Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 239
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Момичета, трябват ми дръжки за кухненски шкафове. За мебелен обков, аз знам магазинчето срещу бившия РУМ "Молдавия". Има ли други магазини за мебелен обков, в които мога да погледна?

# 616
  • Пловдив
Момичета, трябват ми дръжки за кухненски шкафове. За мебелен обков, аз знам магазинчето срещу бившия РУМ "Молдавия". Има ли други магазини за мебелен обков, в които мога да погледна?

На Кичево 66 има едно малко магазинче, но добре заредено. Пада се в улицата която е точно срещу Мараята./заведение на ул. Скопие/

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 12:16 от ninand

# 617
  • Пловдив
Аз си купувам дръжки винаги от магазина на гърба на ресторант Стадиона. Като идваш от Руски в посока ресторант Стадиона, първата пресечка преди кръстовището завиваш надясно и магазинчето се пада точно на гърба на Т-маркет. Малко по-скъпи са нещата в това магазинче, но са качествени.

# 618
Във всички строителни хипермаркети имат обков Simple Smile Зависи какво ти трябва - понякога имат добри попадения.

# 619
  • о`майна лунна нощ е
Във всички строителни хипермаркети имат обков Simple Smile Зависи какво ти трябва - понякога имат добри попадения.

В "ТЕКА" - намира се в Рилон центъра на Сточна гара, точно над Инвестбанк.

# 620
Здравейте, търся добър дърводелец зе детска стая и гардероб!Ако някой е правил скоро дайте някакви препоръки, моля!
Детската стая ни е от ПДЧ, ако те интересува мога да ти пратя снимки и да дам координати.

# 621
  • Пловдив
Знаете ли колко струва задграничен паспорт,детски, и пак ли на Волга се издава?

# 622
  • Пловдив
На Волга, да.

Обикновена услуга до 30 дни - 10 лв.
Бърза услуга 3 раб. дни - 20 лв.
Експресна услуга 8 раб. часа - 50 лв.

Задължително се ходи с двамата родители и детето.

# 623
  • Пловдив
На Волга, да.

Предполагам и акт за раждане искат или...?

# 624
  • Пловдив
Искат.

# 625
Преди няколко дни питах, но сега да си конкретизирам въпроса - някой знае ли дърводелец, който прави поправки, възстановяване на дограма.

# 626
  • Пловдив
На Волга, да.

Предполагам и акт за раждане искат или...?

Ако няма някакви промени за първи паспорт искат и Удостоверение за адрес от Общината, а се вади в РПУ по район, на Волга, ако е експресно.

# 627
  • Пловдив
Ние удостоверение за адрес не сме носили.

# 628
Ние удостоверение за адрес не сме носили.
И ние не - вадихме зимата на малката.

# 629
  • Пловдив

Преди 2 дни ходихме да подаваме заявление за задграничен паспорт на детето. Отидохме в районното управление по местоживеене. Искат копие на акта за раждане, оригинала за сверка, присъствието на детето и двамата родители е задължително, лични карти на родителите. Плаща се такса. Удостоверение за адрес искат само ако детето се води на различен адрес от родителите. На нас не поискаха.

Общи условия

Активация на акаунт