ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 26 982
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • varna
Честити момци на М-тина, да са живи и здрави! И тя покрай тях, че е герой с това нормално раждане! Скорошно прибиране у дома и чакаме разказа!

# 91
  • София
Близначе, постреснах се и аз  - какво ги подкарахме близнаците първи и то май все в края на 33 седмица....наближава и ме хваща страх! (саундтрак от "Челюсти"). Само мога да ги побутвам нагоре към сърцето, да не слизат много надолу...

# 92
Честити рожби на M_tina. Да са здрави Simple Smile

# 93
M-tina, честито!! Да са ти живи и здрави младежите и много радост и гордост да ви носят!!

Добро утро и хубав ден!!
Ама и вие сте подхванали един тъжен разговор...прочетох последните страници накуп и вече едвам се сдържам да не ревна и аз....имаше една реплика от последната част на Матрицата, която ми направи силно впечатление и напоследък се сещам за нея - (цитирам по памет) всяко нещо достойно да живее е достойно и да умре, нещо в тоя дух беше...просто това е кръговрата на живота. Сега трябва да мислим за новия живот, който носим и ще се появи скоро на бял свят.  Heart Eyes
Скрит текст:
и на мен ми стана много мъчно за августовското бебе и родителите му  Cry , това вече не е нормалния ход на живота  Sad
Честито на всички приети в градина/ училище и стискам палци на тези, които още чакат.
Бени, добре дошла при нас!!
girlinblu, дано нямаш повече такива инциденти! Като казваш, че измете на заек, това с къса метла ли го направи - да не е защото си стояла наведена дълго време?

# 94
  • София
Вчера следобед бях в Майчин дом, на 5-тия етаж на запис на тонове. Настана суматоха и се оказа, че мама с близнаци и с термин през юли е с изтекли води. Много се развълнувах, естествено веднага за Мартина си помислих, но не посмях да коментирам тук. Явно е била тя Simple Smile Да са ти живи и здрави момчетата, Мартина, да сте много щастливи всички заедно!

Честито на приетите и стискам палци на чакащите!

Вчера и аз ревах с темата, която сте започнали. Ужасявам се от това да загубя близък човек. По-рано някак си приемах, че нещата си следвам естествения ред, прабабите и прадядовците си отиват, след 15-20 години бабите и дядовците... И така докато един летен ден един инсулт прибра мама, която определено не беше на подходяща възраст. Научих се да живея и така, но все още ме свива сърцето, все още имам нужда от подкрепа, целувка или просто присъствие й. Хубаво, че я сънувам, това малко оправя нещата...

Айдееее, ревнах пак.

# 95
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА МАРТИНА! ДА СИ И ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕТАТА ! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И НАДДАВАНЕ НА МЪНИЦИТЕ!

И хубави имена ще носят!

Момичета особено тези с близнаци, дръж те се още малко. Да избутаме още някоя седмица.

Вчера следобед бях в Майчин дом, на 5-тия етаж на запис на тонове. Настана суматоха и се оказа, че мама с близнаци и с термин през юли е с изтекли води. Много се развълнувах, естествено веднага за Мартина си помислих, но не посмях да коментирам тук. Явно е била тя Simple Smile
Ние сме навсякъде, това ни прави силни.

# 96
Честито на Мартина, да са и живи и здрави момчетата и много радости да им носят! Охх, нещо ми стана едно такова радостно тъжно, че чак  smile3518 ще ви чета по-късно.

# 97
  • Бургас
Честито на мама Мартина за страхотната новина!!! Нека момчетата й бързо наддават грамчета и скоро да си идат всички у дома заедно! А за нормалното раждане имаш моите адмирации...евала Simple Smile
Не мога да се сдържам май....винаги когато видя такава новина и се разплаквам от радост...същото е и като гледам по ТЛС това предаване за бебета....абе ужас съм...толкова чувствителна Simple Smile

едит: сложих ви една снимка от бала на братовчед ми, да ме видите какъв съм тюлен Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 09:07 от *Таничка*

# 98
Честито на мама Мартина за бебчовците.Желая им много здраве и бьрзо да се прибират у дома.  bouquet

# 99
  • Перник
Добро утро мами  Hug

Честити бебоци на М-тина. Много бързо възстановяване и на тримката желая   bouquet
Мале пак се разчувствах и аз. И като знам, че ни чака всички ни това ми става едно такова хубаво, но и малко стах ме тресе. Дано само всичко да минава добре при всяка Praynig

Близначе, гледах го снощи "Всяка минута се ражда нов живот" Пак си поревах естествено.

Абе момичета, моя бебок от един час вече хълца. Пих вода и сок, но не спира. Чудя се дали му е гадно така като се разхълца  newsm78. Много често му се случва, да не кажа всеки ден

# 100
  • София
Добро утро!  Hug

Руми, не им е гадно като хълцат, даже се забавляват, не помня къде го четох.

Ние сме навсякъде, това ни прави силни.

Весе, ние сме на всеки километър - мафията на бременните!  Mr. Green

# 101
  • София
Честити бебоци на Мартина   bouquet

# 102
Мъхче ти да чакаш, има време за твоите мъхчета. Иначе да не повярва човек, наистина сме навсякъде  Laughing

# 103
  • София
Мисти, аз чакам, чакам, даже ги увещавам - имаме план -график. Сега се убеждаваме да не излизат преди 4ти, че татко им има важен изпит и не трябва да го притесняваме. После ще се увещаваме да изчакаме следващия преглед и така...Всеки ден преговаряме тези важни дати, пък дано са ми послушнички и не решат, че им е писнало Simple Smile Иначе аз вече съм на етап, в който само лежа, че гръбнакът ми е като премазан. Като знам още колко трябва да качат и се чудя как ще изкарам до секциото.

# 104
  • София
Ахииии, честит рожден ден, мило момиче! Желая ти здраве, късмет, един прекрасен здрав Йойо, някой ден и Маги, а ти да си много обичана и глезена!  Hug Щастлив празник!

Мъхче, точно така водех преговори със сина ми- изчакай да си дочета книгата, стой си вътре докато се приберем в неделя от вилата, толкова много ми се гледа този филм в събота по телевизия- дай ми да го изгледам.... Послуша ме детето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт