Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 348
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Утре в Лили ще има -20% на лосиони за тяло, чудя се какъв да си взема. Тяхната марка Velnea хубава ли е?
Кремовете за ръце влизат ли в тази категория, или за тях има отделно намаление?

Не знам.  Rolling Eyes

# 556
  • Willebroek, Belgium
Момичета, хубава ли е тази палитра?

Трайни ли са?

На мен ми харесват  Simple Smile Трайни са, да  Peace

# 557
Утре в Лили ще има -20% на лосиони за тяло, чудя се какъв да си взема. Тяхната марка Velnea хубава ли е?
Кремовете за ръце влизат ли в тази категория, или за тях има отделно намаление?

Не влизат Peace

# 558
Здравейте!Някой ползвал ли е този гланц : www.catrice.eu/bg/produkti/ustni.html Понеже си го купих и нещо не съм доволна.Дали аз не го слагам като хората не знам,но като го сложа и става едно гадно напластено....

# 559
Цитат
А това масло за тяло с пъпеш как е за нанасяне? Попива ли бързо, бях прочела, че е за много суха кожа...а аз искам да попива бързо...

Маслото за тяло на Алверде не е тежко и мазно, попива добре и няма лепкаво усещане. Те са в лимитирани серии: с масло от макадамия, червен портокал, мандарина и пъпеш. Ползвала съм с макадамия и това с пъпеш, разлика в консистенцията  няма, само ароматът е различен.

Имате ли впечатления от лосион за тяло Fa, в сравнение с Balea, по-добър ли е? И този новия на Nivea за под душ, струва ли си?

# 560
  • Сливен
 относно  новия лосион на Nivea за под душ,взех си синия за суха кожа,не е лош,кожата става мекичка,но трябва да се слага по малко защото после докато измиеш отива доста вода и задължително да се използва след измиване на кожата със сапун.Направих си експеримент направо с лосиона на мокра кожа-след това лепнеш доста гадно, не се измива.За жегите е добре,аз поне доста мразя да се клепам с лосиони след като съм се изкъпала когато е горещо.

# 561
На мен маслото с пъпеш ми оставя лек филм - не е неприятен, но не ми попива напълно... Иначе се нанася леко, като се стопи между дланите Simple Smile

# 562
На мен маслото с пъпеш ми оставя лек филм - не е неприятен, но не ми попива напълно... Иначе се нанася леко, като се стопи между дланите Simple Smile
Това го чета за втори път. newsm78 Моето си е кремообразно, не се налага да отчупвам парченце и да го топя.

Купих си вчера един много лек фдт на Alverde и много ми хареса, защото е с консистенция на ВВ крем, а е покривен достатъчно за такъв и цвета 20 ми пасна идеално!
Взех и "камъка" на Балеа.

# 563
Аз си купих от капсулките за лице с Q10.Голям мазньоч-трудно попива....Ама трай бабо за хубост.... Mr. Green

# 564
Кой цвят си купи? Червените са най-мазни и са за зряла кожа, другите не са чак пък толкова мазни и попиват бързо.

# 565
Това го чета за втори път. newsm78 Моето си е кремообразно, не се налага да отчупвам парченце и да го топя.

Купих си вчера един много лек фдт на Alverde и много ми хареса, защото е с консистенция на ВВ крем, а е покривен достатъчно за такъв и цвета 20 ми пасна идеално!
Взех и "камъка" на Балеа.

Какъв е този камък или по скоро какво е този камък?

# 566
  • София
Enichka за това става въпрос. Виж стр 33-34- там се обсъждаше
Това някой да го е ползвал,чудих му се днес newsm78

# 567
  • Варна
Enichka за това става въпрос. Виж стр 33-34- там се обсъждаше
Това някой да го е ползвал,чудих му се днес newsm78

От няколко дни го ползвам и съм много доволна Peace дори в най - голямата жега ми издържа, мисля да пробвам и другите неща от серията.

# 568
Днес си взех душ гел на Alverde с ванилия и мандарина страхотен аромат .

# 569
  • Испания
А бихте ли ми казали някой ББ крем от ДМ, от който да не сте просто "доволни", а да отговаря горе долу на критерий нежно гладко лице с уеднаквен тен,без ефект на маска,т.е. съвсем незабележимо да стои на лицето,но същевременно да изравнява тена и да има UVA/ UVB защита. А има ли в ДМ СС крем ?
Аз ползвам на Каротен , има го и в ДМ и съм доволна,с 25 фактор е. Пуснали са нова серия за чувствителна кожа Mixa,видях че имат СС крем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт