На море в Гърция 2013 - V

• 88 725
  • 716
  •   1
Отговори
# 90
  • BG
Bled, пиши и за времето, защото в сайтовете не са оптимистични температурите.

# 91
....
, нали вие бяхте резервирали Ionian Theoxenia Hotel  ?
Последната ни нощувка беше там - хотелът е чудесен  Peace
Блед, благодаря за идеята.
Да, phile, много се радвам да го чуя - там сме живи и здрави след 2 седмици  Peace
Ето доказателство, че и един прост линк върши чудна работа понякога  Wink и човек си "познава" това, което търси  Grinning
И аз ще се радвам да видя твои снимки  Praynig

# 92
  • София
Тъкмо го раздавах спокойно и мислех да не вземам аква обувки,че не си представям детето да ги ползва,но ще сме на Тасос,а там таралежчетата са повечко.Та последно от Джъмбо ли препоръчвате да се купуват?Такива,но гледам че са с отвори отгоре:
http://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0+%D0%BE%D0 … .html%3B800%3B455
Или такива отгоре от плат  newsm78 Ще са за 6 годишно дете,та какво ще препоръчате.
http://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0+%D0%BE%D0 … 70233%3B585%3B461

# 93
  • София
ИРА Момичета, лоша новина, времето рязко се промени. От тази сутрин непрекъснато вали, тъмно и облачно, не става дори за разходки. Съжалявам за тези които сега идват насам, прогнозата е няколко такива дни, но ще ви държа в течение, дано се оправи бързо.

Inkа Честно казано искаше ни се да видим таралежчета, но не видяхме, вече 7 дена тук на Тасос.

stefanel Написала съм доста в темата за Тасос тези дни, ако нещо те интересува специално съм насреща.

phile Много се радвам, че хотела ви е харесал и сте се възползвали. Видяхте ли всичко, както беше планувано ?
В момента пак има много добри цени за Ionian Theoxenia, 40евро за двама и 50евро за трима.

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 14:47 от Bled

# 94
  • където мечтите се сбъдват
Inka,къде точно ще почивате в Тасос?Ние също мислим дали да не отидем там,че е по-близо до Бг.Дали е подходящо за малко дете?

# 95
  • София
Тъкмо го раздавах спокойно и мислех да не вземам аква обувки,

Ние взехме такива миналата година https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0+%D0%BE%D … 30355%3B585%3B390 Видяха ми се по-здрави.

# 96
  • BG
Bled, лошо, надявам се бързо да се оправи  baby_neutral
Ние във вторник по обяд, живот и здраве, ще сме в Гърция. На теб приятна почивка и чакаме добри нивини за времето.

# 97
Вероятно е писано някъде преди, но не успях да открия необходими ли са акваобувки за централния плаж на Никити, а и за плажовете южно от Никити? Малките камъни не ни притесняват, но не разбрах има ли там морски терележи?

# 98
  • София
Вероятно е писано някъде преди, но не успях да открия необходими ли са акваобувки за централния плаж на Никити, а и за плажовете южно от Никити? Малките камъни не ни притесняват, но не разбрах има ли там морски терележи?

На градския има таралежи, но повече към скалите / в дясната му част/. Съседите отдолу в студиата, бяха ходили нещо си да ловят, целите им ръце бяха набодени.... Моят син е настъпил таралеж на един самотен плаж, мисля че изток се води.... Не се ориентирам много в Никити, посока ляво от никити. Иначе в централната част на градския плаж не видяхме, но ние само при пристигането бяхме там. Не ми хареса плажната ивица. Малки камъни е меко казано....

# 99
  • София
Блед,дано и ние да не видим Praynig,но тъй като не си представям детето да издържи да и махат със скалпел игли се опитвам да взема някакви предпазни мерки.
Хотелът не е нищо особено,освен че е на плажа и за нас това надделя при избора
http://www.profitours.bg/rachoni-bay-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0 … %D0%B8%D1%8F.html
Чудихме се и за този също на плажа,но имаше лоши отзиви в Трипадвайзъра и е на сред нищото:
http://www.booking.com/hotel/gr/blue-dream-palace.bg.html?aid=35 … 9dfa5496db4ae3X45
или хотел Корал на Скала Рахони с мн. добри отзиви.но е далеч от плажа.

# 100

На градския има таралежи, но повече към скалите / в дясната му част/. Съседите отдолу в студиата, бяха ходили нещо си да ловят, целите им ръце бяха набодени.... Моят син е настъпил таралеж на един самотен плаж, мисля че изток се води.... Не се ориентирам много в Никити, посока ляво от никити. Иначе в централната част на градския плаж не видяхме, но ние само при пристигането бяхме там. Не ми хареса плажната ивица. Малки камъни е меко казано....

Благодаря за информацията, много е полезна за нас! Идеята ни е да ползваме централния плаж на Никити само в късните следобеди, защото студията ни са там. Иначе през останалото време ще се опитаме да видим колкото е възможно повече места.

# 101
  • Пловдив
Благодаря за темата!
За сега сме все още в търсене на "нашето място" , за сега Керамоти отпадна (не можем да намерим мястото, което да ни устрои напълно  - апартамент Карамел мислехме, много ни хареса , но ни е далеч , искаме непосредствена близост до плажа , а тези които са близо и разгледах ми се струват с доста стара база, а цените... ми се струва, че не и отговарят поне по снимки ) .   bouquet

# 102
  • София
апартамент Карамел мислехме, много ни хареса , но ни е далеч ,
Апартамента не е ли на 70-80 м от плажа? Видяхте ли Ирини? От там е не повече от 20 м, т.е. минават се дърветата.....

# 103

Благодаря за информацията, много е полезна за нас! Идеята ни е да ползваме централния плаж на Никити само в късните следобеди, защото студията ни са там. Иначе през останалото време ще се опитаме да видим колкото е възможно повече места.

Били сме 2 пъти в Никити и не сме видели нито един таралеж на градския плаж. Плажа (в частта където ние ходехме) не беше идеално лош. Напротив.  На пясъка се намира по някой камък. Във водата първите 2-3 метра са камъчета след което започва дълго и плитко пясъчно дъно.
Ние правехме точно така както вие планирате. Защото бяхме с дъщеря ми (която беше на 2 и съответно 3 г.) сутрин ходехме за по дълъг плаж на Йоанис, а след обяд (след като тя се събудеше) ходехме пред студиото ни и там ни заварваше залеза.

Купете си обувки за всеки случай, но според мен ако не се навирате в скалите няма шанс да уцелите таралеж.
Имайте предвид, че плажовете около Никити (предполагам и селищата преди това) се пълнят неимоверно през уикенда, та даже още от петък на обяд. Солунчани и от околните градове идват на летните си къщи или само за плажа. През седмицата по наше време беше много спокойно и приятно.

# 104
  • Пловдив
Да се запиша в новата тема. По 24 май ми се размина гръцкото пътешествие, но поне времето не беше много за море, та не ме е яд.

Общи условия

Активация на акаунт