На море в Гърция 2013 - V

• 88 730
  • 716
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
апартамент Карамел мислехме, много ни хареса , но ни е далеч ,
Апартамента не е ли на 70-80 м от плажа? Видяхте ли Ирини? От там е не повече от 20 м, т.е. минават се дърветата.....

Благодаря, ще ги погледна Ирини. Иначе може и да съм се объркала, да не би да са посочили в гугъл мапс като цяло центъра на Керамоти, а не координатите на апартамента  Thinking , някой ако е ходил да каже, иначе пише че се намира на 200 метра от плажа в самия им сайт. Ето по тези координати аз си мисля, че е далече , ако наистина се намира на мястото, което е отбелязано , но сега като размисля наистина това може би е центъра на Керамоти Thinking

# 106
  • София
Май си е точно къщата с апартамента отгоре погледнато, далечко е от плажа. Но пък много добре изглежда.

# 107
  • Пловдив
На мен също много ми харесва и само това ми е притеснението, последните 3 години почиваме в хотел на самия плаж и сега май нагорно ще ни дойде да ходим.. Като обзавеждане точно нещо такова ще ни устрои идеално..., а на повечето места като гледам снимки доста старички ми изглеждат базите ...  Confused

# 108
Phile,
аз също се нареждам на опашката са по-обстойни впечатления и снимков мат'риал Grinning За колко дни го направихте маршрута?

Параход, за 9 дни.
Блед, почти изпълнихме набелязаната програма. Единствено отпадна Vathia, но пък разгледахме стария град на Ареополи. Каменната къща, в която бяхме отседнали, също помогна да усетим духа на Мани.
Естествено бях наясно, че с деца няма да мога да видя някои високо разположени църкви, дворци, пещери.

# 109
  • София
Phile,
аз също се нареждам на опашката са по-обстойни впечатления и снимков мат'риал Grinning За колко дни го направихте маршрута?

Параход, за 9 дни.
Блед, почти изпълнихме набелязаната програма. Единствено отпадна Vathia, но пък разгледахме стария град на Ареополи. Каменната къща, в която бяхме отседнали, също помогна да усетим духа на Мани.
Естествено бях наясно, че с деца няма да мога да видя някои високо разположени църкви, дворци, пещери.

phile Браво, напълно достатъчно. Къщата е страхотна, запазвам си е...за бъдещо пътуване.

# 110
  • На гарата
апартамент Карамел мислехме, много ни хареса , но ни е далеч ,
Апартамента не е ли на 70-80 м от плажа? Видяхте ли Ирини? От там е не повече от 20 м, т.е. минават се дърветата.....

Благодаря, ще ги погледна Ирини. Иначе може и да съм се объркала, да не би да са посочили в гугъл мапс като цяло центъра на Керамоти, а не координатите на апартамента  Thinking , някой ако е ходил да каже, иначе пише че се намира на 200 метра от плажа в самия им сайт. Ето по тези координати аз си мисля, че е далече , ако наистина се намира на мястото, което е отбелязано , но сега като размисля наистина това може би е центъра на Керамоти Thinking
Това за разстоянието и мен живо ме интересува, че аз вече резервирах въпросния апартамент.Нека някой ходил там да сподели в сайта пише 200 метра от плажа дали е така?

# 111
Кратък урок по рекламно писане: щом пише 200 метра, значи са минимум толкова, а най-вероятно - повече. Доколкото виждам, апартаментът е в най-далечната от плажа част на Керамоти. Което като го знам какво нищо и никакво селце е, сигурно са 3 минути ходене Simple Smile

# 112
Момичета, препоръчайте ми добър хотел в град Александрупули или в близост до него!Но да е близо до плажа или да има собствен такъв.

# 113
здравейте, търся координати на вила/къща около неа перамос. чувала съм добри отзиви за вила след неа перамос, която се намира на метри от брега, но никой не пази телефон или друго за връзка.

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 17:00 от .-.

# 114
  • София
Момичета, препоръчайте ми добър хотел в град Александрупули или в близост до него!Но да е близо до плажа или да има собствен такъв.

monii В Александруполис има всякакви хотели, не знам точно какво ти трябва, но ето три които познавам.
Висок клас:
http://www.classicalhotels.com/astir-egnatia
http://www.alexbh.gr/index_bg.htm
Нисък клас:
http://www.santa-rosa.gr/

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 16:54 от Bled

# 115
Bled, пълна ти е кутията и немога да ти пиша. Как е времето?
Привет от Сарти, от вчера сме тук и много ни харесва, в къща на плажа сме почти в края на селцето,много е тихо и спокойно, а относно времето-вчера беше много слънчево и горещо,през нощта валя, днес чак на обяд бяхме на плажа.Въпреки, че е валяло през нощта,сутринта след няколко часа бяхме на плажа.Това е от мен за сега,надявам се да бъде хубаво времето до края на престоя ни.

# 116
Bled, пълна ти е кутията и немога да ти пиша. Как е времето?
Привет от Сарти, от вчера сме тук и много ни харесва, в къща на плажа сме почти в края на селцето,много е тихо и спокойно, а относно времето-вчера беше много слънчево и горещо,през нощта валя, днес чак на обяд бяхме на плажа.Въпреки, че е валяло през нощта,сутринта след няколко часа бяхме на плажа.Това е от мен за сега,надявам се да бъде хубаво времето до края на престоя ни.

Бихте ли споделили къщата в която сте отседнали и разбира се добри ли са условията и най-вече става ли водата вече за къпане ?благодаря предварително

# 117

monii В Александруполис има всякакви хотели, не знам точно какво ти трябва, но ето три които познавам.
Висок клас:
http://www.classicalhotels.com/astir-egnatia
http://www.alexbh.gr/index_bg.htm
Нисък клас:
http://www.santa-rosa.gr/
Интересуват ме хотели от среден клас, може и извън града да бъдат.

# 118
 Около Александруполис, в Макри, добро лично впечатление имам от хотел "Клио". На брега почти, тих, спокоен, без кухня, около 35-40 евро на стая. В хотела има ресторант, а пред него, почти на плажа- кръчма, от нашите любими, предлагаща риба, калмари,октоподи.....пълна програма. Плажът-приличен. http://www.grwebsrv.com/the_location.asp
  Друг хотел, в който съм била и ми е харесал, е Траки палас. Но той е звездосан,с претенции, за моята лятна почивка не става примерно. Има хубаво СПА.

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 20:30 от Anna bel

# 119
  • София
Здравейте.
Време не остана за нашата почивка а още не сме готови.  ooooh!
Нещо мъжът ми се насочва към Торони на Ситония но аз четох, че плажът там не е много добър. Иска ми се пясъчен плаж и море и да не е толкова далеч по ръкавите надолу, че на малкия му става лошо по завоите. От друга страна тия момчета мирно не стоят, така че ми се иска нещо което и да не е много отдалечено от хубавия плаж и да не се налага да пътуваме всеки ден. Той предлага да тръгнем и да си търсим на място, че едва ли от 10.06 ще е толкова натоварено. Но истината е, че още не сме се спрели на плаж и район. По ръкавите източните или западните плажове са повече пясъчни?
Моля, помогнете.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт