Случи ми се нещо странно IX

• 93 366
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Не викайте духове в никакъв случай  Naughty

Такъв ужас изживях като ученичка на една бригада,че като се сетя пак настръхвам...

Разкажи  bouquet

Бяхме се събрали една вечер около 20 момичета и момчета/не всички се знаехме по име/ и някой даде идея да се викат духове,чудиха се кой и аз предложих на М.Монро. Момиче и момче с водни зодии започнаха с капачка да викат духа и след малко капачката започна да се движи при зададен въпрос.Не си спомням много какво сме питали,но след известно време решихме,че вече е време да го помолим да си ходи...но не се получи,отказваше,искал КРЪВ...питаха го от кой и изписа моето име Sad Много се изплаших,направо изпаднах в истерия...
През нощта не можах да заспя дълго време,останалите спяха,по едно време както се унасям усещам леко и нежно докосване по ръката,скочих,но всички спяха дълбоко,събудих момичето,което беше до мен,но и то спеше дълбоко...Заспала съм,а на сутринта цялата бях нахапана като от комари,а в стаята нямаше такива...Това беше Rolling Eyes

# 496
 Joy Ама че вампирска М.Монро ви се е паднала! Laughing
Сигурно много я мразиш от тогава, колко ли кръвчица ти е изпила....гадина мръсна Laughing

# 497
  • Варна

През нощта не можах да заспя дълго време,останалите спяха,по едно време както се унасям усещам леко и нежно докосване по ръката,скочих,но всички спяха дълбоко,събудих момичето,което беше до мен,но и то спеше дълбоко...Заспала съм,а на сутринта цялата бях нахапана като от комари,а в стаята нямаше такива...Това беше Rolling Eyes

Уртикария от притеснение?

# 498
  • Sofia
Изглеждаше като ухапано от насекоми,с точка ,както от  комари...
Мислех си защо точно аз съм ,,жертвата,, и стигнах до извода,че само аз не бях давала кръв,в смисъл,че повечето бяха със скоро минало стомашно натравяне,за което им бяха направили кръвни проби или беше им минал цикъла...а аз си бях злояда и не пострадах от натравянето и цикъла не ми беше минал...
Не винаги идва духа на този,който искате...при нас не се знае кой е бил,но имаше нещо,сигурна съм

# 499
  • Варна
Изглеждаше като ухапано от насекоми,с точка ,както от  комари...
Мислех си защо точно аз съм ,,жертвата,, и стигнах до извода,че само аз не бях давала кръв,в смисъл,че повечето бяха със скоро минало стомашно натравяне,за което им бяха направили кръвни проби или беше им минал цикъла...а аз си бях злояда и не пострадах от натравянето и цикъла не ми беше минал...
Не винаги идва духа на този,който искате...при нас не се знае кой е бил,но имаше нещо,сигурна съм

Ухапването от комар не е с точка Thinking
Както и да е.  Hug

# 500
  • Sofia
при мен си личи къде ме е ухапало,както при инжекция се вижда боцнатото

# 501
Кръвта е носителят на душата- така казват. Чрез кръвта се поема силна енергия.
Нищо чудно някакви тъмни същности да се хранят с това.

# 502
  • I want it all and I want it now.
Всяка сутрин ставам по едно и също време. Почвам да се събуждам 30мин. преди алармата и се опитвам да подремна още малко. Тази сутрин точно в рамките на този промеждутък от 30мин.чух ясно пляскане с ръце. Сами сме в апартамента с ММ. Естествено веднага скочих и почнах да оглеждам . Нямаше никой. Вратите на целият апартамент са отворени. ММ. още спеше до мен.Външната врата заключена. Съседите са доста тихи. Случва ми се за втори път тази година. Прозорците също бяха затворени заради климатика. Не съм споделила с М. да не каже ,че съм  Crazy и съм сънувала.

# 503
  • Far away from here...
Не, обаче на няколко пъти ми се случва да се събуждам с усещането, че земята се тресе.
Дори и снощи. Събудих се от вибрацията, около минута в абсолютно будно състояние се взирах в полюлея и картините, за да видя дали се клатушкат. Бях в бойна готовност да награбвам малкия и да се крием под вратата, защото бях сигурна, че е земетресение  Embarassed.
Освен да откачам или мозъкът ми нещо да дава бъгове, за друго обяснение не се сещам  Rolling Eyes.

Е, Луна и грош, какви бъгове, какво откачане....Толкова пъти обсъждахме в другата тема тези вибрации, толкова пъти съм се оплаквала, даваха ми съвети как да опитам да ги спра. Не успях. Преди заспиване няма ли?

Няма преди заспиване. Няма и неприятни или странни усещания, предхождани от странни или необикновени сънища. Просто съм си в съзнание, будна съм (легнала) и усещам същото, както е при земетресение.

