Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 256
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • о`майна лунна нощ е
За паркирани на тротоара автомобили може да се сигнализира както "паяците" на посочения върху табелите телефон, така и в РУ на МВР, което е в съответния район. Най-малкото, което могат да направят от там, е да го поздравят с акт за неправилно паркиране. Аз съм викала паяк да отстрани кола, паркирала и запушила входа на двора /пълен с поне 10 автомобила вътре на живущите в кооперациите там/ и до миналото лято идваха хора без никакъв проблем. Но сега нещо се изхитриха и искат за това да се плаща?!?! Уж да не ги разкарват постоянно непрекъснато за частни сигнали.

Аз имам молба да ме насочите за разкодиране на телефон в района на Капана, Четвъртък пазара .... Не мога да ходя до Руски, защото е невъзможно да паркирам там. А и на бул. "Руски" май много се стопиха магазинчетата?  Thinking

# 586
  • Пловдив
За паркирани на тротоара автомобили може да се сигнализира както "паяците" на посочения върху табелите телефон, така и в РУ на МВР, което е в съответния район. Най-малкото, което могат да направят от там, е да го поздравят с акт за неправилно паркиране. Аз съм викала паяк да отстрани кола, паркирала и запушила входа на двора /пълен с поне 10 автомобила вътре на живущите в кооперациите там/ и до миналото лято идваха хора без никакъв проблем. Но сега нещо се изхитриха и искат за това да се плаща?!?! Уж да не ги разкарват постоянно непрекъснато за частни сигнали.

Аз имам молба да ме насочите за разкодиране на телефон в района на Капана, Четвъртък пазара .... Не мога да ходя до Руски, защото е невъзможно да паркирам там. А и на бул. "Руски" май много се стопиха магазинчетата?  Thinking

Имам познат,но м-на му е на Руски...

# 587

Благодаря, ТуиГ,
Ако звънна в полицията, има ли шанс да дойдат ?!

# 588
  • о`майна лунна нощ е
Конкретно за това едва ли ще пратят хора, но във всеки район си има дежурни /пеша и/или с кола/ и минавайки от там, може да направят акта. Сега, ако не се лъжа, всички полицаи минават обучение и имат квалификация да пишат актове по КАТ /а не само служителите на пътна полиция/. Нашите квартални имат часове по т.нар. КПП, което ме навежда на мисълта, че нищо не им коства да пишат и актове на място.

# 589
Конкретно за това едва ли ще пратят хора, но във всеки район си има дежурни /пеша и/или с кола/ и минавайки от там, може да направят акта. Сега, ако не се лъжа, всички полицаи минават обучение и имат квалификация да пишат актове по КАТ /а не само служителите на пътна полиция/. Нашите квартални имат часове по т.нар. КПП, което ме навежда на мисълта, че нищо не им коства да пишат и актове на място.

Става въпрос, че няма да откажат ... предполагам трябва да звънна на дежурния в РУ, нали?

# 590
  • о`майна лунна нощ е
Да, те предават на колегите, които обикалят в района.

# 591
Да, те предават на колегите, които обикалят в района.

Благодарско.   bouquet

# 592

В градинката срещу кино Фламинго, под кооперациите има такъв магазин, ако не се лъжа ConnecT беша надписа отпред, за ремонти и разкодиране, аз скоро ползвах услугите му и съм доволна Peace

# 593
  • о`майна лунна нощ е
Много благодаря! Сравнително наблизо ми е и ще мина в обедната почивка.
Предполагам разкодирането е около 10-15 лв., нали?

# 594
  • Пловдив
Здравейте, търся добър дърводелец зе детска стая и гардероб!Ако някой е правил скоро дайте някакви препоръки, моля!

# 595
  • Пловдив
Здравейте, и ние търсим дърводелец (който да работи с дърво, а не с ПДЧ!) - трябва ни един шкаф, който да бъде направен от наличен дървен материал.

# 596
И като се е отворила дума за дърводелец, аз пък имам нужда да облепя една врата с фолио и се чудя ще се справим ли сами или някой би могъл да свърши подобна услуга. В нета излязоха няколко стари реклами, но вече без телефони...

# 597
Много благодаря! Сравнително наблизо ми е и ще мина в обедната почивка.
Предполагам разкодирането е около 10-15 лв., нали?
Да, 10  Grinning

# 598
Някой знае ли какво се случва с магазин Манго в Мол Пловдив.
Днес видях, че е напълно затворен и няма нищо на витрината.
Затварят ли го ?

..също ме интересува и ако някой знае нещо , моля да сподели... Rolling EyesЕдно Манго имахме само и него ако затворят  #CrazyНи Зара в Пловдив , ни Манго ,ни нищо...

# 599
Явно го закриват. И на сайта на МОЛ-а вече не фигурира в списъка с магазините.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт