Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията в отделението на Тина Киркова?
Какви са мненията за новата тема във форума?
Какви са мненията за детските градини и яслите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията в отделението на Тина Киркова?
Отделението на Тина Киркова предлага стаи с различен брой легла, като обикновените стаи имат 3 или 5 легла, VIP стаите - 2 легла (40лв на вечер) и самостоятелна стая (75лв на вечер). Бебетата са при майките, освен ако родилката не желае да си почива, в който случай бебето се премества в педиатричното отделение. Над всяко легло има таблет (като телевизор), който се захранва с жетони и може да се използва за телевизия и интернет.
-
Какви са мненията за новата тема във форума?
-
Какви са мненията за детските градини и яслите?
-
Какви са мненията за здравето и болестите на децата?
-
Какви са мненията за качеството на медицинските услуги и компетентността на лекарите?
Изчерпателно казано, просто си представям какво си я направила. Как "плод", бе!!!

А ти попита ли я защо?
Ако можеше да се върна 5 месеца назад, и да го няма огромния корем, щеше да е супер.
Сама съм си виновна, сутринта водих детето на събеседване в училището и за да не се излагаме, реших да се "барна", че откакто не ходя на работа, дрес кода ми е дънки, бременни дрехи, кецове, никакъв грим. Та тази сутрин си облякох рокля+ най-тесните възможни прашки /с кой акъл и аз не знам ги сложих на огромния си задник, ама ето ми урока/. Толкова ме боли, че чак се задушавам и нищо не мога да свърша в катакомбата

Диспенсери и аз ползвахили пък отделно гореща вода в термос носех и отделно дозичка АМ колкото си знам, че ми трябва, после сипвам вода от термоса, разхлаждам, ако трябва с Девин Изворна (с това правех АМ още от началото, не съм преварявала вода) и слагам дозата, много удобно беше