска, обед, следобед и вечеря. за сега набляга на хляба и тестените неща, но и ябълка яде Heart Eyes

Люци, при нас консултациите са задължителни, получавам формуляри по пощата и педьо ги изпраща обратно подписани и подпечатани  ooooh! добре, че не са начесто... (сравнено с тези в Бг).
първата годинка са 6 консултации, като последната е на годинка, после на 2г, после през 2 години и после по-рядко  hahaha тъй де, превенция му е майката  Wink

иначе при нас най-накрая се оправи времето - слънчево е около 23-25С. Тим все с вода иска да си играе и сега е още по-буен... едвам гледам  Tired обаче не се оплаквам - поне си яде вече  Party

# 79
Ася, радвам се да прочета че има подобрение при вас. дано продължи все така!

Люцканова, стискам палчета да получи виза племенника ти и по-скоро да дойде при вас!

При нас пак се очертава да вали през уикенда  #Cussing out Чудя се какви занимания да им измислям на хлапетата, може да отидем на басейн  newsm78

# 80
  • USA
Привет,не съм ви чела,че нямах нет в горите  тилилейски Simple Smile
В Пловдив беше хубаво и топло за това решихме там да идем.Ходихме на Копрвщица,чудните мостове,Широка лъка и Ягодино,Ковачевица.Абе Лекси е герой и няма никакви проблеми с пътя.Гледаме да пътуваме когато трябва да спи,за да не му е скучно.Една вечер вечеряхме на улицата в Пловдив на една пейка и до нас имаше един цигулар.Лекси гонеше котките ,а ароматите от липите и акациите само довършиха идилията.Прекарваме си чудесно и разбрах,че детето може да се забавлява и без играчки WinkВремето не ни слуша много,но и не си слагаме цели.До където стигнем и каквото видим.Важното е да няма нерви и да сме щастливи.Днес изнасяхме 2 години на мама Sad Успяхме да се видим с някой роднини.Лекси естествено се е залепил за мен,но това си го очаквах.Добре ,че поне с племенницата ми играе и е много спокоен с нея.
Ще ви дочета и пак ще се включа.Само да кажа ,че България е толкова красива ,че ми дойде пак музата да рисувам и нямам търпение да започна Flutter

# 81
Да се включа и аз набързо, не съм ви навестявала, но имам код червено вкъщи - свеки довтаса в неделя и беше с неизвестна дата за тръгване, но утре вече си заминава. Било я страх да пътува сама с влака и дойде и свекъра да си я прибере.
Цяла седмица слушам как не се чувства добре, това я боляло, онова я боляло. Има проблеми с краката, но нямало да си купи бабешки обувки, в които ще се чувства по-добре. Има проблеми с храносмилането, ама не и се ядяло кисело мляко или мюсли, нито пък чайчета иска да пие. ooooh! Защо тогава ми се жалва - тя е мазохист!!
За късмет времето се оправи, наводненията малко се укротиха, Дунава се очаква до две седмици да се отдръпне. Големи поразии направи, ние нали живеем на баира не ни хвана ама някои хорица са им под водата къщите.. И така след екваториалните дъждове, дойде и слънцето. Ники все едно е на слънчеви батерии - полудява от щастие като сме навън. Има и нов номер - ляга ми на земята и ме гледа невъзмутимо. Ама аз я оставям и също я гледам невъзмутимо Peace Готвих и суфле от тиквички и картофи и го направих във формички за мъфини - готови порцийки. С малко кисело мляко за вечеря са идеални. Така мога и с други зеленчуци да и направя, много съм доволна.
В тази връзка, Ася и аз тихичко да ти честитя ядящото дете и дано продължава с тази тенденция.
Калалили, много хубаво го описваш, все така добре да прекарвате и да си почиваш много!!
Люци и аз стискам палци за визата и да си имате гостенче Simple Smile Моя брат е 5 год по-малък от мен и още някоя годинка ще си почакам за племенниче Simple Smile Него тъкмо го приеха за магистратура в Дания.
Зелче, Дани, Ирка, накъде сте?
Целувки на всички и хубави почивни дни! Hug
П.С. Ще кача още снимки, само да приключи голямото гостуване Grinning

# 82
Влизам само набързо да  кажа ,че на 05.06 в 10:44 проплака нашият син Тим,с мерки 3350 и 53см.Родих нормално без упойки ,вече сме си вкъщи и лудницата е голяма.Като имам време ще вляза да разкажа подробностите. Hug Hug Hug

# 83
Лили,4естит ви Тим!Да ви е жив и здрав,и много да слуша бати Ази!!!!! Hug Hug Hug  bouquet

# 84
  • София
Лили, честито! newsm07
Да ви е здравичък и късметлия малкия мъж!
Heart Eyes

Цитат
влизам тихичко да ви кажа, че след 1 час висене при хомеопата и ново лекартсво - Тим яде  Mr. Green
е не като преди  Crazy, но яде по малко на закуска, обед, следобед и вечеря. за сега набляга на хляба и тестените неща, но и ябълка яде Love
Ася, чудесни новини! Hug

Зана, прекрасни момчета, по-често ни радвай със снимки!

Лумия, днес след новините мислих за вас и влизам специално да попитам как сте!? Hug
Ти си ме изпреварила с добри новини, освен тази за свеки!
Айде, да си заминава и да не притеснява скоро! Naughty

Ние утре сме на гости при приятели в столицата!
Йоана ще тренира за предстоящите пътувания-чакат я 2 часа в столчето. Wink
Дано там се чувства добре и да си изкараме приятно, че ...
от другата седмица захващам голямото събиране на багаж!
#Crazy

# 85
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Лили, честит ти втори син!!! д ати е жив и здрав  Hug  на теб бързо възстановяване!!!
станаха двама Тим в темата, кой да предположи  Mr. Green

Лумия, тези наводнения са ужас някакъв, от една седмица само това върви тук по новините, добре, че сте на високо!!!!

Дани, спокойно... децата преминават през подобни ситуации доста по-лежерно от възрастните. вземи играчки за изпът... за събирането на багажа само мога да ти сичуствам. пожелавам ти успех и дано всичко мине без проблеми!

# 86
  • Калифорния, САЩ
  Лили, честита ви радост, прекрасен ден за рожден ден ще има (това е и моят РД  Wink), да ви е жив и здрав малкия Тими, да ви радват и двамата с бате!  Hug
   Ася, тихомълко и аз да кажа браво, дано мъчителния период на неядене е отминал  и не се повтаря повече!
   Калалили, толкова позитивно звучиш, искрено се радвм за вас! Дано все така да преминва времето ви в Бг - да се наслаждавате един на друг и да се забавлявате!
    Зана, чудесни юначета имаш, прекрасни са.  Hug
    Лумиа, радвам се, че сте добре. А за свеки - ами то не останало, не си го слагай на сърце, ей че вече си отива. Искам рецептата за суфлето.
    Дани, прегръдки на снахичката, весело изкарване утре/днес  Heart Eyes.
   Люци, дано всичко се развие както сте го планирали! Правите един страхотен жест, един невероятен подарък на това дете, дано това бъде оценено и запомнено! А ние с тебе само съобщения ли ще си оставяме по телефоните, все не мжем да се хванем  Naughty !
   Брюксел, с или без къдрици, Йоан си е сладур от всякъде! Ние с нашите май ще се разделим като си идем в Бг, за сега такъв е плана, нека да видим. Целувки за любовта!
   При нас нищо ново, освен че продължаваме с неспането и бозаенето; зъбките ни трмозят, мама е недоспала и кисела, а Иван не се спира, няма спиране това дете! Чуе ли комшийчетата под прозореца, иска да излиза и ми носи обувките. А като стане време за прибиране, настава едно тръшкане и извиване, а чат пат и реване. Все е навън и все му е малко - я познайте на кой се е метнал  bowuu ? Всеки ден се каня да драсна някой ред, но сядам да ви чета само когато той заспи на обяд, а тогава и аз трябва да хапна, да подредя туй-онуй, да сготвя нещо набързо и ей че времето сършило. А вечер докато приспя него току виж и аз съм задрямала, а после хич не ми е до писане. Дано всички да сте добре и само хубави споделяния в темата пожелавам. До скоро!
 Hug           Hug           Hug           Hug           Hug           Hug           Hug

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 00:54 от ir74

# 87
Лили, честит Тим!!! Страхотноо!!!   bouquet
Люци - успех с визите на племенника!!!  Hug
Поздрав за ЗелИтУ:

http://www.youtube.com/watch?v=UBbsZIiz7q0

# 88
  • USA
Aз съм токова зле с новините.Нито ТВ нито радио.От два дни имам нет,но от утре пак сме на път и пак ще съм в невидение.Лумия радвам се ,че сте добре HugНе ти завиждам за гостите.Ние бяхме за 2 дни при моята свекърва,а тя така и не си беше в къщи,че не могла да се освободи от работа Rolling Eyesе ,че ми е липсвала,но поне не съм аз виновна ,че не е видяла детето  ,че той не ще и да я види.
Ася дано сте приключили с периода на глад.Лекси е видимо отслабнал,а яде нон соп от както сме тук,но това катерене и тичане му стопяват мазнинките  Laughing
Не ходи в никой,о пък много бързо се ориентира в обстановката и си играе,пее,танцува,говори.Личи си че е щастлив. Heart Eyes
Брюксел не можах да го позная Йоан,но и така е страхотен Heart Eyes
Ир Честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава и много щастлива с мъжете на живота ти!  bouquet
Лили да е жив и здрав малкия Тим и дано много да те слушкат и тримата!
Дани на една приятелка момченцето е точно както описваш Йоана Simple Smile Навън е буболечка,а в къщи торнадо LaughingНе се притеснявай за адаптацията,като гледам Лекси дето по принцип е вързан за гащите ми как се оправя и си мисля,че всяко дете ще се оправи Peace
Зана големи сте сладури!
 Хубави почивни дни на всички!

# 89
Набързо да разкажа как мина и моето раждане. Hug
На 04.06 ММ беше за риба,а ние с Ази и майка решихме ,че  ще ходим на Бъкингамският дворец,защото кралицата правеше 60години от покачването си на трона.Та тръгнахме ние към 9 сутринта,обикаляхме доста,в 14ч се прибрахме.На мен нищо ми нямаше,чувствах се добре.След това си седяхме в къщи до 16ч и решихме да отидем пеша до мястото където беше за риба ММ(час път пеша в едната посока Crazy) Отидохме,че и дори се върнахме пеша,като се прибрахме беше 20ч,в 19:50 усетих първата контракция,но си помислих ,че са лъжливи отново,но бързо осъзнах,че не са след като започнах да засичам и те бяха на 13мин.Засичах си така до 22ч,когато и ММ си дойде и му казах ,че май ще раждам ooooh!.Отидох направих си тоалет и тръгнахме към болницата,реших,че ще отидем пеша(15-20 мин пеша) Whistling.И така пристигнахме,прегледаха ме за разкритие имах 7см #Crazy newsm78,и ме качиха направо в родилното ,часът беше 00:50.Чак в 8 сутринта имах вече 8см разкритие(няма да коментирам как изкарах периода докато стигна 8 см,че не е много приятно).Тогава вече решиха,че ще ми спукат водите,ей повярвайте ми няма такава болка #Crazy Sick,оказа се че имам само 1 шепичка вода,не знам кога е изтекла другата newsm78(имах доста обилно течение последните 2 месеца,но не мислех ,че това са води,а може и да са били Thinking),след това вече получих 9см и се започнаха адските болки и напъни след близо 3 часа напъни и изключителни болки в 10:44 проплака Тим.Болката точно след раждането беше огромна,контракциите продължаваха и много ме болеше още час след това.ММ беше непрестанно до мен и много ми помагаше Heart Eyes.Лошо беше ,че отидох с 7см разкритие и ми казаха ,че вече е късно за упойка,та през всичко минах без.Не бих си го причинила отново,ако раждам трето,то ще е с упойка,задължително.Но честно казано всичко това си заслужаваше,много съм щастлива че успях.

Общи условия

Активация на акаунт