КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 426
  • 666
  •   1
Отговори
# 225
Нали знаете, че тези конкурси за красота са до голяма степен политика и пари? И това, че Жени е станала шеста, седма, осма .... в света ама никак не означава, че не е пълно с много по красиви от нея жени и че от нея по красива няма. Не мога да си изкривя душата била е красива едно време, но това за мен не е някакво върховно постижение, което трябва да се изтъква чак толкова много. Като почнете с тези нейни постижения  - както бяха казали няколко момичета по назад не е нобелов лауреат  Simple Smile че чааак толкова да се изтъкват постиженията и ... А и ако тези конкурси бяха обективни нямаше Антония Петрова да е избрана за най -  красива българка  Laughing Доста извън темата, но исках да си изкажа мнението и аз  Peace
А тези които толкова ревностно я защитават вече почвам да си мисля, че или са и роднини или нещо друго...  Wink

# 226
Моро И Валя  Tired -цял ден пиене/препиване и ядене. Вместо да помогнат на гладни или сирачета,те хрантутят тия двамцата 3 месеца,за да им гледаме беззъбите мутри.

И цял ден преяждане,не ги ли виждате как са загладили косъма и са накъдрили телесата,това са ми най-противните образи от екрана въобще

# 227
И още нещо играчите за вчерашната битка изобщо не бяха избрани случайно. За Тони беше ясно, че ще го изправят пред най - големият му страх. Велислава също беше избрана заради това, а Марина да я изрови е ясно защо.  И най - после да има мисия в която Кирчо (моят основен заподозрян) не може да откаже, защото трябваше само да лежи  Simple Smile Интересно ми беше дали няма да натисне паник бутона с причината, че има голям страх от затворени пространства, но както се видя пулса му беше съвсем нормален и Тошко го изрови толкова бързо, че просто нямаше как да саботира. Ако беше саботирал тая мисия просто нямаше да има никакви съмнения вече спрямо него.
Според мен трябва да се изключат от подозрение всички, които не участваха в тази мисия...

# 228
Аз така и не разбрах каква е тяхната роля в играта.Толкова безсмислени персонажи,нямам думи.

# 229

Според мен трябва да се изключат от подозрение всички, които не участваха в тази мисия...

Напълно съм съгласна,точно и аз вчера това си мислех

# 230

Кой не участва? Аз не изгледах цялата мисия-превъртах я,защото не ми беше никак приятна.
И как може пак да е номиниран Тони?! Много е глупаво,толкова е пределно ясно,че не е той Къртицата,че нямам думи.

# 231
Участваха ,Киро,Велислава,Тони -погребани и изравящи-Марина,Тошко,Гибона....всички останали не участваха

# 232
  • софия

Кой не участва? Аз не изгледах цялата мисия-превъртах я,защото не ми беше никак приятна.
И как може пак да е номиниран Тони?! Много е глупаво,толкова е пределно ясно,че не е той Къртицата,че нямам думи.

Не участваха Рут,Любо,Деян и Икебаната.И аз не разбирам как може пак Тони да е номиниран, в началото дори и да си имал някакви съмнения,сега вече всичко  е толкова ясно.

# 233
Ретро поздрав за всички и най-вече за delinquent - обявяването на Топ 10 на Мис Свят 1995 Simple Smile
thumbsup Tada Hands Clap

Вчера малко тъпо с Тони очаквах да боднат зрителите Величка и така жоситата и моситата да се изправят една срещу друга на елиминация, че да няма празно ама нейсе...Дано в четвъртък поне копията да работят в името на справедливостта!  Twisted Evil

# 234
Аз също се надявам Марина или Вели в четвъртък да е на тест и да си замине. Стават ми все по-неприятни за гледане.

# 235
  • при Дядо Коледа
Направи ми впечатление вчера,когато им пуснаха видеото за предположенията на Велислава относно кокошките,как се измъкна Киро като се направи на глуповат:"9 кокошки и един петел,значи аз съм петела,така ли?"Според мен от видеото си беше очевидно,че Велислава го мисли за къртица според нейните изчисления за кокошките и петела-19та клетка.Тя си го каза в самото видео,той пак неразбрал Simple Smile

# 236
Ruth Koleva
Хах, нито 50 бона има, нито аборти...но дребни, бездушевни хора винаги ще има...fuckyouyellowpress

# 237
  • София
Ruth Koleva
Хах, нито 50 бона има, нито аборти...но дребни, бездушевни хора винаги ще има...fuckyouyellowpress
Интересно ми е от къде го е постнала този статус ... и компютри ли им дават да ползват в базата  newsm78

# 238
Направи ми впечатление вчера,когато им пуснаха видеото за предположенията на Велислава относно кокошките,как се измъкна Киро като се направи на глуповат:"9 кокошки и един петел,значи аз съм петела,така ли?"Според мен от видеото си беше очевидно,че Велислава го мисли за къртица според нейните изчисления за кокошките и петела-19та клетка.Тя си го каза в самото видео,той пак неразбрал Simple Smile

Ми то как да разбереш ,като няма нищо за разбиране. Поне й спестиха истината на Велислава,защото никой не искаше да й гледа рева,и се радвам,че се въздържаха да й кажат колко изключително глупави са й разсъжденията и как стана за пълен смях. Просто на нея логиката винаги й куца,та тя дори едно изречение не може да сглоби правилно,ако сглоби правилно поне едно-то евала. Та неслучайно Жени каза,че сноши Велислава за пръв път се изразила "брилянтно",две правилни изречения каза и им се сториха брилянтни-смятаййй!

# 239
Ruth Koleva
Мисля че ПР- ката й се грижи за страницата й.

Общи условия

Активация на акаунт