Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 254
  • 757
  •   2
Отговори
# 615
Да споделя и аз какви ги накъдрих в последно време..свърших Jillian Michaels 30 Day Shred Workout..Мога да кажа, че съм доволна, много...като се има предвид, че 2 дни правих първо ниво и направо се метнах на 2-ро / първо ми идваше една идея леко/ ..м/у 2-ро и 3-то ниво направих принудителна почивка от седмица .., след това се върнах за 3 дни на 2-ро и продължих нататък. Бях мрънкала, че от БР бедрата ми бяха нараснали и след това се усетих, че просто ми се е оформил мускул, а сланинките си стоят..та от там идваше това нарастване при мен.., при ръцете имах същият проблем. В резултат от това разпокъсано трениране бедрата ми се намалиха с 2 см. от към мазнини, корема, паласки и те с толкова. Ръцете пропуснах и те се прибраха доста. Снощи мъжът ми сподели, че трябва да наблегна на корема, за да може да се уравновесят с ръцете и краката..в интерес на истината и аз се бях замислила за това, че там закъсвам. Днес сутринта направих  Killer ABS 1 ..не знам какво да кажа ..не се изпотих, не се и изтормозих ...ще го направя и утре и ако не почувствам нищо ще се метна на 2-ро ..ще се пробва да го правя 10 дни и още толкова да направя 3-то..Всъщност се чудя дали има някаква схема колко дни е на ниво newsm78

# 616
Фей,разликата е голяма,а ти изглеждаш страхотно сега   bouquet

Пореден ден от 1-вата седмица на ripped in 30 ,80 клека от предизвикателството и мъртва тяга  4 x 10.Днес в това дъждовно време(при нас) си беше екстра тренировката,че в тези жеги направо ти иде да припаднеш от топлина.

# 617
foxy, радвам се, че ще я започнеш!
По принцип не се препоръчва да се почиват два поредни дни, но ако си обещаеш, че няма да лежиш по цял ден на дивана, а ще имаш движение, което да се води "активна почивка" може да си позволиш да са събота и неделя. И стига да издържиш 5 поредни дни с тренировки! Peace
Не е важно да го правиш така, както е описано там, в смисъл дните за почивка. Може да са и други дни. Може да тренираш и през ден. Както на теб ти е удобно. Важно е движение да има!   bouquet
Ооооооооооо, със сигурност няма как да ми се получи да си лежа на дивана-обикновенно това са дни за чистене, пазруване и обикаляне къде ли не и за какво ли не. Надявам се да изкарам 5-те дни поредни тренировки и със сигурност ще се отчета тук.  bouquet

# 618
Привет и от мен Hug
Доволно си поспах днес, преди малко свърших с тренировката и сега хапвам праскова и кис. мляко Grinning
За днес Зуска 8, ето това кардио http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/At-Home-Bodyweigh … e-You-Mean-It/ft/, и Turbo Jum, не е лоша тренировката, изпотиха ме доста ластиците Laughing
Следобеда съм на Зумба Peace
db за корем пробвай на Джаки абс, на мен много ми допаднаха, както и изчистено хранене Wink При мен помогна Peace И аз забелязах, че първо се оформят ръцете, бедрата, дупето и на последно място корема и гърдите.

# 619
Мерида, приеми моите най-искрени съболезнования!  Hug Загубата на родител е едно от най-големите изпитания в живота! Tired Прегръщам те силно! Hug

Фейски, давай все така!  Wink При видими резултати и мотивацията я има в повече, нали!? Simple Smile
Остава сега и колело да прибавиш....Ще се влюбиш, аз ти казвам!  bouquet Преди няколко страници ти бях писала за моя опит, сигурно не си видяла.

# 620
 jump леле леле аз си мислех че тренирам у дома със Синди  Shocked
но като направих това http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/88-Minute-1000-Ca … nd-Stretching/fm/
наполовината и умрях
толкова пот не съм губила досега
сега как ще стана да отида да си взема детето  от градина:roll:
Аз тренирам вечер грешно ли е  newsm78

# 621
Остава сега и колело да прибавиш....Ще се влюбиш, аз ти казвам!  bouquet Преди няколко страници ти бях писала за моя опит, сигурно не си видяла.
Видях, Бибита, и ти благодаря. Пробвала съм. Учили са ме в тийн годините ми. Не мога, шубе ме е. Знам, звучи смешно, но е така. На колело се чувствам ужасно нестабилна, незащитена, крехка. Аз затова и ски не мога да карам, но там е по-сложно -
Скрит текст:
в детството си гледах как слаломист буквално се разцепи на пистата и след него остана широка, ужасяваща, кървава пътека.

Госпожо, няма грешно време за трениране  Peace

# 622
Айде бе, ти без шоколад издържа 4 месеца  близо,не ми казвай, че няма да пребориш страха си към колелото Hug Hug

# 623
Аз тренирам вечер грешно ли е  newsm78
Не. Тренирай когато имаш възможност. Ако имаш възможност в приблизително едно и също време през деня/вечерта. Някъде бях чела че тренировката е по-ефективна и т.н.

Фея, очевадна е разликата от отпуснато тяло с мазнинки в тяло с добра и хармонична мускулатура!
Скрит текст:
Да ти кажа честно, понеже започва да ми натежава и да качвам кила, днес без малко да пропусна, но сега като погледнах преди и след и отивам да мятам нещо  Mr. Green

Marsy Rose, а преглеждала ли си TurboJum?! Като степен на натовареност тя е преди TurboFire, а хореографията е много по-опростена. Иначе Stretch-а  и силовите тренировки от TurboFire ми допадат доста  Peace

Аз винаги почивам събота и неделя (ако мога да ги нарека почивни, защото почти не се спирам) и тренирам редовно през седмицата. Така започнах, така и продължих и резултатите ми си бяха страхотни  Peace

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 17:05 от bilyana333

# 624
Г-жа Нервакова, когато и да тренираш, все е добре Simple Smile Въпрос на време и предпочитание Simple Smile

Фокси, за Insanity, ако имаш проблеми с коленете, не бих препоръчала.  Иначе може и боса да ги правиш ако имаш мека настилка.  Мисля, че начина на изпълнение е най-важен да нямаш проблеми.

Мери, и ние утре на море (по-точно океан в нашия случай, но идеята е същата)  Sunglasses

Фея, впечатляваща разлика и много мотивиращо!  Пожелавам ти да преодолееш страха си от колелото,  но ти сама най-добре знаеш какво ти е!  

Ние вчера вечерта ходихме на плаж и наблюдавах кой се занимава със спорт, и кой не - личи си веднага  Wink  Реших, че трябва да се науча да плувам правилно ... така че това ще ми е новото предизвикателство като дойде есента  Naughty  

Отчет за днес - 3 мили бягане в квартала.  Тичах с новата поличка, която си купих от REI (какво му трябва на човек за щастие Simple Smile.   Довечера трябва да свърша малко градинарска работа преди да дам щафетата на съседите, които ще се грижат за цветята ми докато ни няма.  Апропо, ние вече имаме марули (3-4 вида) и краставици  Party  Доматите са още мънички и зелени  Rolling Eyes

# 625
Пиша ви бързо за съвет, а после ще изчета и пак ще се включа:

Имам някакъв проблем и често прискрипвам нерв в таза. Обикновено първо се появява "предупредителна" болка и сега пак ме наболява като ходя, препоръчайте някакво клипче с йога за начинаещи, да се разтегна малко днес, току виж помогнало. Че ако се сецна пак с това малко детенце дето търчи навсякъде...

# 626
Джейн, това?

# 627
Фея, винаги се отзоваваш светкавично!   bouquet
Аз май съм единствената, която е пропуснала снимките, но си изградих представа от коментарите на другите Simple Smile

Mamma Mil, да, дори при слаби хора си личи, когато не тренират. Аз съм точно така, хем слаба, хем отпусната. Макар че никога не съм тренирала, до преди няколко години си изглеждах много стегната - от сноуборд, скитосване пеша ли, но свърши се това густо  Crazy
Скрит текст:
Наистина бяхме в една отчетна, с януарски бебенца сме и двете, помня те Simple Smile

Доджбол-а вчера се оказа, че не е кой знае какво физическо натоварване. Потене имаше, но от задушната зала. Освен това нашият отбор е много голям и играем на смени. Поне се оказа, че с детето грижи няма да имаме, следи играта като хипнотизирана, изобщо не се налагаше да я занимаваме. Та вчерашния ден го броя провален, днес след йогата ще си направя пак six weeks abs, че бягането ще се размине заради дъжд.

Записах се в комюнити фитнес тук, безплатен Simple Smile, ще ходя петъците (и недели евентуално, макар че ни е ден за biking), защото само тогава мм няма никакъв спорт и може да гледа детето за по - дълго, но ест никога не съм стъпвала във фитнес - имате ли някакви препоръки - какво да и какво не? Или няма какво да сбъркам толкова?

Извинявам се, че не се връщам да погледна точния ник на майката с малко детенце, но да кажа аз какво правя с моето сутрин, докато се изкъпя, облека (туткава съм малко) - давам й една купа сушени плодове и една празна. Тя първо хапва малко, после започва да ги присипва, пренарежда... може да й отидат 20 минути без проблем. И в детски клипчета се заглежда вече, ако имам да свърша нещо належащо, пускам айпада и там откарва около 15 минутки. Ако ти липсва йогата, има начини Simple Smile

# 628
Фей, и аз бях като тебе - учиха ме няколко пъти в тиин годините неуспешно. Братовчед ми с колелото си премаза пръстите ми докато рисувах на асфалта. Мислеше си, че ще спре  навреме, но не успя. Така успя допълнително да насади у мен нежелание да карам колело. От тогава остана точно този страх за падане и незащитеност, който и тебе те притеснява. Въпросът е човек сам да усети как да запази баланс на колелото учейки се. Аз се засилвах с крака в началото /все едно съм на 4 гуми/ и така винаги бях близо до земята.  В един момент реших да пробвам да си вдигна краката на педалите за малко и видях, че успявам да балансирам. Сега, все още се притеснявам, че мога да падна, разбира се, защото карам едва от 2 месеца редовно. По тази причина седалката ми е свалена повече от колкото трябва /така си исках аз/ - за да имам сигурност, че краката ми ще стъпят бързо при нужда.
Но ти си знаеш най-добре!  Hug Някога не успяваме да разберем страховете на другите, просто защото за нас не са такива.

# 629
Отчетът за днес е много приятен ХИИТ от ФБ: Comprehensive Total Body HIIT Cardio + Core Workout

И на мен ми се струва жалко да се повтарят само едно-две от техните видеа като знам колко много хубави тренировки имат.

Фея, и мен ме изненада с това, че не можеш да караш колело. От нашата “камбанария“ звучи като едно лесноизпълнимо предизвикателство, но предполагам, че за теб не е. Аз например мога да плувам само на плитко (тоест където стъпвам с крак). Щом не мога да стигна с крак дъното, страхът ме обзема автоматично и блокирам.  Whistling
От години се опитвам да се преборя с този страх, но не се получава.

Зоуи, с теб сме от една порода.  Mr. Green И аз обичам именно сложните хореографии. Преди ходех при най-добрия инструктор, измисляше хореографии с по два, три и дори четири степа на човек. Тоест играейки един до друг, трябваше да синхронизираме стъпки с този пред нас, този зад нас и хората от девете ни страни, всичко това под звуците на готина музика с бърз ритъм. Е, супер забавно беше! Една от причините още да не съм си взела степ (освен финансовата) е че не знам дали ще мога да намеря толкова добри хореографии.

Общи условия

Активация на акаунт