Мнения за школа "Междучасие"

• 191 832
  • 681
  •   1
Отговори
# 255

Дзвер,
и нашия курс започна на 12 октомври, 3 клас всяка събота от 13.30 до 15.30 при Найденова.
Да не би децата да са заедно?

# 256
  • София

Дзвер,
и нашия курс започна на 12 октомври, 3 клас всяка събота от 13.30 до 15.30 при Найденова.
Да не би децата да са заедно?
Съвсем определено са заедно  Laughing

# 257
  • София
Днес си поставих за цел да изчета 47 страници до този момент в темата за курсовете на СМГ. Видях последния пост на  alegra в онази тема и не разбрах какво общо има той с Междучасие, та е това връщане и разправяне между теми. Нормално е майката да търси възможно най-много инфо.

В Междучасие има много по-малък избор от преподаватели и е нормално да търсиш инфо за повече хора. Дъщеря ми почти случайно се озова на тези курсове, от някои неща съм очарована, за други съм замислена.

Очарована съм от "Първа математическа читанка" и понеже Златилов е на първо място като автор, му пожелавам от сърце да се оправи от здравословните си проблеми и догодина да поеме пак група. И много ми се иска моето дете да се запознае с него и с логическата  математика чрез него.    bouquet  Не че детето не се запознава чрез мен, ама си е друго двама. Simple Smile

# 258
  • София
Някой има ли информация как процедират в Междучасие с пробните изпити?
Ще изкарат ли задачите, решенията?
Как после оповестяват резултатите и кога? /Пробният беше днес/

# 259
Иринка,при вас пробният изпит е бил днес,а при г-жа Данова ще е утре.Резултатите ще ги каже преподавателя ви на следващото занимание.Тогава ще се обсъждат и задачите.Няма качване на сайта им на резултати и отговори.

# 260
  • София
Иринка,при вас пробният изпит е бил днес,а при г-жа Данова ще е утре.Резултатите ще ги каже преподавателя ви на следващото занимание.Тогава ще се обсъждат и задачите.Няма качване на сайта им на резултати и отговори.
Следващото т.е. утре или другата неделя?

# 261
Ако успее преподавателя да провери тестовете до утре,напълно е възможно да ви ги върнат,но по-скоро си мисля,че резултати ще имаме следващата седмица.Освен това видях и допълнителни дати на 22.11,в петък.Може да изчакат и тази дата и тогава да имаме вече яснота.

# 262
  • София
Днес се явиха само 4 деца, странно защо? Може би повечето ще се възползват от допълнителните дати? Казаха че утре ще им съобщят резултатите, но едва ли ще решават задачите ако дават същите на 22-ри newsm78 Като цяло задачите са лесни и според мен не биха затруднили децата. Моичкия излезе след час и половина при определени 3 часа.
Успех на всички дечица, на които пробния предстои.

# 263
  • София
Ако успее преподавателя да провери тестовете до утре,напълно е възможно да ви ги върнат,но по-скоро си мисля,че резултати ще имаме следващата седмица.Освен това видях и допълнителни дати на 22.11,в петък.Може да изчакат и тази дата и тогава да имаме вече яснота.

Мерси.  Hug

# 264
тези, които са имали студентка вместо Симеонов вчера и се решавали вече решаван тест, ще отучват занятието /7 клас/, кога - ще получим мейли

# 265
  • София
Аз получих много странен мейл. В заглавието пише:
Занятието на 24.11(неделя) при г-н Симеонов ще бъде взето от г-жа Данова,
а в самото писмо пише:
Уведомяваме Ви, че поради заболяване на г-н Симеонов, тази неделя (24.11) и най-вероятно следващата, занятията на групите му ще бъдат взети от г-жа Ангелова, преподавател от СМГ

Не става ясно Данова или Ангелова, макар че не знам дали има някакво значение Simple Smile

# 266
  • София
Момичета, моля помагайте - какъв материал са взели днес при Дима Слабакова 4 клас и какво е домашното? Съобщили ли са резултатите от пробния днес, че ние пропуснахме?

# 267
има ли в дами, чиито деца са от седмокласниците, които в неделя са при Симеонов, но са били вчера при Данова? имате ли впечатления от занятието? може и на лс

# 268
  • София
Моят син е седмокласник в неделя от 16:00 при Симеонов и вчера са били с Ангелова, а миналата неделя е била друга, но не ѝ помни името.

# 269
Моят син е седмокласник в неделя от 16:00 при Симеонов и вчера са били с Ангелова, а миналата неделя е била друга, но не ѝ помни името.

благодаря ти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт