148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 872
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
ама съм изтървала сезона. Тука бил от октомври до май  Laughing
Crazy

# 76
Мишки, обтриването на гърдите, особено на зърната, особено в напреднала бременност, може да предизвика контракции и дори преждевременно раждане. Ако правилно си спомням, става въпрос за много чакана бременност. Не прави глупости, моля те, прочети библиотеката на кърмаческия подфорум тук и не рискувай излишно.  Peace

# 77
  • САЩ
Мишки, не се изненадах много за сезона. Той тогава тук е и туристическия сезон. Лятото е много горещо и влажно. Вали всеки ден и то много обилно. Освен тревата и разните там тропически растения, не мисля че някой зеленчук би оцелял.

# 78
Яна, набихте ми канчето порядъчно, за кото благодаря страшно много   Mr. Green  Аз и затова питам, да не направя някоя глупост.  Приключвам със спешен проект и ще намеря време да си взема някоя книга или да чета в интернет.  Явно има много за подготовка   Laughing

Хитруша, да пращаме зеленчуци от тук   Mr. Green

# 79
Изтървах ви ей, ама успях да попрочета отгоре отгоре.

Кой питаше за почивка в Мексико лятото? Мишки ти ли беше? Според мен ще е много горещо, то в момента е страшна жега, а след месец-два не ми се мисли. А слънцето е направо брутално. Аз и зимата като ходим успявам да се опека, но сега изгорях на гръб и рамена само от обедното прескачане до ресторанта, който ми беше буквално на крачка от стаята (през всичкото останало време или се криех от слънцето или изсипвах туби с крем върху себе си и децата - слава богу те са добре). Иначе самото местенце много ми хареса и бях силно впечатлена от политиката им за опазване на околната среда. Не беше само "ако искате можем да ви перем чаршафите на три дни, вместо всеки ден," а имаше и надписи защо не дават сламки, както и на всякъде кофи за рециклиране, което до сега не го бях виждала.

Искам силно да окуража тези от вас, които са със CSA да се свържат и сместните банки за храна и да видите дали не може да дарявате продуктите, които не искате или са ви в повече. Аз мисля това да направя по време на пътуването ни до БГ, че и без това не даряване редовно на банките. Противно на всеобщото схващане, приемат и пресни плодове и зеленцучи и почти веднага се разграбват, само се разбрете предварително с тях. Другата алтернатива е да носите в работата и да споделяте с колеги. Ние например така се оттърваване от цилантрото и лютите чушки. Нямам търпение вече да започнат доставките, при мен май е най-късно, ама нормално де, то до ония ден беше зима.

Анет, май те изпускам в София. Ще ти пиша на лични. Между другото, Ирка и Анет, аз ще се радвам и с децата да се запознаем, ако вашите баби са навити.

# 80
при нас освен ферми има и кооперативи...

# 81
За опустелите села на България, пълни с живот и "За петата ракия"

# 82
Лятото е много горещо и влажно. Вали всеки ден и то много обилно. Освен тревата и разните там тропически растения, не мисля че някой зеленчук би оцелял.
Доматите оцеляват....

Интересно четиво: http://grist.org/news/walmart-fined-82-million-for-dumping-poisons/

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 20:10 от Titina

# 83
Благодаря Ви много за отговорите относно моя ?
Лени с Луфтханза сме от Германия и после пак със същата авиокомпания до София. Проблема ми не толкова, че ние ще останем  да спим в Германия , а че наш познат ще идва на летището да ни посрещне и на него ще му се наложи да чака до другия ден / не живеем в София, от дълбоката провинция сме Laughing/

# 84
  • USA, Steak State
Да се намърдам и аз в отдавна забравената тема ( повече от година или може би две..  Whistling ).

# 85
 Ей къде сте били, имало нова тема, щях нещо да казвам, докато прочета за какво си говорите и забравих. Старост не радост.

# 86

Благодаря ти, че го сподели. От дълго време не бях чела нещо така хубаво написано на български и толкова много да ме разтърси емоционално.

# 87

Благодаря ти, че го сподели. От дълго време не бях чела нещо така хубаво написано на български и толкова много да ме разтърси емоционално.

И аз го прочетох това преди няколко дни и много ми хареса. После изчетох и всички коментари и се оказа, че, противно на моето първо впечатление,  разказът е в по-голяма си част художествена измислица - няма табела, няма кметство, било някаква махала само и имало отделни гробища. НО въпреки това е много хубаво и въздейтващо  Simple Smile

Благодаря за отговорите по-моя въпрос, сега съм доста по-спокойна, че няма да се затрие чадото Simple Smile

# 88
Оркид, ние не сме вегатарианци, но децата често си имат периоди на отказ, къде на зеленчуци къде на месо. Замествам с яйца, тофу и млечни. Малкия умира за тофу, вчера го хапва овъргаляно в кокосови стърготини  Laughing Споко!
Аз да се похваля, че ходихме на къмпинг в много приятно място във Юта, и оглеждах подозрително по няколкото съпруги на мормоните в близкото градче  Joy
Снимах си и чаветата не в пустинен пейзаж най-накрая  Mr. Green

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 23:31 от Botten Mary

# 89
Хихи, Едира, малкият е като горски дух Heart Eyes Много хубаво осветление на големия.

Нали, Бенс? И мен.

Издразних се на Орешарски. Как може човек, който претендира да бъде министър-председател на цяла държава (па макар и тя да е само България) да зяви, че целта му е да премахне напълно безработицата? Та това е икономически невъзможно! Не го е срам, та и финансист се пише.

Общи условия

Активация на акаунт