Парфюмни размисли и страсти - 172

• 52 256
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Бога ми, и аз хлъцнах от описанието на 1826.   bouquet
Аз съм в плен на 1969 и го желая неистово от около...една година. Що съм такова дърво и не ида да си го взема...ох, останалите ми мечти...забравих.  Grinning
Бранда е изключителен, без съмнение. Всеки нос ще открие своя шедьовър. Бомба.

# 61
Никой ли не познава Guerlain Shalimar Initial L'Eau  Rolling Eyes
Познавам го и още как!  Heart Eyes Не съм почитателка на Герлен, но този заема трайно място сред парфюмите ми. Нося го през пролетта предимно, че иначе ми идва задушаващ за лятото. Най-прекрасен ми е от Герлен Шалимар-ите. По-лек и по-красив (по мое мнение) вариант на Guerlain Shalimar Initial. За съжаление не очаквай от мен красиво описание, както някои тук го могат. Хич не ми се отдава това.  Rolling Eyes

Онзи ден го тествах пак - сух, стилен и разпознаваем аромат.  Peace Подходящ за времето навън, не  е строго романтично профилиран и според моето светоусещане може да пасне на множество поводи и ситуации.  Peace
На сърце ми е легнала класическата Идилия, хем за 2 години не мога да изпръскам и половината Дует и се чудя имам ли нужда от нея при такова положение. Сърце да е широко, казвам обикновено в такива ситуации, но напоследък с покачването на температурите ентусиазмът ми спадна. Преоткривам обаче носенето на парфюм след вечерния душ, за заспиване един вид. Та моето включване по темата би било такова - нямам запазен аромат, но опознавам всеки в различна светлина. Установявам, че шипровите нотки ми гарантират лек сън, а ако има повече сладост заспивам по-трудно и ми действат по-разсейващо  - защо, не знам. Simple Smile

# 62
  • на североизток от Рая
Атти, идвам да се включа в новата тема! Пак е оригинална  като идея.  Hug

ФоксиHug!

Ковачева, откъде ти идват тези описания. Ти рисуваш с думи, зарибяваш, омагьосваш. Който го може, го може.  Peace

А аз май ще помоля след време за проба на Шалимар в размените. Самото име ми действа предизвикателно, а сега като чета и описанията, добре ще ми пасне.  Laughing

Ще му дойде реда и на него.

Едно мило парфюмно другарче ще ме заразва с Черната орхидея. По-нататък ще е, но ще я  имам, това поне знам и се успокоявам на тема орхидея засега.

Остана да се самозарадвам с Хедера, че вече не търпя отлагане, но трябва да притесня едно другарче от В. Търново.  Wink Ще видим кога ще го направя.

Hug

# 63
  • Велико Търново
neli mar4,държа си на думата Hugкогато кажеш Wink

# 64
Момичета,на ръба съм да си купя-Фере роуз
харесвам ISSEY MIYAKE ,BVLGARI GREEN JADE И други такива по-леки и свежи аромати,които да ми миришат на пролет-този ,според вас дали ще ми хареса ??? ooooh!

# 65
Silvanapei, ще ти хареса, купувай го. Но него го има навсякъде по парфюмериите  newsm78. Защо не го тестваш първо?

Сдобих се с виалче на Chanel 19 Poudre. Тествала съм го уж... Whistling Не бях подготвена толкова да ми хареса. Ще го оставя за размисъл и пръскане тези дни. Ако още го искам като свърши виалчето - вземам го.

Някой пробвал ли е това: http://www.fragrantica.com/perfume/Alberta-Ferretti/Alberta-Ferretti-6417.html
да даде малко отзиви  Praynig.

# 66
  • Козлодуй
Мисля,че съм го тествала и го помня белоцветен(т.е. не мой).Нищо друго не мога да кажа...

Най-после се добрах до темичката и я изчетох.Атти,ти си знаеш Hug  bouquet
Благодаря ви за хубавата среща,момичета Heart Eyes Тествах доста неща,но май нищо не ме развълнува.Сладкодумното описание на Милейди ме накара да си извадя пробичките на Histoires де Parfums,които имам от прекрасното Оле(много ми липсваш,малката Heart Eyes ).Да,наистина 1826 е страхотен,но точно защото притежава "най-красивото от любимите ми М7, Bois d`Iris, Hinoki и Background, взети заедно",с Еликсир де Мервей в добавка от мен,няма да ме запали да полудея по него Grinning Засега си карам доволна и щастлива като прасе в локвата си с наличностите,преоткривам ги и им се радвам.

По темата-нямам личен парфюм.Май newsm78 Освен в известен смисъл тези,които ми стоят близо до кожата,околните не усещат,не коментират,удоволствието си е само за мен Grinning

# 67
  • София
Много бързо и лесно мога да те уредя с пробване и евентуално кафе към него  Mr. Green Само свирни, когато си свободна  Simple Smile

# 68
Много бързо и лесно мога да те уредя с пробване и евентуално кафе към него  Mr. Green Само свирни, когато си свободна  Simple Smile

С удоволствие,  Hug Heart Eyes

# 69
  • Germany
Момичета, благодаря ви  Hug
Днес съм много щастлива, защото имам вече
http://www.fragrantica.com/perfume/Histoires-de-Parfums/1826-4487.html  Flutter Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и в добавка http://www.fragrantica.com/perfume/Histoires-de-Parfums/1804-4486.html Flutter Flutter Flutter Crazy Crazy Crazy
Три дни с две парфюмни дами ошашавихме консултантите, всичко ни харесва, не можем да решим какво искаме Mr. Green Коментирахме, че за първи път и на трите ни харесват толкова много неща от един и същи бранд, като и трите сме в различни парфюмни посоки. Много хубави Heart Eyes! Вече съм парфюмно спокойна и мога да замина с добър набор от парфюми на морето и да ви чета от там на спокойствие Wink
Аз съм го пробвала, почти еднакъв е с B Boucheron, цветен, топъл и много женствен ориенталец. Струва ми се, че е далеч от твоя вкус, но пък може и да те изненада Peace
Струва ми се обаче, ако трябва да избираш между него и Пудр ще предпочетеш Шанел-а без да се замислиш.

# 70
Подкрепям Ковачева за всичко в горния пост. Hug

# 71
  • София
И аз подкрепям ,  плюс това зарибихме още един консултант  Twisted Evil
Ти си спокойна, а аз запанувах още 2-3  Grinning.

ПП Нямате представа как хубаво се разви и промени туберозата, те всичките парфюми са със страхотно развитие.
Ковачева може да ви обясни по-подробно Simple Smile

# 72
  • Чукарландия
Е, как да не се развълнува човек от такива описания.  CrazyТъкмо се бях кротнала, не четях и ми беше спокойно. Сега хайде пак - страсти и терзания ... Joy

Какви са цените на Histoires de ParfumsHug

# 73
14 мл. -55 лв.
60 мл. -170 лв.
120 мл.- 249 лв. струват парфюмите.
Много са хубави почти всичките вк. и туберозите.

# 74
  • Там, където ме обичат
A къде се предлага този бранд?

Общи условия

Активация на акаунт