КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 28

• 58 523
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
klem4e,  ако наистина сте пили всичко това, уау!
Аз имам 6-7 лекарства общо от двамата класически хомеопата, та явно ще трябва да се заредя.

Ееее,вие сте от скоро  Peace То дано не се налага да ви изписват нови,щото до някъде е свързано с нова картина-разболяване. Wink Peace

# 46
  • Пловдив
Имам въпрос относно "спешните" лекарства.
Какво да взема, отивайки на планина?
Арника, Апис, Ледум,...а друго?

# 47
  • Русе
Имам въпрос относно "спешните" лекарства.
Какво да взема, отивайки на планина?
Арника, Апис, Ледум,...а друго?
Може би хомеопата ти ще ти отговори най-точно.
Нашата предната седмица я попитах какви лекарства да си вземем, тъй като ще ходим на море в чужбина, а тя ми отговори, че на следващото проследяване ще ми каже и ще ги поръчаме от София.

# 48
  • Пловдив
Аз знам кво ще ми каже, щот съм питала и друг път: вземи всичко...Да, ама няма как да стане...хи хи хи хи...Тръгваме с по една раничка 35л. за два дни в Балкана...Simple Smile) Нямам място за цялата хом. аптечка. Искам да взема най -необходимото, което може "спешно" да ми потрябва... Wink /или на някой  друг от групата/

# 49
Беладона, аконит, хина и прочие.

Аз съм отсипала по няколко гранули, увити като в миниатюрно пликче от алуминиево фолио, с лепящо етикетче отгоре, на което пише лекарството и потенцията. В портмонето ми само (от по-големите е, нещо като несесер) в едната преграда се събират около 40 л-ва. Grinning От най-спешните.

# 50
Мече, прекрасна идея! Сървайвър кит  Hug

# 51
  • Пловдив
Ииии, Мече, браво, бе! Супер е идейката... Peace
Така няма да се чудя кво да взема и кво да оставя... Hug

# 52
Лентата от алуминиево фолио я загъвам така, че да станат общо 4 пласта вътре и сипвам между тях. Тоест от двете страни на лекарството има по два пласта фолио. По-защитено е от разкъсване. Радвам се, че ви е полезно. Внимавайте само да не пипате гранулите. (ползвам лепещи листчета за цени от книжарница, от тези мъничките, може и ролковите лепящи).Да, точно като кит се получава Laughing, има и детски портмонета, идеални за целта, с цип.

# 53
  • София - Варна - Бургас
Беладона, аконит, хина и прочие.

Аз съм отсипала по няколко гранули, увити като в миниатюрно пликче от алуминиево фолио, с лепящо етикетче отгоре, на което пише лекарството и потенцията. В портмонето ми само (от по-големите е, нещо като несесер) в едната преграда се събират около 40 л-ва. Grinning От най-спешните.

40?!  - я ни дай една снимка, ако може.

# 54
http://prikachi.com/images.php?images/818/6158818D.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/821/6158821U.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/824/6158824j.jpg

Ето. Grinning Сложила съм химикал за сравнение.
Те са толкова мънички импровизираните пакетчета, че може и над 100 да се съберат в цялото портмоне. Броих 29, не са ми нужни повече за кратко пътуване, но над 50 се събират спокойно в едното отделение  на портмонето и се затваря без напрежение. Laughing
Портмонето е дълго точно една педя на нормална женска ръка.

# 55
# 56
  • Пловдив
Ееее, 40 че няма да взема то е ясно... Wink /и да ги нося няма да знам как да ги употребя, едно на ръка, а и връзка с цивилизацията едва ли ще има, за да питам...Simple Smile))/ 
Но все пак, това е добра идея, ако реша да нося повечко ХЛ.
Затова и питах по принцип в "спешната" хом. аптечка кои лекарства е задължително да имам...Simple Smile

Благодаря на всички за идеите.   bouquet

# 57
  • Пловдив
Ееее, 40 че няма да взема то е ясно... Wink /и да ги нося няма да знам как да ги употребя, едно на ръка, а и връзка с цивилизацията едва ли ще има, за да питам...Simple Smile))/ 
Но все пак, това е добра идея, ако реша да нося повечко ХЛ.
Затова и питах по принцип в "спешната" хом. аптечка кои лекарства е задължително да имам...Simple Smile

Благодаря на всички за идеите.   bouquet

А като няма да можеш евентуално да питаш някой по тел. как ще решиш кое да дадеш и как да го разредиш?

Или по предварителна уговорка с хом.

# 58
  • Пловдив
Че нали затова са "спешните лекарства" - да си ги ползвам без да питам...Simple Smile
Кво да питам за Арниката или за Аписа, примерно...Ясно е.  Wink

# 59
  • Пловдив
Че нали затова са "спешните лекарства" - да си ги ползвам без да питам...Simple Smile
Кво да питам за Арниката или за Аписа, примерно...Ясно е.  Wink

Е на мен не ми е ...та затова питам Wink

Общи условия

Активация на акаунт