Бремелинки от ВАРНА №2

• 32 681
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Тя, Хера, няма да е в АГ, ще бъде в ОБ. Аз вчера бях на преглед и там срещнах Звездичка  Simple Smile  Вече ходя всяка седмица - миналата бях в събота, тази бях в петък, в понеделник пък ще ходя да давам кръв и урина, после в петък пак съм на преглед... изобщо живота ми тече в болницата  Confused  За сега съм за нормално раждане, ако нещо не се обърка по- нататък, но съм нямала никакво основание за секцио.

# 121
  • varna
Пина, завиждам ти благородно   bouquet И аз почвам от следващия преглед всяка седмица да ходя, ама нещо хич не ми е весело. По лентичката е 34-та седмица, ама доки каза, че била в 35-та, което значи, че сигурно няма и на 20 да се роди.

# 122
Hera,и аз вчера бях на лекар.Моята сьщо е седалищно и ми записаха дата за секциото.Има ли други мами за АГто секцио ,в края на месеца?Аз сьм за 27 при Николов.Може да лежим с някоя от вас заедно.Ако разбира се моята изчака до тогава.
На 01.07. при Николов, ако не тръгне по- рано де  Wink

# 123
mims и ти ли си секцио?и при Николов?Мислех,че ще си без избор на екип,как избра Николов?

# 124
  • Варна
Слънчице, на 27-ми при Георгиев. Която първа иде, да пази легло за другата  Laughing

# 125
Дани,кога ти казаха,да отидеш?На мен Николов ми каза от предния ден.Аз няма да сьм на випа и ,ако  и ти не си ще лежим заедно в реанимация,а може и после с бебетата горе на 5ия.

# 126
  • Варна
С Георгиев се разбрахме сега на 12-ти да ида на преглед, защото се видяхме и уговорихме с него към 20-ти май, а това си беше отдавна. Георгиев още тогава ми записа като дата 27-ми, така си пожелах, той се съгласи и сега в сряда ще ходя да се видим. Нямам желание за ВИП, ще си бъда в нормална стая.

# 127
С Георгиев се разбрахме сега на 12-ти да ида на преглед, защото се видяхме и уговорихме с него към 20-ти май, а това си беше отдавна. Георгиев още тогава ми записа като дата 27-ми, така си пожелах, той се съгласи и сега в сряда ще ходя да се видим. Нямам желание за ВИП, ще си бъда в нормална стая.

И аз съм при Георгиев, на мен също ми предложи за 20-ти, но термина ми е на 21.06. и се чудя не е ли рисковано да чакам последният момент. Така че и аз на 12-ти съм на преглед при него за окончателно уточняване на датата.
Някоя от вас знае ли за секцио от предният ден ли се постъпва в болницата или в същият ден?

# 128
  • Варна
Постъпва се предният ден.

# 129
Всеки доктор различно практикува,ето моя доки ме иска в деня за операцията , но с уговорка че от предния ден последно 16.00ч  да съм хапнала нещо и след това до сутринта само вода

# 130
Браво, момичета, заформили сте бандата!  Simple Smile

На една от юлките и текнали водите преди малко, почва се...

# 131
Всеки доктор различно практикува,ето моя доки ме иска в деня за операцията , но с уговорка че от предния ден последно 16.00ч  да съм хапнала нещо и след това до сутринта само вода

Звучи обнадеждаващо, хич не ми се иска от предният ден да съм там.

# 132
Да се запиша и аз към темата и към групата ...
На 27-ми планово секцио при д-р Танев. Да увеличим бройката  Laughing
Явно на 27-ми ще има бебевалеж

# 133
Малееее,вече сме 3 за 27ми,но при различни лекари.Искате ли да се видим да се запознаем,че после ще сме заедно в реанимация.Много се радам ,че има и други с мойта дата.Всичко е относително де,защото ми се струва,че няма да изкарам до тогава,но все пак се радвам.
На мен ми каза Николов да отида от предния ден и ще спя там.Много гадно.

# 134
mims и ти ли си секцио?и при Николов?Мислех,че ще си без избор на екип,как избра Николов?
Аз от самото начало знаех, че съм секцио. Ами и аз мислех без избор на екип, но нали лежах три дни в патология в АГ-то и ми дадоха да разбера, че ако не си избера екип, стажант - лекарите ще се учат на мен..така си избрах Д-р Николов..в четвъртък ме прегледа и ми каза да му се обадя след 10 дни пак да ме види  Simple Smile..а ти как избра Д.р Николов??

Общи условия

Активация на акаунт