Проблемите с вестибуларния апарат изглеждат логично обяснение, малко плашещо обаче  Confused.
А и мислех, че се отнасят единствено до пазенето на равновесие, световъртеж, но чак пък усещане за вибрации...
Лизет направо ме уплаши Rolling Eyes.

# 504
  • в 1001-та нощ
при мен си личи къде ме е ухапало,както при инжекция се вижда боцнатото

уртикарията е точно с дупчица на обрива - отделя се хистамин, задържа се течност, която търси от къде да излезе и се получават обриви, може да бъде от стрес  Peace

# 505
 Simple SmileЛуна и грош, вибрациите в тялото ти ли са или извън него?

# 506
Не, обаче на няколко пъти ми се случва да се събуждам с усещането, че земята се тресе.
Дори и снощи. Събудих се от вибрацията, около минута в абсолютно будно състояние се взирах в полюлея и картините, за да видя дали се клатушкат. Бях в бойна готовност да награбвам малкия и да се крием под вратата, защото бях сигурна, че е земетресение  Embarassed.
Освен да откачам или мозъкът ми нещо да дава бъгове, за друго обяснение не се сещам  Rolling Eyes.

Е, Луна и грош, какви бъгове, какво откачане....Толкова пъти обсъждахме в другата тема тези вибрации, толкова пъти съм се оплаквала, даваха ми съвети как да опитам да ги спра. Не успях. Преди заспиване няма ли?

Няма преди заспиване. Няма и неприятни или странни усещания, предхождани от странни или необикновени сънища. Просто съм си в съзнание, будна съм (легнала) и усещам същото, както е при земетресение.

Проблемите с вестибуларния апарат изглеждат логично обяснение, малко плашещо обаче  Confused.
А и мислех, че се отнасят единствено до пазенето на равновесие, световъртеж, но чак пък усещане за вибрации...

Проблеми с вестибуларния апарат мисля, че се усещат най-вече в изправено състояние-губене на равновесие, световъртеж, но не знам със сигурност. Ако няма нищо тогава, по-вероятно нещо друго ще е.... Rolling Eyes Аз се мъча с тези вибрации отдавна, при мен са преди заспиване и/или при събуждане, в будно състояние, на границата на съня, но знам, че съм будна. Сънищата тук нямат нищо общо. Бях пуснала линк в другата тема към една книга на Р. Монро за астралните пътувания, там подробно е обяснил какви са усещанията при вибрациите преди излизане. Можеш да видиш дали става въпрос за същото. Аз прочетох и останах неприятно изненадана, всичко беше 1:1. Човекът поне беше обяснил, че ако не направиш съзнателно усилие да излезеш, просто заспиваш. Същото важи и при събуждане, тогава затихват. Това ме успокои донякъде. Както и мисълта, че успешно се справям с това толкова години.
П.П. Кое изказване на Лизет те уплаши?
Пънки задава смислен и много насочващ въпрос Simple Smile

# 507
Момичета, аз искам да питам, щото ми е странно, не че имам страхове от извънземни или нещо такова, да не казвам, че хич не ме и вълнуват, не ги отричам, но не ме и интересуват. Та бях си уикенда на село, майка, леля, аз и една приятелка, в един момент майка казва да ходя да погледна как на полянката в двора до пътеката се било образувало странно жълто петно, като  изгоряла трева.

Само забравих да вметна, че петното си беше доста точен ясен кръг с диаметър около 50см

Домашни животни няма там, никой не живее в къщата, никой не влиза, доста е отдалечена от каквото и да било. Някакво рационално обяснение? В същата тази къща имаше и един друг интересен (според мен) случай, но за него друг път  Wink

# 508
  • Варна
Момичета, аз искам да питам, щото ми е странно, не че имам страхове от извънземни или нещо такова, да не казвам, че хич не ме и вълнуват, не ги отричам, но не ме и интересуват. Та бях си уикенда на село, майка, леля, аз и една приятелка, в един момент майка казва да ходя да погледна как на полянката в двора до пътеката се било образувало странно жълто петно, като  изгоряла трева.

Само забравих да вметна, че петното си беше доста точен ясен кръг с диаметър около 50см

Домашни животни няма там, никой не живее в къщата, никой не влиза, доста е отдалечена от каквото и да било. Някакво рационално обяснение? В същата тази къща имаше и един друг интересен (според мен) случай, но за него друг път  Wink

Възможно е да е имало някакъв предмет (варел, цистерна и т.н.) , който е бил преместен и отдолу да е останало това петно. Възможно е някой да е пръскал с хербицид.

# 509

Усещането при вестибуларни смущения е много често като вибрации при земетресение. Ако не те притеснява сериозно и не е толкова често, може да отшуми с времето.

А петна по тревата във вид на кръгове се образуват с размножаване на паразит-гъбичка мисля че беше.

Общи условия

Активация на акаунт