Случи ми се нещо странно IX

• 93 408
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Сега се сетих, че като бях студентка ми се случи на два пъти като сменях квартирите, в момента, в който се вживея в обстановката, да речем между края на първата и началото на втората седмица, да започнат да ми изгарят ел. крушките една след друга.
Последният път като се случи, четях книга на Стивън Кинг, чието заглавие беше "Всичко е съдбовно" и крушката направо се пръсна и се счупи абажура на хазайката.

Един ден пък преди 2 години някъде намерихме едно гълъбче пред вратата на апартамента ни. Ние сме на първия етаж и не знам как беше попаднало там, но беше заспало и мъжът ми спокойно го хвана и го премести на дървото. Миналата година пролетта едно малко гълъбче пък заспа на перваза ни и докара до лудост котарака ни, който упорито се опитваше да го прогони, но така и не успя. Отлетя на следващия ден птичето, оставяйки цвъчка на перваза. Аз като цяло не бях много радостна от гледката на гълъб в близост до мен, защото имам фобия към птици и по-скоро бях на тръни, отколкото нещо друго.

# 91

При което тя казва "Виждаш ли ме? Виждаш ме, нали?"  #Crazy

newsm43
Това ми напомня за един клиент- нормално изглеждащ и говорещ мъж на средна възраст. Тръгна си от офиса, на вратата се обърна към мен и каза " Около теб са двама, пазят те. Ето го единия, гали те по косата. Много си пазена" И си тръгна. Аз- така  Shocked Какъв беше такъв, не съм го виждала повече, или не съм го познала, но много особено ми стана от думите му  Crazy Blush
А за котките мога много да пиша. Специални животни са, не случайно в много от различните вярвания им е отделено мястото на медиуми между два свята.

# 92
  • Пловдив
Gubzerka ако си чела по-назад ,ще видиш, че не съм от много вярващите, но бих искала да получа доказателство. Само искам да кажа, че преди няколко месеца сменихме бравата на една врата поради причината, че като я отключихме някакси оставаше ключа в едно половино положение или как да го кажа не знам не до край отключено положение и не можеше повече да се върне ключа, при затваряне или блъсване на вратата той се врътваше и заключваше, също не докрай заключено, колкото да не може да се отвори. Та така.....аз пак с моя скепсис Peace Peace Peace

# 93
Съгласна съм sauron, но ние не сме имали подобни проблеми, а и не е само ключ, а огромна тежка връзка с ключове и ключодържатели Simple Smile за да я намирам лесно в чантата Simple Smile

# 94
  • Пловдив
Ясно, съгласна съм. Пък и казах, че имам голям мерак да ми се случи нещо такова за да повярвам на 100%, ама дали ще мога да разкажа после newsm12, ако не се гътна от страх. Joy

# 95
Ясно, съгласна съм. Пък и казах, че имам голям мерак да ми се случи нещо такова за да повярвам на 100%, ама дали ще мога да разкажа после newsm12, ако не се гътна от страх. Joy

От личен опит мога да ти кажа-няма да повярваш и тогава. Пак ще намериш за какво да се хванеш, за да се саморазубедиш. Роден ли си Тома Неверни, няма спасение Laughing. Единственото, в което ще се убедиш, е правотата на думите, че вярата няма нужда от доказателства. Както и обратното.

# 96
А то и аз щях да изперкам, но тогава изживявах раздяла с голяма любов-направо не бях на себе си и чак след време осмислих нещата се уплаших  Wink
Иначе имам още 1 мистериозен случай, ама да сготвя и ще напиша  Peace

# 97
Цитат
Не знам как точно трябва да се обясни тази история. Smile Иска ми се да гледам на нея като на едно приятелско намигване от силите горе към хората долу, отколкото като решителен и успешен опит на бащата да реши финансовия проблем на близките си. Моето лично разбиране е, че подсъзнателно са си помогнали. Свръх разумът, подсъзнанието, висшият Аз, който единствен прави чудеса на земята, се е мобилизирал. Браво на този изобретателен фин ум! Cool Smile
Това обяснение звучи също толкова нелепо, колкото и обяснението, че бащата се е свързал с майката. Все пак тя не е знаела за тези пари, как може да ги открие подсъзнателно?  ooooh!

# 98
  • Варна
Цитат
Не знам как точно трябва да се обясни тази история. Smile Иска ми се да гледам на нея като на едно приятелско намигване от силите горе към хората долу, отколкото като решителен и успешен опит на бащата да реши финансовия проблем на близките си. Моето лично разбиране е, че подсъзнателно са си помогнали. Свръх разумът, подсъзнанието, висшият Аз, който единствен прави чудеса на земята, се е мобилизирал. Браво на този изобретателен фин ум! Cool Smile
Това обяснение звучи също толкова нелепо, колкото и обяснението, че бащата се е свързал с майката. Все пак тя не е знаела за тези пари, как може да ги открие подсъзнателно?  ooooh!

А кой е споменал за подсъзнание?  Laughing

П.П. Ох сега видях, при първия прочит го пропуснах.

# 99
Мен е цитирала... Laughing какво да обяснявам....нито има откъде да почна, нито къде да завърша, повечето хора не се и нуждаят от обяснение. Нито пък са готови да приемат някаква гледна точка, извън видимата за очите. Вероятно не е и нужно.
П.П. Ти лично какво мислиш за предположението, Хексе? Знаеш, че винаги се допитвам до твоята гледна точка, за да съм сигурна, че мерника ми не се е изместил твърде далече от суровата реалност? Laughing Wink

# 100
  • Варна
Мен е цитирала... Laughing какво да обяснявам....нито има откъде да почна, нито къде да завърша, повечето хора не се и нуждаят от обяснение. Нито пък са готови да приемат някаква гледна точка, извън видимата за очите. Вероятно не е и нужно.
П.П. Ти лично какво мислиш за предположението, Хексе? Знаеш, че винаги се допитвам до твоята гледна точка, за да съм сигурна, че мерника ми не се е изместил твърде далече от суровата реалност? Laughing Wink

Случайност? Laughing Както може да се обясни и менюто в детската градина, след молба към Бога на слънцето.
А може би наистина е намигване от висшите сили, но не от тези вътре в Аз-а. Онези, които "случват" правилните комбинации в хаоса.

# 101

Случайност? Laughing Както може да се обясни и менюто в детската градина, след молба към Бога на слънцето.
А може би наистина е намигване от висшите сили, но не от тези вътре в Аз-а. Онези, които "случват" правилните комбинации в хаоса.

Ха! Grinning Интересно е и твоето предположение, отдавам му нужното bowuu
В последно време все повече си мисля, че чудесата идват от нас, отвътре и съвсем съм неглижирала другите, които случват правилните комбинации в хаоса, както казваш....Мерника ми наистина може да се е поизместил под влияние на личната камбанария Whistling

# 102
За мен няма случайни неща. Няма как да има в така математически създадена Вселена. Но това разбира се е мое мнение.
По темата. Естествено, че може да бъде подсъзнанието. Че кой знае какво има в него? Всъщност всичко, което възприемаме от околния свят се дължи на него и там се съдържа информация, за чийто обхват и обем ние не знаем нищо.

# 103
  • Варна
За мен няма случайни неща. Няма как да има в така математически създадена Вселена. Но това разбира се е мое мнение.

Само ще кажа, че  нямаме и представа как е създадена Вселената, нито как функционира.

# 104
Добре, де, не се изразих правилно. Съгласна съм, че не се знае как е създадена Вселената. Просто теорията за хаоса никак не ми се връзва.
(Тук малко отидохме в другата тема   Joy)

Общи условия

Активация на акаунт