16-то тортено предизвикателство

• 9 132
  • 106
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Най-напред благодаря на всички, които участваха в 16-тото Предизвикателство и така успяхме да запазим традицията му непрекъсната.
Марулче, благодаря за организацията и ЧРД на детенцето ти Simple Smile
Аз все още съм на морето и се боря с интернет, но ще гледам да си свърша работата с гласуването. Вече имам гласовете на Хрисив и Шемет. Моля за търпение, защото повече от веднъж на ден не мога да отделя време за влизане в темата, а и до октомври има време, все до няколко дена ще систематизирам малкото гласове, които се очакват и ще ви кажа за каква тема ще се борим:)

Аз гласувам явно, както винаги
Изкуство (Театър, Музика, Картини, поезия)
Нетрадиционни растения

# 91
  • София
Темата за 17-тото Предизвикателство е Нетрадиционни растения
С гласуването на Мадлене това се реши - 4 гласа имаме за тази тема до тук.
Честита да ни е:) Остава да решим какви са традициите при цветята, че да не ги спазим този път.

# 92
  • Vaudreuil Canada
Ля-ля-ля убихме предизвикателството ....  hahaha като знам какъв беше интереса за тема икебана се сещам и сега как ще се развият нещата ... после пак ще си говорим за сезоните и лятото  Crazy

Да ни е честита новата тема - мен лично ме кефи и моето разбиране е - растения които рядко срещаме по торти и/или нетрадиционно аранжирани и поднесени.

И съм много изненадана от 6 човека 4 да изберат една тема - направо разбиващо единомислие... Mr. Green

# 93
Здравейте милички. Аз така и не успях да се включа. Имам идея, чертежи, проект, визия в главата, разучила съм техники. Изобщо, за този проект се готвя от месеци, сънувах го даже...За съжаление юни беше кошмарен за мен, а последните няколко дена изкарах и в Пирогов с Ани. Не ми беше до торти. В смисъл, правя торти в графата работа, но за това, което съм планирала ми трябваше нещо повече от печене на блатове и бъркане на крем. Не се отказвам от проекта, ще ви го пробутам аз, като ще го впиша някак в контекста на следващото.
Утре мисля да седна да разгледам подробно и да коментирам.
Целувки на всички!

# 94
  • варненка от София
Аууу, ама аз не бях гласувала, ама то явно не е било и от значение. Абаси смотана тема ,ще ме прощавате за френЦкия израз. Изключително непонятна ми е така да се каже. Не се заричам, ама може и да пропусна октомври. И понеже не гласувах тайно, ще си кажа все пак и на яве, че да съм гласувала.

Моите теми бяха

Кино и Филми
Анимационни герои

А сега да видим който гласувал за тия гюрлюци както се вика, кво ще спретнат октомври  Twisted Evil

# 95
  • Vaudreuil Canada
От сега предвиждам има няма 3 торти на кръст за на есен и аз там де  Blush

# 96
  • у дома
Момичета, съжалявам, че не се включих адекватно и може да се каже, че пропуснах това предизвикателство.  Sad

интересна тема избрахте за следващото  Mr. Green

# 97
Дими, аз си пратих гласовете на Марулка...хич не се сетих,че ти ги събираш  newsm78 ама много се кефя, тази тема супер много ме предизвиква!
Дано да имаме готино предизвикателство на есен!
Да ние  честита новата и готина тема! Hug

# 98
Е браво на вас!
Това ама хич не го разбирам,камо ли да измисля торта със мойто ограничено въображение.А като се вземе във предвид и колко НЕ МОГА да правя цветя значи май хич не ме бройте newsm78.

# 99
  • Vaudreuil Canada
Е браво на вас!
Това ама хич не го разбирам,камо ли да измисля торта със мойто ограничено въображение.А като се вземе във предвид и колко НЕ МОГА да правя цветя значи май хич не ме бройте newsm78.

Ето това не е правилния подход ... нали за това е предизвикателство ... за да опиташ  Hug

# 100
  • София
Аз схващам темата като растения всякакви (цветя, зеленчици, плодове, дървета, храсти, мъхове, водорасли) без обичайните - по тортите -  рози, маргаритки и лилиуми, айде и водни лилии. Нещо такова, нали?

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 17:06 от Rumya

# 101
  • Vaudreuil Canada
Руми бих добавила орхидеи, лалета и макове също така. Но всъщност ако са нестандартно поднесени пак може да се впишат добре в темата  Flutter или като добавка към нещо по-необичайно.

# 102
Оооо,със сигурност ще опитам.Като се замислих само аз май правя цветя моя измишльотина.Както знаете аз стандартните цветя не мога да правя,а така както на мен ми падне.Та ето и нестандартни цветя.Даже ддокато пишех ми хрумна нещо като идея.Отивам да си я запиша иначе до предизвикателството ще я забравя.

# 103
Привет дами  Hug
кога се открива следващото предизвикателство? Аз вече направих тортата, ама имам много задачки следващите 3 месеца, така, че да не пропусна момента да участвам. Така, ще съм много благодарна ако някой ми отгавари. Прекрасен ден да имате   bouquet

# 104
  • варненка от София
Октомври стартира с правенето, а ноември се обсъждат тортите.

Общи условия

Активация на акаунт