На море в Гърция 2013 - V

• 88 759
  • 716
  •   1
Отговори
# 120
Ние търсихме за същия период ( след 11.06 ) и изпитахме големи трудности при намирането и  резервирането на хотел.Повечето просто бяха напълно заети и изборът беше много малък.Искахме на Ситония, в крайна сметка запазихме за Атон, на Ситония просто всичко, което ни допадаше беше вече заето.В една агенция ми казаха, че всъщност средата на юни си е зает период и ситуацията с резервациите там е много динамична, сега има свободни стаи, следобяда може и да няма.И това се случваше преди 2 седмици.
Става дума за хотели, а вие щом ще търсите на място най-вероятно ще е студия, но аз силно ви препоръчвам да си резервирате предварително, защото с деца....

# 121
  • София
Да, съгласна съм. Те нещата трябваше да бъдат по-нататк за юни но се наложи смяна и сега сме на зор.  Whistling Аз също се оглеждах първоначално за хотел със закуска и вечеря, не че съм се отказала но не намирам подходящо за този период и в крайна сметка се ориентираме да тръгваме така . Rolling Eyes Миналата година така отидохме на Тасос към, края на юни. Е, не си намерихме на първа линия но имаше прилични на добра цена. И сега мъжът ми така иска но сега сме и без приятели и... не знам.  Tired

# 122
  • В светлината на слънцето
Кратък урок по рекламно писане: щом пише 200 метра, значи са минимум толкова, а най-вероятно - повече. Доколкото виждам, апартаментът е в най-далечната от плажа част на Керамоти. Което като го знам какво нищо и никакво селце е, сигурно са 3 минути ходене Simple Smile

За съжаление не са 3 мин. Апартаментът е в центъра, но ужасно далеч от плажа. Без кола няма начин да се ходи. Ходенето е поне 30 минути. Изобщо там, където се намира мястото е кофти: неуютно, леко мръсно, шумно. Няма нищо общо с хотелите и къщо-апартаментите край плажа. Те са в тиха зона, с предимно ново строителство, доста е облагородено там, зелено, с много цветя. В центъра не е така.

# 123
  • с/у ОколоМръсТното
Той предлага да тръгнем и да си търсим на място, че едва ли от 10.06 ще е толкова натоварено. Но истината е, че още не сме се спрели на плаж и район.

Привет!
На Торони е пясъчен, но едър пясък. Малко боцка, докато свикнеш, но си има и плщсове... Не се лепи и с едно-две движения на ръката всичко е паднало.
Морето бързо става дълбоко. А това си е минус с малки деца,
Предлагам ти да се насочиш към:
1. Никити и Неос Мармарис... Има доста плажове (пясъчни) и подходящи за деца.
2. Вурвуру - пясък (там е и бебешкия плаж), плитко... Но си е село, без забавления и атракциони за децата,
3. Каламици и Сикя... но те са на края на ръкава и ще има да си пътувате...

Търсенето на място и аз го одобрявам. Но не търсете в ден събота.

# 124
dama,  и аз не съм настроена положително към търсене на място с малки деца  #Crazy но всеки си преценява сам за себе си... newsm78
Ето ти един сайт, не знам дали го има на 1 стр., мисля, че е удобен, тъй като можеш да избираш по градове, а има и карта...може пък нещо да те ориентира и да те насочи  Peace

# 125
  • София
Bled, пълна ти е кутията и немога да ти пиша. Как е времето?
Привет от Сарти, от вчера сме тук и много ни харесва, в къща на плажа сме почти в края на селцето,много е тихо и спокойно, а относно времето-вчера беше много слънчево и горещо,през нощта валя, днес чак на обяд бяхме на плажа.Въпреки, че е валяло през нощта,сутринта след няколко часа бяхме на плажа.Това е от мен за сега,надявам се да бъде хубаво времето до края на престоя ни.
mama Loni link - а как е темепературата на водата, ние в четвъртък живот и здраве тръгваме на Арменситис

# 126
  • Europe
Благодаря ви за коментарите за времето. Това му се казва репортаж от мястото на събитието. Тъкмо се канех да резервирам за края на седмицата за 5 дни на Керамоти, а то пък - кофти време. Нищо ще изчакаме.

То пък от друга страна ще имам още някой друг ден да избера хотелче. След Керамоти ми се иска да допълним с още 4-5 дни някъде наоколо, по скоро на запад, но нямам фаворитско място, нито район. Кое според вас е the best мястото между Йериссос и Керамоти.

Търся крайбрежна уличка с типичните стари гръцки таверни, без менюто им да е мутирало под влияние на туристите. И в близост да има студия на плажа. За сега прегледах ......

# 127
  • BG
Страхотни сте, благодаря ви за отзивчивостта. Дръж ни в течение как е времето.

# 128
Интересувам се от къща или студиа,които са на плажа или много близо до него.Дестинацията не е от значение,да е някъде на Халкидики,и да е хубав плажа ,подходящ за деца.:Които вече са отишли,видели,и са доволни,моля пускайте линкове с предложенията.

