16-то тортено предизвикателство

• 9 141
  • 106
  •   1
Отговори
# 30
  • варненка от София
Добър ви ден   Hug И аз мисля да се включа,само трябва да прочета правилата  Embarassed
Но така набързо да питам ,до колкото си спомням имаме право на едно готово нещо(фондана е май при всички) Обаче аз след като си сглобя тортата я обличам с една платка готов блат  Mr. Green
Та кажете въобще да се мъча ли да правя тия постъпкови снимки и има ли проблем  bouquet

Туте, няма проблем душко, вътре нали си е домашна, а и имаше вече изключения на цели торти с готови блатове, тъй че направи и ти торте, че да си го проведем предизвикателството в камерен състав  Mr. Green

# 31
  • София
Пък аз дойдох да си взема отпуска.  Rolling Eyes Мързи ме хорааааа, а такава готЯна идея имах, ама... мързи мА.  Blush
Като се върна от моренцето и ще ви се кефя... и критикувам.  Laughing

# 32
  • Vaudreuil Canada
hrisiv това условие за едно готово нещо отдавна го обсъждахме че е време да отпадне така че и никой не го гледа вече. Прави си тортата пък това не го мисли.

# 33
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И аз като Ани.......... напинях, напинях, но шанс никакъв.......... А това е любимата ми тема! Умирам си от яд!

# 34
  • Vaudreuil Canada
Уауууу я тогава да вземем да помислим вместо да проваляме предизвикателството с 2-3-4 участия на кръст ако искате да го отложим - в края на крайщата ние си го решаваме това.

# 35
Таман това щях да предложа и аз Simple Smile На Танчето, Марулята и Мина рожденните дни са през август, аз също имам 2 торти за тогава и си мисля, че предложението на Шемета е много добра идея. В крайна сметка поне за празниците си ще си сготвят тези трите каквото им е кеф Simple Smile А Марулята и торта има, може да си я пази. Аз ще се постарая поне едната да е в този стил Simple Smile А и на Свещичката ще ѝ мине мързелът дотогава

# 36
  • варненка от София
Ааа, ако се отложи аз си я пускам тортата и аз ще се откажа и да го приключваме мъката с предизвикателството и готово Simple Smile))) Явно тръпката вече се е поизгубила с годините и дори и темата да е любима пак не се събират желаещи. Както се реши де, ако се отлага аз си пускам тортето и ще видя ново дали ще правя или не.

# 37
  • у дома
Не е добра идея да се отменя предизвикателството според мен. не ми е присърце тази тема, не съм и гласувала за нея.
поне хората, които я поискаха е добре да направят торти, ясно е, че се случват и непредвидени неща, но да не се участва просто ей така  Sad

нямах идея дълго време, после ми хрумна нещо по повод годишнината ни от сватбата, бях се наточила, но ни се случиха няколко неприятности накуп в семейството и въобще не ни беше до празнуване, какво остава за торта.
в неделя ще ми е свободен ден, но толкова съм изтощена и физически и психически, че най-вероятно няма да имам желание да правя торта, а и един ден няма да ми стигне за изпълнение на идеята и затова няма да се захващам.
за мое най-голямо съжаление това ще е първото от 16-те предизвикателства в което няма да участвам  Sad

# 38
  • Vaudreuil Canada
Ок само предложих ...
Моята ще е за неделя така че тогава ще пускам снимки - ни идея имам нито съм я почнала ама пък темата ме кефи та ще се помъча. Само да не изникне нещо покрай децата че там никога не се знае..  ooooh!

# 39
  • София
Чак сега зачитам последните коментари...Аз току що ги качих. В събота сутринта тръгваме на море, от първи ще следя какво сте намислили, ако отлагате...ок, моята ще отлежава, друга не мисля да правя, но...ми се струва, че е твърде голямо прескачане на предварителните уговорки за срокове и че няма да е добър прецедент. Цяла седмица свирам разни дейности по тази торта, жеги, влаги, каквото там...днес беше пред провал самата тортена част, но си викам - няма да оставя Маруля, обещах да вкарам участие...Всеки си е направил сметката. Знам, че е по-хубаво да има повече хора, но това че няма, не е защото не е през август (горе-долу така си беше, но го дръпнахме заради жеги и почивки). Ако го преместим сега, най-много да постигнем абсолютно обезмисляне на правилата.

# 40
  • София
Аз също искам да се включа, ако може разбира се и не е твърде късно... Embarassed

# 41
  • Vaudreuil Canada
.◦♥Toche♥◦.  давай до неделя вечер трябва да си готова  Laughing
Ще докараме 4-5-6 торти за това предизвикателство  Heart Eyes

# 42
  • София
.◦♥Toche♥◦.  давай до неделя вечер трябва да си готова  Laughing
Ще докараме 4-5-6 торти за това предизвикателство  Heart Eyes
За неделя вечер ще има торта  Simple Smile

# 43
  • Vaudreuil Canada
Идвам да помрънкам - изгорих си блата ...  Mr. Green Много му върви на това предизвикателство ....

# 44
  • София
Аз също не мисля, че трябва да се отлага за август. В крайна сметка, който е събрал сила и желание се е постарал, другите като мен  Blush ще се постараем за следващото, пък сега ще се порадваме на това което сте сътворили   bouquet. Темата не ми действа вдъхновяващо, както и заспиването с дребка в 21,3/то си личи и по часа на писане  Mr. Green/
Шеметче, не си го изгорила, препекла си го  Wink

Общи условия

Активация на акаунт