Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията в отделението на Тина Киркова?
Какви са мненията за новата тема във форума?
Какви са мненията за детските градини и яслите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията в отделението на Тина Киркова?
Отделението на Тина Киркова предлага стаи с различен брой легла, като обикновените стаи имат 3 или 5 легла, VIP стаите - 2 легла (40лв на вечер) и самостоятелна стая (75лв на вечер). Бебетата са при майките, освен ако родилката не желае да си почива, в който случай бебето се премества в педиатричното отделение. Над всяко легло има таблет (като телевизор), който се захранва с жетони и може да се използва за телевизия и интернет.
-
Какви са мненията за новата тема във форума?
-
Какви са мненията за детските градини и яслите?
-
Какви са мненията за здравето и болестите на децата?
-
Какви са мненията за качеството на медицинските услуги и компетентността на лекарите?

През това време аз с детето,той се тръшка ,че му е скучно.Оставих го в детски център и пак се върнах,за да ми вземат секрет,но работното време свърши и ми казаха утре пак да ходя.Сноши едва се оправих отдолу,голяма мъка беше,утре пак същото ме чака...Пффф,не знам къде да раждам ,да си вземам ли документите ,какво да правя не знам....нямам име за детето,,нямам нищо изпрано,параноя някаква ме гони.
Може да им кажеш, че им предоставяш невероятната възможност, да не се чувстват прецакани, че не са могли нищо да купят!
МРЪН и от мен.
, и браво за хубавите резултати от матурите, и на Таня също, късмет от тук нататък и да ги приемат където си мечтаят девойките 
А дали след секциото може да се ползва слинг?