22-ро СОУ

• 109 490
  • 495
  •   1
Отговори
# 90
Записвам се да следя,че и ние ще сме първи клас другата година и искам да разбера нещо за поемащите първи клас.
Ние сме на Бузлуджа,за протокола Simple Smile
Имаш предвид другата учебна- 2015/16 ли?
Ако е така, догодина ще сме първокласнички заедно Grinning. вълнувам се и аз за учителките, поемащи първи клас. Завършват 4 клас тази учебна година:
ІV а клас - класен ръководител - Галина Кръстева
ІV б клас - класен ръководител - Елеонора Томова
ІV в клас - класен ръководител - Красимир Димитров
ІV г клас - класен ръководител - Силвия Атанасова
 Някой да препоръча конкретно име?
Ние сме на Петьофи.

# 91
  • София
Даааа....чудесно...аз тази година бях абитуриентка...пък другата отново първолаче Laughing
Благодаря ти Ра  bouquet
Определено ме заинтригува мъжкото присъствие във групата,ние сме със господин във детската и съм много доволна.Чакам отзиви.

# 92
И ние сме с господин в детската, да не става дума за една и съща градина? 12 ЦДГ, г-нът е Пеев

# 93
  • София
Е стига деееее Laughing...същата е....направо се познаваме.... Wink

# 94
Не съм ходила на крака, говорих по телефона. Казаха ми да се обадя за по-конкретна информация около записването на първокласници към края на м. януари. Настоях, че се притеснявам да не пропусна някой срок- нямало било.

# 95
  • София
Благодаря  Hug

# 96
Привет,
Ще имам първокласник 2015/16 и исках да попитам дали има критерии за прием в 22ро (не видях на сайта им).
Благодаря
Записвам се да следя,че и ние ще сме първи клас другата година и искам да разбера нещо за поемащите първи клас.
Ние сме на Бузлуджа,за протокола Simple Smile
Имаш предвид другата учебна- 2015/16 ли?
Ако е така, догодина ще сме първокласнички заедно Grinning. вълнувам се и аз за учителките, поемащи първи клас. Завършват 4 клас тази учебна година:
ІV а клас - класен ръководител - Галина Кръстева
ІV б клас - класен ръководител - Елеонора Томова
ІV в клас - класен ръководител - Красимир Димитров
ІV г клас - класен ръководител - Силвия Атанасова
 Някой да препоръча конкретно име?
Ние сме на Петьофи.
А дали някой може да даде инфо на това запитване за класен ръководител? Коментари за някоя от тези учителки?
Мерси много и Весели празници
Поздрави

# 97
Миналата година бяха: адресна регистрация в района на училището 50т- от Скобелев до Пенчо Славейков и малкия квартал пред АГ-то, на запад не помня минаваше ли Прага, Витошка и отсреща няколкото сгради от страната на НДК. По-голям брат/сестра, учещ в училището 50т, в нашия случай +5т за родител, завършил училището.

# 98
Здравейте , може ли малко повече информация за този преподавател - Красимир Димитров, който ще взима клас от догодина 2015/2016 .

Млад учител ли е или от по старото поколение ? Добър ли би бил за по буйни деца/ момчета  - авторитет , дисциплина ? 

# 99
Здравейте,
Следя темата от доста време, но нещо като че ли се прекрати дискусията Simple Smile
Работя близо до 22ро и силно се интересувам за учителите, които ще поемат 1ви клас тази година. По-горе има споменати имена на учители, които ще завършват 4тите класове. Дали е сигурно,че същите ще поемат първокласниците? И ако някой има информация за тях, ако може да сподели мнението си.
Благодаря предварително!

# 100
Здравейте,

Много се надявам да се включат и родители на деца, които са 5-7ми клас в 22-ро.  Simple Smile
Моля за отзиви за преподавателите, нивото на подготовка по БЕЛ и математика, също и за чуждия език.

Благодаря!  Simple Smile

# 101
Здравейте, ще живеем под наем на Ул. Карнеги, знаете ли влизаме ли в района на 22 соу? Кога се планира излизане на критерии за прием за първи клас?

# 102
Здравейте, ще живеем под наем на Ул. Карнеги, знаете ли влизаме ли в района на 22 соу? Кога се планира излизане на критерии за прием за първи клас?
Не е в района на 22-ро.

Не съм сигурна кое е районното ви училище най-вероятно 6-то, 7-мо или 127-мо.

# 103
Миналата готина ул. Карнеги влизаше в района, защо мислите, че 6-то и 7-мо са по-близки? Тази информация откъде я имате?

# 104
Питай в училището. Лани имаше приложена карта, не мисля, че имаше територии отвъд парка на НДК.

Общи условия

Активация на акаунт