Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са нормалните стойности на LH и FSH по време на фоликулната фаза?
Какво показват високи нива на хормона Е2 по време на фоликулната фаза?
Какви генетични изследвания се провеждат преди трансфер на ембриони?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са нормалните стойности на LH и FSH по време на фоликулната фаза?
-
Какво показват високи нива на хормона Е2 по време на фоликулната фаза?
-
Какви генетични изследвания се провеждат преди трансфер на ембриони?
-
Какви са разходите за имунологични изследвания и биопсия под упойка?
-
Какви хормони се измерват по време на хормонални изследвания на щитовидната жлеза?
Но аз не се отказах и продължих борбата.Започнах ме със стимулиращи лекарства и стимулираща инжекция( която беше 300лв ),която еднократно се бие. След като и това не по могна се обърнах към клиника Селена в Пловдив и по точно към д-р Манев ( много лативи бях чувала за него, но моето мнение е че в момента вече си подбира пациентките, на който иска да по могне и на кои не и не му пука).И веднага обяснявам защо: Накара ме да мина 3 донорски( неуспешни естественно), като 1и 2 бяха на ст-ст 350лв. само процедурата без преглед и лекарства, а 3 беше вече ( и то само за един месец) 750лв., като материала беше замразен преди това. В клиника Надежда (аз съм и пациентка от ноември 2012г.) разбрах, че замръзения материал става само за инвитро не и за инсеминация. Това той го знаеше, но си ме накара като поп да кихам (да не забравя ме и надеждата и времето които хвърлих на вятъра)и то за нещо което резутата е бил отрицателен. Но и това не ме отказах и отидох ме при д-р Кацаров( страшно добър и разбираш от работата си човек) той си каза думата биопсия и от там към фонда. Евала на този човек той ми върна надеждата, че добри доктори все още има в България. Сега сме подали по мъжки фактор във фонда на 18.02.2013г. и от полвин месец вече статуса в интернет срещу нашия номер е "Одобрена". От тук и първия въпрос, който искам да задам към тези които имат становище относно фонда. Кога да си очаквам заповедта? И от там какво ме чака? Какви са стъпките след това? Знам, че като взема заповедта и трябва да отида в клиниката при д-р Персенска( забравих да спомена, че тя е моят доктор-много мила и много добра е мисля).Да тя ще ми каже, но съм нетърпелива да науча по не част от пътя който трябва да извървя още до заветните две чертички. Много се извинявам за дългото обяснение, гледах да съм най кратка.