Случи ми се нещо странно IX

• 93 792
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • Deutschland
Не знам дали е по темата, но...племенникът ми наскоро излезе от седемдневна кома, вече е добре и когато го питах видял ли е нещо си там, тунел и  тем подобни, той каза, че само и единствено е сънувал приятелите си, които разбира се са живи. И е чувал как докторите и семейството му, му говорят....

# 136
  • Балчик
Не знам дали е по темата, но...племенникът ми наскоро излезе от седемдневна кома, вече е добре и когато го питах видял ли е нещо си там, тунел и  тем подобни, той каза, че само и единствено е сънувал приятелите си, които разбира се са живи. И е чувал как докторите и семейството му, му говорят....

Да, не е по темата, но това е чудесна новина за вас, браво на детето,че е излязло от комата. Hug

# 137
На половина съм рускиня, и на руски се пише тротуар, явно заради това съм се подвела. Виждала съм във форума българи да правят много по-фрапиращи грешки, но никой не се заяжда с тях.
Майка ми е чиста украинка, вече 30 години е в България и прави едни грешки и си ги харесва на всичкото отгоре, написала ми под снимката на детето-МиличЕк Боби, аз съответно и направих забележка, но не, на нея й звучало много грозно МиличЪк, какво било това миличЪк-ужас!  Mr. Green Иначе, като ти прочетох поста се сетих за вица, дето един полицай отишъл на местопрестъплението и започнал да описва разположението на тялото. Левият крак е на пътя, сочещ в посока юг, десният крак е на трутоара, тротуара......бил един шут на крака и продължил да записва, десният крак е на пътя... Simple Smile)) (не се сърди за забележката за правопис, сега знаеш как е правилно Wink)
И да съм по темата, снощи след като надлежно ви прочетох, отивам да си легна, бутнах врата, чух как се затвори. Опитвам се да заспя, по едно време чувам едно почукване и прискърцване и хоп-вратата се отвори... аз замръзнах. Но си викам, нали деца имам да гледам, станах да я затворя и тя пред мен се затвори ..... силно се надявам да е от течението, нищо, че само един от прозорците беше отворен. И спирам да ви чета за няколко дни, че мъжът ми отива командировка, а шубето казват, е голям страх Wink.

# 138
  • Балчик
О, привіт (1/2) хохолка. Laughing

като бях малка казвах- Мой дедушка хохол, а я хохолка. Simple Smile (ама съм на 1/4 такава Simple Smile)

# 139
  • Deutschland
Джемма, благодаря. Беше истинско чудо, но да, случи се.

# 140
  • Варна
На половина съм рускиня

И аз съм на половина рускиня.

Всъщност се пише наполовинаMr. Green

Много се радвам за детето, но какво общо има тунела при кома? Обикновено тунел описват хората били в клинична смърт.

# 141
  • Балчик
Знам, че е наполовина, грешката е техническа. Не търси под вола теле. Mr. Green
Дори и в книгите има процент технически грешки, пресата пък е пълна с тях.
Но не и такива груби правописни, когато "о" се заменя с "у", "б" с "п" и т.н

Някой няма ли каже нещо истински странно, че да спрем да спамим?!

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 12:32 от Джемма

# 142
Много често усещам лошите събития, преди дори да има и минимален шанс нещо изобщо да се случи. Когато го кажа на глас ми се присмиват, че няма от къде да знам дали - или... и ме обвиняват, че съм песимист. Като се случи точно това, което съм казала, ме обвиняват, че аз съм го предизвикала Whistling . А аз просто усещам какво ще се случи.

Последният случай е толкова отвратителен, че дори не искам да го споделя. Може би се надявам да греша, но едва ли. Усещането е адски силно.

# 143
Случва се  Hug
Винаги когато ми предстои пътуване и ме заболи корем  винаги минава спокойно   Simple Smile
Или когато се случи нещо неочаквано и имам леки колики минава по мед и масло .
Мисля, че е вид предчуствие/ усещане .

# 144
  • Балчик
hailie, не го предизвикваш ти, не се натоварвай с такива мисли. Просто имаш повишена сетивност и усещаш нещата.
Разбирам за какво говориш. Веднъж имах такова усещане, ужасно силно, предчувствах нещо лошо, даже знаех, че е смърт, но не знаех чия. След няколко дена се случи и беше насилствена и жестока. Човекът  беше близък на мъжа ми и сина ми, аз нямах пряко отношение към него, защо го почувствах, не знам.
не искам повече да усещам това, много е гадно.

# 145
  • Кьолн
И аз така усещам нещата, и без да искам все предупреждавам. Мъжът ми се шегува, че съм била вещица и само лошите неща съм виждала. Tired Но не е така. по-силно е от мен и не мога да се сдържа. А сега по темата от както се преместих в друга държава и далече от къщата в която живеех не са ми се случвали странни неща. Там като че ли нещо ме подтискаше, все ми беше нервно и все странни неща се случваха.

# 146
  • Балчик
Ето нещо може би странно, може би не:
http://daniivanov.blogspot.com/2013/07/blog-post_1557.html

# 147
  • Варна

Според мен това не е случайно удавяне, така че някой може да е почерпил идеята от романа.

# 148
  • Балчик
Може, затова писах, че е може би странно, а може би не толкова. Едва ли ще разберем.

# 149
  • Варна
Може, затова писах, че е може би странно, а може би не толкова. Едва ли ще разберем.

Което е жалко.. много бързо покриха случая..

Общи условия

Активация на акаунт