# 129
  • София
То пък от друга страна ще имам още някой друг ден да избера хотелче. След Керамоти ми се иска да допълним с още 4-5 дни някъде наоколо, по скоро на запад, но нямам фаворитско място, нито район. Кое според вас е the best мястото между Йериссос и Керамоти.
Търся крайбрежна уличка с типичните стари гръцки таверни, без менюто им да е мутирало под влияние на туристите. И в близост да има студия на плажа. За сега прегледах ......
aleina, за мястото между Керамоти и Йерисо само таверните ли са ти важни или и плажовете? Защото хубави таверни има почти във всяко крайбрежно градче. Аз лично съм била в Неа Ираклица и Неа Перамос преди мнооого години на сватбено пътешествие, когато още имаше визи за Гърция и нямам много спомени какви бяха плажовете там, но пък миналата година отскочихме до плажа Амолофи , който е няколко километра след Перамос и е един от най-хубавите в северна Гърция. От Орфинио не съм очарована (от плажа имам предвид) иначе градчето е симпатично, с много заведения. Хубави плажове има на Ставрос и Олимпиада. След Олимпиада е плажа Babylones, който изглежда много приятен, но аз не съм го посещавала. Йерисо е сравнително голям град и там съм била преди около 7 години, но явно плажът не ми е направил кой знае какво впечатление. Май беше дълбоко. За Аспровалта и Неа Врасна има отделна тема. Аз само съм минавала през тях, май плажовете им не са впечатляващи.

# 130
  • София
Слагам информацията от Тасос и тук, да се успокоят всички за времето.
ИРА mimozkam lulumba и всички, Поздрави от Тасос,  Момичета край на притесненията, времето няма нищо общо с вчера. Днес направихме вече три плажа, на Гьола, на Psili Ammos и на басейна в хотела. Страхотен пек, изгоряхме даже, съвсем лек ветрец.
Водата, по нашите критерии, все още е студена в морето, трябва и поне още 10 дена слънце. В басейните става, особено детските, бързо се затопля като е плитко.
Вътре в Гьола, как мразя това име, е доста по топла, защото се задържа и няма голяма циркулация.
С две думи всичко е наред, идвайте смело.
Времето, по сведения от Халкидики/утре тръгваме натам/, преди малко ми се обадиха, е още по-топло.

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 17:15 от Bled

# 131
И аз бих помолила за съвет Simple Smile Решихме да почиваме в Гърция,за първи път ще ни е  Embarassed  Чела съм добри отзиви за Вурвуру,и най-вече за плажа там.Ако бяхме само двамата с мъжа ми бих тръгнала без много да го мисля,но тази година ще водим бебо на неговото първо море Simple Smile
Как мислите - дали там е подходящо за едногодишни дечица? И бихте ли могли да ми дадете координатите на някое прилично хотелче или апартамент?

# 132
  • Europe
Интересувам се от къща или студиа,които са на плажа или много близо до него.Дестинацията не е от значение,да е някъде на Халкидики,и да е хубав плажа ,подходящ за деца.:Които вече са отишли,видели,и са доволни,моля пускайте линкове с предложенията.

kg може би най-важно след датите е да си уточните бюджета, настаняване с или без изхранване, закътано село или село с много таверни и оживени улици. Хубаво е да се прегледат темите назад, без четене няма да стане. Има много, ама много, много "одобрени" от всички нас тук (съфорумките), места почти за всяко село и по всеки от ръкавите.

Въпреки, че запитването ти е много общо ето ти няколко места. Изпитани са!

http://www.lagomandra.gr/ - има много писано назад по темите за него

http://www.ekies.gr/  - луксозен

http://www.booking.com/hotel/gr/meliton-inn.bg.html?aid=323176;l … 0c2ceab1eadc480X3  - големи хубави стаи, минава се през уличка отпред

http://www.emeraldbg.com/hotel/61607/1/0/61238/62258/PLAZA-HANIOTI-3*.html - много добри цени

http://www.booking.com/hotel/gr/star-paradise.bg.html?aid=323176 … d11393a112bf83X23  -  много хубави студия, близо до плажа

http://www.halkidikiroyal.gr/ - много добри цени

http://www.gozakynthos.gr/hotels/palazetto/ - уникален хотел

http://www.toronibluesea.com/hotel-toroni-halkidiki/index.php/bg/ - хубави стаи с хубав изглед

http://www.atriumthassos.gr/ - много готин, хубава градина, хубава храна, хубави таверни наоколо

Бебетата ги водим от рождението им в Гърция. Имам предвид от едно-двумесечна възраст. Съмнения, че става там за море с бебета не може да има. То ако не е Гърция не знам къде може човек да се престраши да води новородени на море. Индивидуален въпрос е, кое дете как понася различните дестинации. Обикновено Северна Гърция допада като отдалеченост на повечето бебешори.

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 16:24 от aleina

# 133
Привет от Сарти, от вчера сме тук и много ни харесва, в къща на плажа сме почти в края на селцето,много е тихо и спокойно, а относно времето-вчера беше много слънчево и горещо,през нощта валя, днес чак на обяд бяхме на плажа.Въпреки, че е валяло през нощта,сутринта след няколко часа бяхме на плажа.Това е от мен за сега,надявам се да бъде хубаво времето до края на престоя ни.
Ние сме в Giota house в източната част на Сарти,буквално къщата е на плажа,условията са добри като за цената,която сме платили.Повече от това не може и дай се иска,ние сме в студио със спалня и единично легло,има и кухненски бокс с всичко необходимо за приготвяне на храна,банята и тоалетната са заедно и е много тясно,но нас това не ни притеснява.Много е тихо в тази част и няма никакво движение по уличката,до къщата има супермаркет, а на 100м има таверна.
Много ни харесва, на плажа срещу нас  има beach bar с шезлонги и чадъри,където  сме по цял ден.
Относно времето днес е много топло,водата също,моите деца не излизат от морето по цял ден,много е плитко и чисто ,в морето няма дори и миди.

Бихте ли споделили къщата в която сте отседнали и разбира се добри ли са условията и най-вече става ли водата вече за къпане ?благодаря предварително

# 134
mama Loni link - а как е темепературата на водата, ние в четвъртък живот и здраве тръгваме на

Арменситис
Водата на Сарти,к ъдето сме ние е топла, децата не излизат от морето по цял ден.Времето е супер,все едно на българското черноморие края на юли.

Общи условия

Активация на акаунт