Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 168 047
  • 434
  •   1
Отговори
# 300
здравейте,
донякъде успях да изчета страхотната тема, но признавам не ми остана време докрай...
Моля ви да помогнете с информация къде В или БЛИЗО до Овча купел има салон или център или нещо подобно за антицелулитни масажи и процедури.
Много благодаря предварително Hug

# 301
Здравейте, момичета,

Успях да изчета всичко, което сте написали по темата и съвсем се обърках. Вчера от университета ми преведоха част от стипендията  bouquet и съм решила да я инвестирам в разкрасяване, но не можах да се ориентирам към подходящи процедура и място. Аз съм джобно гадже (висока съм 158см., тежа 49кг., но съм едричка в бедрата и бричовете - цели 90см. обиколка), целулит имам, но слава богу  Praynig, от далече не се вижда. Бихте ли могли да ме посъветвате какво да направя за намаляване и оформяне на бедрата и къде да го направя. Аз съм в София и ако мястото е в Младост, ще е просто перфектно.

Благодаря предварително
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 302
  • София
zaeka_dori, аз ходя на целутрон в ж.к."Дружба".Ще ти е близо.Картата за 10 пъти е 70 лв.Аз си мисля, че е изгодно.Но изчакай да видя дали ще имам някакъв ефект.Утре ми е 4 процедура.Ще пиша, като свършат десетте.

# 303
zaeka_dori, аз ходя на целутрон в ж.к."Дружба".Ще ти е близо.Картата за 10 пъти е 70 лв.Аз си мисля, че е изгодно.Но изчакай да видя дали ще имам някакъв ефект.Утре ми е 4 процедура.Ще пиша, като свършат десетте.

Миналото лято правих серия от 10 процедури целутрон, ефект против целулит - никакъв. Само дето мускулите ти влизат малко в тонус.

# 304
Някой пробвал ли е процедури с Корпо-02?

# 305
Корпото е на принципа на  целутрона.

# 306
Milenski къде в Дружба се намира това място и имаш ли някаква положителна промяна?

# 307
Момичета, най добър си остава ръчния масаж, поне 2 пъти седмично в началото, и след това по един на седмица за задържане на резултата. А у дома сутрин и вече е добре да се използва крем срещу целулит. Много вода и спорт. Е, и диета, ама тя ми е най трудната ooooh!

# 308
Момичета, най добър си остава ръчния масаж, поне 2 пъти седмично в началото, и след това по един на седмица за задържане на резултата. А у дома сутрин и вече е добре да се използва крем срещу целулит. Много вода и спорт. Е, и диета, ама тя ми е най трудната ooooh!

Определено подкрепям ръчните масажи. Само че аз правих първоначално през един-два дни масажите, а вече ходя веднъж на две седмици за поддържане. Ефектът е невероятен просто. И да - много вода, спорт и внимаване с храната.

# 309
  • София
Milenski къде в Дружба се намира това място и имаш ли някаква положителна промяна?

Намира се в ж.к."Дружба 1", бл.108-срещу спирката.Цената на 10 процедури е 70 лв.Аз стигнах до 8-ма.За сега не виждам невероятен ефект, но е рано.Трябва постоянство.Иначе съм свалила за тези 2 седмици около 4 кг, но съм на диета, ходя на аква аеробика, мажа се с антицелулитен гел...Така че е комплексно.Не мога да очаквам, че като си лежа и ще стана фиданка. Embarassed   Трябва да помогна на целутрона.

# 310
Да си напиша и аз - ходя при Роси 0889267286, салона се намира на Д-р Железкова и Криволак, Варна. Бях мноооого подозрителна, защото прочетох няколко мнения тук, които бяха прекалено хвалебствени и ми заприличаха на реклама. Но реших да пробвам и съм очарована. На много места съм ходила на масаж, но Роси е просто страхотна. Процедурата трае 1 час, на мен лично ми е много приятна и отпускаща. Имам вече 5 процедури и съм се позагладила, целулита ми определено е по-малко. Препоръчвам!

# 311
Аз имам масажист много добър приятел на мъжа ми, взима между 15лв на масаж, на мене като на близка ми вземаше само 8. Направих 10 масажа и имаше ефект в см. От бедарата свалих по  1 см,от ханша 1,5, а от талия пак 1. Но аз по-принцип имам малко да свалям, ако имаш много се сваля повече. Каза, че най-много му е сваляла една клиентка 4,5 см на бедро за 10 масажа, но е имала много дебели бедра. По принцип смятах да направя поне 15 масажа, но мъжа ми нещо взе да се дразни... Rolling Eyes та сега проучвам къде в салон да си направя още 10 процедури.
Но ако не ти се губи време е най-добре с масажист, идва във вас, носи си масата,материалите....идва в удобно за тебе време...Ако проявяваш интерес ще ти дам координати. Наистина е много добър, прави масажи на много от най-звестните поп и фолк изпълнители/ки. Wink

А колко време е масажа? И къде работи, че аз съм от Нови Искър и едва ли ще иска да идва до тук Tired

Масажът е около 40 минути. Повярвай ми, първите пъти толкова боли,че ти се струва 2 часа и 40 минути. А иначе, той ходи до Волуек за масажи, мога да го питам дали ще идва до тебе, ако се интересуваш. Не вярвам да е проблем.

Иначе за напукването на кяпилярите, много зависи от кожата. Аз моите ги направих така- първите 3 всеки ден,после ден почивка,още 3,два повичка и другите 4 през ден. През ден си е супер, макар че свикваш всеки ден и ти липсват.

здравейте Simple Smileпрочетох тук за Волуяк и се чудя дали още го посещава,а ако ли пък не newsm78къде да отида.

# 312
най-доброто е антицелулитен масаж,направен от рехабилитатор и диета.има супер резултати,тялото просто се извайва.

# 313
Момичета дайте инфо за добър салон и съответно масажист ,целутрон в кв. надежда,от скоро живея тук и искам и аз да се пробвам в борбата с целулита............ Praynig

# 314
Здравейте момичета   bouquet!Някоя от вас посещавала ли е салон "Евелин"(дето е долу до ЖП гарата).Цената ми се струва изгодна  newsm12 и смятам да пробвам,но ако някоя от вас може да даде някакви отзиви ще бъда много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт