КИПЪР

• 119 337
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
  • София, България
Ако си наемете колата предварително, по Интернет, ще излезе доста по-евтино. Ние не сме го правили, така че не мога да препоръчам нито сайт, нито да обясня как става, не проучих въпроса достатъчно, но вие все още имате време.  Peace И за настаняване нищо не мога да кажа, в Букинг нищо ли не намирате  newsm78

# 91
Здравейте, темата е малко стара, но се надявам да има кой да отговори. Интересува ме конкретно Ларнака и превоза от летището там до града. Какви опции на транспорт има освен такси? Четох, че нямало влакове, затова по-скоро автобус би ме интересувал. Частни линии или обществен транспорт го обслужват, чета, че летището е близо до града. Ако ме ориентирате с цени и сайтове също ще съм ви много благодарна Peace

# 92
  • тук-там
Тук има инфо.
http://www.cyprusbybus.com/blogdetail.aspx?id=9

Цена на билетчето 1 евро.

На връщане от Центъра на Ларнака до летището - с такси  15 евро.  Peace

# 93
Благодаря много!  Hug

# 94
запис

почвам да обмислям дестинацията     bouquet

# 95
Хайде да повдигна темата, че нещо е заспала, а дестинацията ми е интерена  bouquet

# 96
След 25 септември и началото на октомври времето позволява ли плажуване (Ниси Бийч), за нас  23-25 С са приемливи? И ветровити ли са плажовете в този район по това време на годината?

# 97
и аз се чудя за края на септември

# 98
  • София
Според мен времето ще е идеално в края на септември. На Крит е супер по това време, а Кипър е още по- на юг.
Изобщо не препоръчвам Ниси бийч, въпреки че по това време вероятно няма да е претъпкан. На Ниси бийч все едно си на Слънчев бряг, обграден е от огромно количество хотели и няма как да бъде по-различно.

# 99
Два пъти съм била в Кипър през октомври (в периода 10-25) и времето е по-горещо, отколкото в България през август. Нямам предвид сегашните августовски температури Wink, а по-горещо от стандартното българско лято.

# 100
  • Русе
В друг форум Ниси бийч беше много хвален. Не се замислих много като видях и снимките на плажа. Вече имам платени самолетни билети и хотел за Агия Напа. Ще бъдем в края на септември.  sun

# 101
  • София
Ниси бийч има безспорни природни дадености, но многото народ и съпровождащата го мръсотия го  отличават доста от снимките в нета. Аз също имах малко по-различна предварителна представа за плажа.

# 102
Ние бяхме на Ниси Бийч в края на май и беше супер
..но наистина още нямаше толкова хора, чисто беше

# 103
  • тук-там
 В края на септември руснаците ще са още по-малко - защото у.ще започват от 1-ви.
И ние сме били края на май - перфектно. Всички тогава казваха, че най-хубаво е края на септември.
Приятно прекарване.
Аз съм абонирана за там пак за м. май. Peace
Ниси е страхотен, може да имате късмет и да хванете някой от купоните на муз. телевизии.

# 104
В друг форум Ниси бийч беше много хвален. Не се замислих много като видях и снимките на плажа. Вече имам платени самолетни билети и хотел за Агия Напа. Ще бъдем в края на септември.  sun

Може ли да споделиш кой хотел си харесахте в Агия Напа? Ако искаш на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт