Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 431
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Честит 1ви юни на всички запазили детското в себе си  Mr. Green

Електрическа помпа си струва само ако се налага да я ползвате редовно. Ако ще цедите инцидентно няма смисъл. Иначе не може изобщо да се сравнява с механичната. От механична много ме болеше и изобщо не можех да цедя, докато с електрическа имах една свободна ръка, която да подпомага.
Моделът помпа също си зависи от формата на гърдата и от човека, който я ползва. Има жени, които нищо не могат да изцедят с помпа.

Този месец ще влезем в последния триместър от бременността и неразположенията ще зачестяват, а срещата с бебенцата наближава  Mr. Green

За коликите - нищо не помагаше при нас. От гушкане се изнервяше допълнително, може би защото се претопляше.

За обръщането на бебето надолу - много е рано още, моето предната бременност се обърна една седмица преди да родя. А последния месец постоянно се въртеше ту надолу, ту нагоре. Беше доста болезнено всяко завъртане, веднъж имах чувството че ми премести ребрата  Crazy

# 436
Здравейте момичета!

Честит 1-ви юни на всички дечица!!! Да са ни живи и здрави и много щастливи! baloni

Аз днес също излязох и сега си почивам, че много ме боли кръста, а и ме е страх да не съм се преуморила доста, защото като се върнах и отидох до WC и имах по- обилно  течение. Вие имате ли течение?
ushana и моето бебче не шава много и аз като теб само се притеснявам, но явно е по-спокойно.
Сонка честит ти рожденник!Жив и здрав!

# 437
Честит 1 юни на малките и големи дечица !   bouquet
Сонка да ви е жив и здрав таткото и много да те слуша newsm67
sealover браво на бебо ,а ти почивай и се пази  Hug
maria_magdalenna в моя корем е или спокойствие или боксов мач Laughing
ushanaне се притеснявай ,на моменти и аз не ги усещам,а може да си прави гимнастиката докато ти спиш, мойте диванета така правят Wink

# 438
Здравейте мами  Hug

Честит 1 юни на всички малки и не толкова малки деца   costumed034

Сонка, честит ти рожденик! Да е жив и здрав !

Аз цял ден скитам по магазините с ММ. За съжаление нищо не си купих, защото се чувствам като кит , и нямам желание да си купувам каквото и да било  Crossing Arms (за разлика от милото  Rage)
Малко съм в кофти настроение (даже си поревах), защото си бях обещала да купя днес нещо на бебчо, ама нищо не ме грабна. А и с  мъж как се обикаля  по детските магазини.... нямам думи! Сега ми е много гузно и тъжно, че се прибрах с празни ръце  Cry Имам чувството , че съм излъгала детето си ... много ми е гадно  Sad

# 439
98
Честит 1юни на децата,дано сте им взели подаръци.
Аз забравих да кажа,че днес ходих до Свищов за последния изпит и вече съм офицялно 4курс с последната 6-ца за сезона
Изморена съм много,ама няма да спя сега,че после цяла нощ ще сумнамбулствам
Вие като гледам не сте се разпосали много Mr. Green

# 440
  • София
Честит празник на детето!

Днес ММ ходи на семинара на Харви Карп в НДК и е много доволен. Явно той ще е отговорен за успокояването на бебето Simple Smile

Аз имам спешна нужда да си купя тиранти, защото всички бременлийски дънки и панталони ми се свличат от една седмица насам, най-вероятно заради порасналото тумбаче. Знаете ли откъде мога да си купя? Със сигурност по магазините за бельо и дрехи в моловете няма Sad

Вече откриха детските атракциони на покрива на Парадайз Център в Сф, тъй че ако някоя мама иска да заведе детенцето си, да знае Simple Smile

Мен днес много ме боляха ставите на десния крак и дясната ръка, направо не можех да си намеря място от болка. На вас случва ли ви се?

А мамите от Сф, мисля, че е време пак да си организираме среща. Ще пиша в другата тема скоро по въпроса.

Чао!

# 441
Снощи с тези снимки от изписването ме заразихте да си разгледам снимките на Боил като новородено. И се ужасих на какво съм приличала, особено първия месец Embarassed А до последно се имах за фина бременна, и всички казваха, че имам само корем. То обаче в девети месец на фона на корема всичко друго изглежда слабо Mr. Green Ама като излезе бебето, после лъсват всички тлъстинки Wink

А за голямото бебе - аз съм била голямо бебе, а мъжът ми се е родил 4,5 кг и 60см и аз бях сигурна, че и моето ще бъде голямо, но той се оказа 3700. Не дребен, но в никакъкв случай не и едро бебе. Не съм убедена, че има кой знае каква генетична предразположеност. Още по-малко пък килограмите на майката определят големината на бебето.
Някои казват, че по-добре по-малко бебе, че да го родиш по-лесно. Аз обаче като си спомня пък после какво треперене беше на всяко грамче, което качи - май май бих се прежалила за раждане на голямо бебе, да си има запаси за после Simple Smile

А, и Честит първи юни! Аз си го прекарах без да празнувам с детенце (ще му се обадя след малко по скайпа да го видя дали е подлудил баба си и дядо си), само с вихрените подскоци на малкия, който ми "помага" за организацията на тържеството (от неговата помощ няма как да се спася Simple Smile . Почти съм готова... най-накрая... а утре ще трябва в цялата си прелест да се изправя и на сцена, сега ще търся тоалети....Embarassed

# 442
Привет момичета!
От днес вече съм дипломиран магистър!  newsm44 newsm68
На едното пиленце пръстчетата са посукани и си влачи крачетата. Сложихме шина на крачетата за да ги изправи, дано се оправи горкото. С шината ходи. Ще видя с пръстчетата как ще действаме.  Praynig
Преди малко поръчах сгъваема кошарка от Касида. Имат 10% отстъпка днес.
Кикито , какво креватче поръчахте?

# 443
  • Пловдив
Голям поход му ударихме днес с детенцето. Рисува на някакъв хепънинг/ не я харесвам тази дума/, получи грамота, лакомства, после се почерпихме, скача, въобще хубаво беше, а той е доволен. Сутринта питаше бати имал ли празник днес. Викам той е пубертет-остави го. На разходката седнахме да изчакаме една приятелка и той дъвче дълбокомислено и пита:"А ден на пурбертета има ли, мамо?" Голям шемет е. Бая се посмях. Отговорих,че няма, защото някои хора не излизат от тази фаза.  Mr. Green Аз обаче как изгорях на деколте и къс ръкав. Не е за разправяне. Хем имам и алергия. Беше едно облачно като излизахме и подухваше и въобще не се намазах. Сега ме сърби и ми пари. Намазах се с едно за след слънце, ама...Голяма съм гъска.
За едрината на бебетата не знам доколко играе роля гена, въпреки, че лекарите питат. Аз съм нормално родена, бившият едър-бебетата бяха 3.900 и 3.250. ММ сега е роден 3.300 и аз толкова, а пак върви едро. Ще го видим като излезе.
veselotoo, честито и да почерпиш пилетата! Стискам палци да му се оправи на болничкото крачето.
андреа77, в магазините за мъжки костюми има тиранти.
Това имах предвид за изписването

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 20:50 от -Petia-

# 444
veselotoo Честито! Мисля че ще се оправи пиленцето ,давате ли му калций? Аз давах на малките папагалчета и им заякнаха крачетата Wink
Ани подаръци не съм купувала,то на последък всичко купено е за тях Laughing
-Petia- сладур е синът ти  Grinning За изгаряне крем здраве и забравяш,или нивеа yes
Цял ден ме мързи но трябва да изгладя някой неща ,после се връща ММ ,хапваме и в леглото -такъв е плана да видим обаче Mr. Green

# 445
Здравейте, мацки!
Как изкарахте празника?
Аз направих 3 разходки днес. На втората уцелих бирен фест на Ариана и  да си призная, първата бира, която ми връчиха, дадох на приятели, обаче от втората си цукнах и си я донесох чак в къщи. Тя с лимонов сок, почти без алкохал, миналата година морях с литрите такава, как да се въздържи човек...

Мацки, ще ми се да повдигна една вече дъвкана тема. Става въпрос за кошарите за бебетата. Много нещо разгледах и съвсем се обърках. Първоначално мислех да е дървена кошара-люлка с 2 чекмеджета отдолу, обаче масово гледам мами избират и купуват олекотените конструкции с плат.
Въпросът ми е към мамите, които вече са ползвали кошарки, какви сте ползвали и доволни ли сте, и към мамите, които още не са ползвали, но са избрали или купили, на какво са се спряли и защо.

Много се двоумих дали да не пусна горните въпроси в отделна тема, но някак си не се реших.

# 446
Минавам и аз набързо да се отчета, че докато ви изчета три дни минаха  Crazy

Честит ден на детето на всички големи и малки деца!

Аз не пиша много много, защото имаме много организации да правим покрай предстоящите ремонти и направо ми е гръмнала главата.

Бях на преглед в четвъртък, всичко е наред, бебка расте (860гр), много рита, понякога направо се чудя какво толкова беснее вътре, а ММ каза, че ще стане каратистка  Mr. Green

Веселото, да са ви живи и здрави пиленцата. Много ме радват разказите ти за тях  Joy

Някой беше споменал течение. Аз имам и то доста обилно(когато се разхождам повече време), но моят доктор каза, че докато няма цвят, парене и сърбеж, всичко е ОК и е нормално. Тъмна линия под пъпа имам също, дори сега като се замисля от доста време, може би още от 4ти месец  newsm78 но не ме притеснява, нали ще се махне после Simple Smile

Помпа(ръчна) ще ми даде сигурно една приятелка, та поне това ще ми отпадне като покупка.

Киселини имах вчера за първи път в живота си и то цял ден. Поизмъчих се, днес да чукна на дърво, всичко е наред.

# 447
Здравейте красавици,

Днес явно всички сме били по задачи и по разходки Simple Smile Ние минахме през книжния панаир в НДК, после в Икеа, Айко, Техномаркет и сега съм като разглобена... Стела също  Laughing Хапна и отнесе плувката.

Андреа, добре казваш за нова среща. И аз се чудих дали е време да се повдигне вече въпроса Simple Smile Да доведеш мъжа ти да разкаже какво е научил на семинара  Mr. Green Ще го изпитаме!

Силовър, чудесно, че ще си почиваш вече. Стига работа, че почват жегите!

Ани, честито преминаване, отличничка си ти за пример!   bouquet Успех и по-натам!

Пете, добре сте изкарали и вие деня. Много ми харесва комплектчето. Ще взема да копирам  Whistling

So Amazing, хич не се чувствай виновна, че не си купила нищо днес. По-натам ще има да си гузна, задето си купила излишно много неща  Laughing Аз затова вече не ща да влизам в детски магазин - вечно ще купя нещо и после се чудя защо скриновете на Стела вече не побират нищо. Освен това бебчето сега има нужда от твоето добро настроение, така че не увесвай нос!!

Снощи с тези снимки от изписването ме заразихте да си разгледам снимките на Боил като новородено. И се ужасих на какво съм приличала, особено първия месец Embarassed А до последно се имах за фина бременна, и всички казваха, че имам само корем. То обаче в девети месец на фона на корема всичко друго изглежда слабо Mr. Green Ама като излезе бебето, после лъсват всички тлъстинки Wink

Абсолютно! Same here!  Peace

Мария Магдалена, бебо тепърва ще го усещаш къде ли не  Laughing Като почне да се намества, нали все по-тесничко ще му става. А биричката не вреди по чашка на ден  Peace Аз си пийвам, като ми се допие Wink А за кошарите - ние сме с преносима, беше уж временно, а после видяхме, че ще върши работа доста дълго време. На бебето не му пука в какво спи, въпрос на твоя вкус и предпочитание. Само трябва да се вземе допълнително матраче, както и за дървеното креватче. Ползвахме го и за игра, докато не можеше да ходи.

За линия негра - миналата бременност имах, този път - не. Странно  newsm78

А иначе съм забелязала, че като прекаля с разходките и се изморя също започва течение.

Ох, хайде достатъчно, че се олях за пореден път  Blush

# 448
maria_magdalenna , нямам опит, но се спрях на дървена с чекмеджета и с мехнизъм да се люлее. Като ще е креват, нека да е истински  Laughing Онези не ми допадат, по-нестабилни ми се струват и са ми грозновати. Но са по-практични за тези, които често пътуват, спор няма (и евтини)  Peace

За помпа реших да взема ръчна (без значение марката, може би Авент) колкото да имам, но ще се опитам да се цедя на ръка. Ако не се справя - почвам с помпата  Crazy

So^Amazing , разбирам те за кофти настроението. Аз до оня ден бях така, понеже 3 седмици нищо не бяхме купували за бебка и мъжО само отлага и много ми беше криво  Tired Добре, че най-накрая го склоних онзи ден да купим поне дреболийки (а пък то и количка взехме по случайност Laughing). Сега съм по-добре ама пак искам да купувам и в близките дни пак ще ме хванат лудите  Mr. Green Ама то пък и не може всеки ден да се харчи, тия пари да не ги копаем  Rolling Eyes Скоро ще вземете нещо и ще се почувстваш по-добре, само търпение  Hug

veselotoo , честито! Сега остава да се насладиш спокойно на предстоящото събитие. Аз пък завърших бакалавър и имам лятото държавен (в Свищов уча задочно), но няма как да пътувам до БГ и подадох молба да отложа изпита с една година. Малко ме гложди, че оставям недовършена работа, нооо здраве да е. Ще го взема с малко закъснение  Mr. Green

За протокола и аз нямам тъмна линия под пъпа  Crazy

# 449
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз досега четох пак за колички, че днес таткото ме изненада с нова теория за тях, та ходихме и да гледаме, но в крайна сметка останахме на същото положение  Mr. Green за моя радост Simple Smile
Един съвет за тези, които се чудят - ако четете из темите за количките (било то и малко по-старите), може да драснете по едно ЛС на тези, които ползват модела, на който сте се спряли, много полезно инфо от първа ръка  Peace Аз така направих  Mr. Green
Иначе ходихме на разходка в морската, голяма лудница беше, имаше благотворителен базар за закупуване на кувьози за АГ Варна, купих си една много сладка ръчно направена кокошчица, трябва да я снимам и да ви я покажа:) После напазарувахме за месеца провизии и хайде вкъщи. Сега мисля да се излегна с филмче и коктейл вода с лимон и лед и да си лентяйствам, кой като мен  Mr. Green
Хубава вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт