Домакини - първи сезон/четиринадесети епизод

• 31 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Загледала съм ТЛС едно предаване за деца-готвачи, направо ми скриха шапката дребните какви неща правят.  Crazy

Мария - всичко ни хареса в щатите. Самата Флорида е прекрасен щат, но като че ли от всичко Маями бийч най не ни хареса, доста поостаряло и захабено. Но от сърце ви пожелавам да спечелите зелени карти и да заминете. Ама салата Цезар не видях, явно на такива места съм попадала:)

Лус - ако Петьо има такива страхове, защо не се допиташ до психолог как да подхождаш в такива ситуации, мисля, че биха ти дали подходящи техники за справяне със детските страхове според самото дете.

Коконче - чай от джинджифил помага, виж само дали е подходящ за бременни, ама защо да не е?

Фортуна - стискам палци на детето!   Peace

Тити - добре дошла у дома! Успех на изпитите!

Кака Дака - дано започнеш работа, каквато такава, пари трябват. И дано изследванията на мама са добри. Praynig

Heart Eyes на останалите!

# 151
  • Пловдив
пак съм яхнала метлата..........направо не мога да се понасям.
Една съгражданка от друга тема ме издразни, ноооооооо не е познала! В  най-скоро време ще бъде сдъвкана...

Луси, аз не разбрах, защо трябва да ходите на задължително на плуване. Според мен не го насилвай. По настояване на нашия татко Илиан го записах на таекуондо. Спортът възпитавал на дисциплина, уважение и т.н. Да ама на дребното не му хареса, но се влачихме 2-3 месеца без никакво желание. През това време ревеше, мрънкаше, че не иска да ходи. Един единствен път ходихме с огромнооооо желание, но тренировката беше на терена на Ботев. Simple Smile

Коконке, споко! Ще мине 6 седмици не са толкова много време. Относно гаденето и при мен беше така, но ще добавя, че повръщах през нощта.

Валенце, много ме хваща яд на всичко....особено, като се гаврят с родители на деца с увреждане.
Аз горе-долу за мен го приемам, но всичко свързано с децата ме влудява. Брейййй ти с тези 13 лв. един час при логопед ще можеш ли да платиш. #Cussing out

Фортуна, какво ще кандидатствате?

Марче, хвърли едно парче козунак насам.

Мари, стискам палци. Praynig Какво стана с лепенките?
 Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 20:05 от vanichka75

# 152
  • Талант на 2012,2013 г.
Лепенки ми даде една жена останали от нейната майка...

Иначе чакам да го изпишат за да ходим на консултация в Диспансера в Младост... и да си искаме това, което ни се полага... #Cussing out

# 153
  • Пловдив
Лепенки ми даде една жена останали от нейната майка...

Иначе чакам да го изпишат за да ходим на консултация в Диспансера в Младост... и да си искаме това, което ни се полага... #Cussing out

Защо?  Останала съм с впечатление, че сте доволни от Токуда.

# 154
  • София
пак съм яхнала метлата..........направо не мога да се понасям.
Една съгражданка от друга тема ме издразни, ноооооооо не е познала! В  най-скоро време ще бъде сдъвкана...
Марче, хвърли едно парче козунак насам.
Давай, душа дружно да я нападаме, че и без това съм яхнала метлата. А, козунак ще хвърля, ама много ми е трудно това със снимките е... виЗшата математика. Влез на майната си, отвори на баба ти хвърчилото, натисни онова копче и.....накрая снимката я няма.
Нищо не правя е си късам нервите.
Люси, недей да тормозиш детето и хич и не се занимавай с баби разни и куршуми. Тази работа така не става , или го можеш или не. Ще дойде време сам ще поиска. Не го насилвай по-лошо ще стане. В училището изобщо не е задължително , след като представиш основателни доводи спрямо неговия страх. Никой насила не може да те накара да направиш нещо. Пази му психиката, това е от значение.  Амбициозните майки не са добър вариант, а след като и леко заеква, когато е притеснен.....сама си дай отговор на въпросите. По-добре да е спокоен!!
Мари, много трудности виждате, как да ти помогна... newsm78
ША сЪ побъркам девойки от скука  #Cussing out
Ще се върна да ви досаждам. Всички тук на отчет, проверка ще има.

# 155
  • София
Марче , отчитам се първа, то аз жена на офицер ли съм или..лукова глАва...май второто, ама нейсе!
Дами, давайтерецепта за домашен сладолед на клечка- мъжа ми купил едни формички и сега Мими само ме врънка кога ще направя. Трябва да е на клечка и без да има сурови яйца вътре!

# 156
  • Пловдив
Марче, направи си фейсбук. Няма скука там, все едно си в едно голямо село.... Joy

Валенце, не мога да помогна с рецептата.

# 157
Ей ме на и мен на отчет  Mr. Green
Рупам една салатка, малкия заспа а тати пак е на работа.
Вале, за съжаление и аз не мога да помогна с рецепта  Hug
Коконче, в моята отчетна момичетата много хвалят някакви таблетки - Емил, точно срещу гадене и повръщане. Аз не съм ги пробвала, че нямам нужда, ама момичетата са много доволни.
Люси, в това училище децата трябва да отидат научени да плуват ли, че нещо не разбрах? Нали затова има преподаватели и инструктори, да ги научат! Остави детето, явно не му е сега времето  Peace Бързо оздравяване на Петьо  Hug

# 158
Марче - пу втора на проверката! Ааааа, нееее. Изпреварихте ме.
Как така скука, вдигни го тоз крак на парапета, сипни си едно питие, грабни някоя книжка. Моят мъж се е запалил по Айн Ранд, от БГ носихме книгите, че ги няма за елетронна книга.Чакам го да ги свърши, че аз да ги метна. Също много обичаме Борис Акунин - съвременният руски писател тип Агата Кристи, много е свеж. За щастие го има в ел.вариант.

Валенце - ето тук има цяла тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398053.0
Защо не опиташ замразен плодов шербет или чист плодов сладолед, но в него има сметана? Сметана може ли да има?

# 159
  • Талант на 2012,2013 г.
Ваничка, всичко, което изписват като лекарства от Токуда се закупува. В Младост мъжът ми прави предишната химия и там е диспансеризиран. Съответно има право на безплатни обезболяващи, но за тази цел трябва да минем през кабинет. Затова ще отидем. Няма как да поемем толкова скъпи лекарства, а пък и като му се полагат да му ги дадат. Поне това да направи скапаната ни държавица!

Марче, ти ми помогна много! Сега гледай себе си... Hug

# 160
  • Пловдив
Мари, възползвайте се. То без това само това остава от държавата.

# 161
  • София
Здравейте
тъжна съм, утре сутрин се изпращаме Cry Rolling Eyes и много ми се гади Sick особено е зле  положението вечер Crazy ей по това време
Sick

Коконче - наслаждавайсе на всеки миг - повръщане, луд апетит, много спане - радвай се, нали толкова дълго го чакаше! Гледай комедии, забрави за новоните, вестници, криминалета - само хубави неща!!!

За Петьо ще опитам още веднъж другата седмица, само ще помоля жената да не го кара да ляга по гръб! И ако не стане - ще се откажем засега. Може би ще почнем да ходим на свободно плуване, ама да плува с ръкавели с мен и Миленка!

# 162
  • София
Марче , отчитам се първа, то аз жена на офицер ли съм или..лукова глАва...май второто, ама нейсе!
Ма, така и трябва да бъде. Първите винаги печелят
Кой е тук и кой го няма, проверката "Почни!"
Нощни , къде е, що я няма таз нашата другарка, Ерма, ич я няма, Стефи, направи забегна някъде, новата ни другарка не се е отчела с торта и шоколад  Crossing Arms, Фортунка, вясне се, невясне се....няма дисциплина!! Аз се отчетох
.

Как така скука, вдигни го тоз крак на парапета, .....
Времето не е за тераса все още, хладно е. Изчетох от вчера сумати книги. Сега чета "Щастливият странник" на Марио Пузо . Ще ти кажа две, три думи за нея, ако не си я чела. Заслужава си. Книгата е посветена на майката на М.Пузо. Писана е още през 1965 г и с тази си книга той се изстрелва в голямата литература. Тази книга става основа за следващия му роман, донесъл му световна слава "Кръстникът". Ако имаш възможност електр. да я изтеглиш, няма да съжаляваш и още една ще ти препоръчам на Лоран Годе "Слънцето на семейство Скорта" награда "Гонкур" 2004 г. Представи си в Италия бедно изпечено от слънцето градче с аромат  на портокали, лимони, маслини, море , семейни страсти и тайни. Няма такова удоволствие.
Мари, трогваш ме. Нищо не съм направила, само исках да помогна доколкото мога.  Hug Тежък е пътя ви, много тежък, дано да се увенчае с успех. Никой от нас не заслужава такава съдба, никой, защото сме добри хора, нормални с човешки желания , които са толкова малки, но друг ни определя съдбата...Ще се мъчим да я променим с всичката си воля и желание за по-добър
 живот....или поне се опитваме да си направим живота по-хубав.
Люси, не се опитвам да ти давам акъл. В никакъв случай не съм такъв човек. Но, тъй като аз имам някои фобии, се мъча да разбера и Петьо. Никой в света не може да ми каже :" ама, виж сега, то е толкова елементарно, що не го направиш...." ами не мога, защо....не мога да ти кажа. Така че, не си мъчи прекрасното момченце-детенце.  За да ти го кажа, имам си нещо на ум и това нещо ми развали онзи понеделник, когато бях толкова разочарована от себе си включително и засрамена, че нещо толкова елементарно ми провали нещо толкова важно за мен....едно изследване, което щеше да даде толкова много отговори, които аз ги чакам от години. Не можах да влезна в една дупка за това изследване, не можах да прескоча страховете си, себе си... никой не беше в състояние да ме убеди, че мога...няма да влизам в конкретика, защото няма да ви е интересно, как Марчето се изложи.

Така...сега ще се завъртя насам, натам и пак ще мина да ви прегледам.  Hug

# 163
  • при късмета
И ако не стане - ще се откажем засега. Може би ще почнем да ходим на свободно плуване, ама да плува с ръкавели с мен и Миленка!
Това е много добра идея
Мари щом му се полагат обезболяващи ще си ги вземете. Има ли подобрение от престоя в болницата?
Вио голямо спокойствие при теб.Искам и аз дребния да заспива в 9, ама няма.
Като се изкъпят с баща му, четем приказки, после ни закача с баща му и играем поне още половин час, после поне още половин час става или се опитва да се намъкне при баща си, ляга около час и половина  ooooh!
Вале рецепти за сладолед не знам, ама на моя му замразявам плодово кисело мляко на клечките от Данонино. От време на време се връзва, че е сладолед, но твойте са големи и надали
Нещо се загубиха Куини и Ерма
Мария това за кръвните групи, не разбрах диета за отслабване ли е, или просто здравословно хранене според групата?
Лека нощ от мен и сладки сънища на който си ляга

# 164
  • Талант на 2012,2013 г.
Мама Коко там му слагат обезболяващи в системата и спи и изглежда различно. Но щом се прибере у дома и се започват отново мъките. Затова и така упорито търся нещо, което да го обезболи дотолкова, че да се наспива, да не се мъчи... Confused Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт