Парфюмни размисли и страсти - 172

• 52 287
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
По темата: Нямам парфюм, който нося само и единствено за себе си  Grinning .

Вчера преслушах някои аромати от Ерболарио. Meharees ,много ми допадна, за есента бих го купила с най-голямо удоволствие. Не познавам Musc Ravageur  , с който го оприличават във фрагрантика, но при мен показа малко сходни нотки с Коромандел, в същия дух ми се показа искам да кажа. За половинката купих Periplo много ми допадна на първо четене, има много добро  развитие след 10-тата минута (чак не може да се разпознае след като се е развил- продавачката като го помириса също не успя  Crazy ), за лятото мисля ще е перфектен, на ръката ми и то с измиване изкара 8 часа- започна много свежарско и изсъхва на камфор примесен леко с дървесни нотки ,който обича камфорче да го пробва Simple Smile , на някой може лекарствен да му се стори.

# 76
  • Чукарландия
14 мл. -55 лв.
60 мл. -170 лв.
120 мл.- 249 лв. струват парфюмите.
Много са хубави почти всичките вк. и туберозите.

bouquet

Скрит текст:
Пак ще изгладуваме някой и друг парфюм... Mr. Green

# 77
A къде се предлага този бранд?
В магазин Volume І.

# 78
  • Sredets/Burgas
Здравейте! Отскоро следя темата...
 И понеже съм много боса по отношение на парфюмите,
бих искала да ми кажете, къде да търся класическия Шалимар?
В Сефора има ли го?

# 79
  • Там, където ме обичат
Здравейте! Отскоро следя темата...
 И понеже съм много боса по отношение на парфюмите,
бих искала да ми кажете, къде да търся класическия Шалимар?
В Сефора има ли го?

Да, виждала съм го там.
Скрит текст:
А защо си центрираш текста? Не е необходимо.  Peace

Денси, мерси много.   bouquet

# 80
Нямам точно такъв личен парфюм.
Да ви питам - някой пробвал ли е имитациите на парфюми на Грийн мастер? Една приятелка ме пръсна с нейния - "Булгари", не знаеше кой точно, но ми приличаше на Омниа Кристалин.

# 81
  • София
Момичета, днес издирвах Volume one, но не успях да го открия. Може ли ориентировъчно да ме насочите къде се намира, на кой етаж, до кой магазин?

# 82
  • Germany
На Леге, срещу централата на Левски Peace

# 83
  • София
Аз мислех, че е в МОЛ Сердика и там го търсих. А на Леге в отделен магазин ли е? Коя е централата на Левски?

# 84
Имаше в ЦУМ и в Сердиката, но затвориха и вече са само в центъра.

# 85
  • София
Имаше в ЦУМ и в Сердиката, но затвориха и вече са само в центъра.

Кой е този център?

# 86
Центъра на София. Peace

# 87
Някоя от дамите тук носи ли Арпеж (Arpege) на Ланвен, EDP? Аз съм щастлив притежател на малък флакон (винтидж) на чистия парфюм и ме интересува днешната, през 1993 г. реформулирана версия.

В този дух - вчера се сдобих с два флакона на Мис Диор, наистина стари... И двата са ЕДТ и имат уникална сила и продължителност, даже отначало си помислих, че съм купил парфюмна, а не тоалетна вода. Сега разбирам каква е разликата между парфюмите днес и "тогава".  Наистина са уникално красиви. Simple Smile

# 88
Искам да споделя с вас, че се сдобих с един много "специфичен" парфюм - Jesus del pozo in white.
По съвет на densi и Бижу пробвах Dior Pure Poison, който прилича донякъде на него. За мое щастие той не ме отблъсна, а напротив, усетих го като много мой още веднага.  Grinning Това още веднъж доказва, че на всяка кожа един парфюм стои различно и от всеки нос се усеща различно. Не бих си купила например Dior Midnight Poison, много ми е тежък и задушаващ.

# 89
От вчера усилено разнасям Dolcelisir L`Erbolario и смело мога да кажа, че това е една от най-успешните ми покупки.Чувствам го като тоалетна вода на Наргилето-с по-малка плътност, но по-натурален , усещам и костилката на вишно-черешата. Ако времето продължи да е така леко хладно ще го нося до откат.При мен е много траен, не преувеличавам по над 5-6 часа го усещам. Вчера ги тествах паралелно с Наргилето -наистина са като сестрички Simple Smile

Dahlia Noir L’Eau Givenchy - на първо четене ми се видя доста приятен за лятото, усетих лек тамян а в състава не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт