Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 24 833
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Привет и от мен. И аз кукнах в 6, ходиш при Начев и сега на работа.Увеличи ми дозата на еутирокса на 50 мг и след 30 дни изследвания. Днес се чух и с имунолозите в Надежда, утре ще ходя да се консултираме ooooh!Вие какво мислите за тези изследвания по моя случай, кои показатели е препоръчително да пусна. Дали не ме праща Перси ей така, за "нека да ги има". Снощи много мислихме с ММ дали да ги правя, и двамата имаме колебания, но недай си боже ако нещо се случи после ще съжаляваме,че не сме ги пуснали Confused

Перу, имаш силни палчета, дано се върнеш с добри новини fingerscrossed Praynig

Дани,
следващият месец дано е вашият, звучиш ми много по-спокойна Hug
Мамче, чакаме новини и от теб Praynig
Моме, можеш ли да кажеш някакви цени за имунологията и за колко време стават изследванията. За плащането не се притеснявай, то си стои там и следващият път ще ти вземат паричките. Една моя приятелка редовно забравя Hug
blue.angel,   Praynig

Относно симтомите, моите гърди не ме болят непрекъснато, даже само от време на време са чувствителни, не са твърди, не трябва ли поне те да са болезнени,от време на време ме наболява корема ниско долу и от 2 дни точно по обяд ми причернява. Ще видя днес как ще. Утре ще пусна още 1 кръвен.

# 706
Маги, извинявай, вчера забравих да ти отговоря. Цената на имунологичните е 265 лв, изследването стана от събота до сряда - т.е. 4 дни. Доцентката ще прецени кои показатели да ти пусне, но и ти си с ендометриоза - може би ще изскочи нещо.

# 707
Моме, мерси,утре ще видим, в 11:30 съм на консултация.

# 708
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Маги, много се радвам на 2-те ти чертички ! Всичко ще е наред  Hug
Мамче, стискам палци !
На увесилите нослета, силно  Hug Сигурна съм, че докато родя, което се надявам да е чак Октомври, ще сте ни зарадвали, поне половината от вас !
Сигме, много се радвам за вас с малката Желязка, все така да си ходите по разходки и само хубави емоции да изпитвате  Heart Eyes Много ми е хубаво да те чета, а стихчето все ме разплаква и ме кара да мечтая  Hug
Моме, Перу, с вас съм да знаете ! Вярвам, че скоро ще ни радвате с тумбаци  Mr. Green
Зеленото, да се яви на отчет, че ми липсва много, както и Пони и Спраскания кокос  Heart Eyes
Момичета, моля ви стиснете ни по едни палчета за утре, в 10:30 сме на преглед с бебо и ми е много притеснено ...
Хубав ден на всички  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 709
...не трябва ли поне те да са болезнени...

Няма правила тук мило. И аз си мислех, че трябва ама ей ме на. Рано ти е, чакай, чакай  Mr. Green

Мен пък от 2-3 дни вечер ме болят отново зърната и ми е странно. В началните седмици не ме боляха толкова, сега се сетили да са чувствителни  Grinning

Принцеске, приятна почивка на моретоооо sun sun grinning039

Блу
, нов месец, нов късмет. Успех с хормоналните  fingerscrossed

Арвенче, всичко ще е наред с бебчо. Имаш моите палчета  fingerscrossed

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 11:29 от Tonichka

# 710
Арвенче, всичко ще е наред,стискам силни палци fingerscrossed

Тони, Hug

Принцеска, приятно изкарване. Аз другата събота заминавам на моренце, но ще си стоя само под чадъра,дай боже Hug

# 711
  • Северозапада
Включвам се набързо да благодаря на всички за пожеланията за малката ми Софи  Hug
Честити бебчета на Витлеемска звезда, Лили Трифонова и Аделина   bouquet Да са много здрави и да носят много радост на родителите си!
Яже, Прахче, много се радвам да ви видя в списъчето на бременилките! Спокойна и успешна бременност и на двете!
Ние сме добре. Аз бързичко се възстанових, но ни държаха седмица в болницата, поради съмнение за инфекция при малката. От седмица сме си вкъщи и горе долу започнах да се организирам. Надявам се скоро да имам време да разкажа повече.
За сега прегръщам ви всички  Hug

# 712
  • В сърцето на любимия човек
Добър ден  Hug
Блу - ще ти пиша тук, а не в темата за хормоните, за да получиш там независим отговор от Денис.
1-во относно раничката и ПАП2 - 2-ра група по Папаниколау се смята за безопасна, не мисля, че имаш повод за тревога. Важното е , че са третирали раничката, сега само трябва да се следи  Peace Ако много те притеснява може да направиш колпоскопия (шийката се намазва с нещо като йод и се оглежда с колпоскоп. Това е нещо като вагинален накрайник на ехограф, но отпред има камерка, която увеличава многократно образа. Ако има нещо нередно се вижда, защото реагира на разтвора с който те намазват. Не боли - като преглед с ехограф е  Peace )
2-ро - това, че си имала раничка не значи , че проблема е в теб, ама изобщо. И двамата трябва да се изследвате, а не само теб да те бодат, а мъжа ти да се оправдава, че има много работа (все едно ти нямаш). Аз започнах с тези изследвания:
Полови хормони   
LH -  Лутеинизиращ хормон  - 3 ден от МЦ
FSH - Фоликуло-стимулиращ хормон - 3 ден от МЦ
E2 - Естрадиол -3 ден от МЦ
Prolactin /PROL/ - Пролактин
Ts -Тестостерон
Progesterone /PROG/  - Прогестерон  -  на 7 ден след доказана Овулация

Хормони на ЩЖ:
TSH ( Тиреотропен Хормон )
FT 3 ( свободен Т3 )
FT 4 ( свободен Т4 )

Ако си в София Цибалаб ги имат в пакети и излизат по-евтино  Peace

Ако при теб се открие отклонение в хормоните, това не означава, че половинката ти не трябва да направи спермограмата. Аз направих тази грешка да си мисля, че проблема е само в моите хормони, а се оказа, че това е най-малкия ни проблем. Но понеже моя мъж е упорито магаре и се запъваше половин година да направи тъпата спермограма, аз половин година си блъсках главата как съм "ялова"  ooooh!

Извинявам се за дългия пост, но се надявам да е от полза и на други момичета.
Зузе - ако кажеш ще го редактирам в скрит текст  Peace

Мравче - много се радвам,че се разписа  Hug Да нацелуваш малкото мравче от всички виртуални лели  Heart Eyes

# 713
Абе, я ги хващайте тези мъже и ги стягайте, какви са тези глезотии, все едно на кол ще ги побивате. Аз що терапии преминах, що изследвания направих, та операции, та вливки, та хормони, та чудесии, на ММ най-големият зор е кога да се изпразни .... извинете за грубия език  Mr. Green Апропо, споделих ли, че изпробваме нова схема - 5 поредни дни задоволяване, 2 дни почивка, на третия - спермодарителство ... нека им е зле на мъжовете, а  Joy

# 714
Здравейте момичета!

Маги, стискам ти силно палци! Мн хубави новини си донесла. Simple Smile
Моме, стискам ти палци тези клетки да се повлияят и да доведат до успешна процедура.
Арвен, стискм ти палци. Ще се върнеш в хубави новина  Praynig.
Мамче, стискам палци и за теб.

Аз пък няма какво да кажа, освен че имах странно покачване на Т, но теста си показа EFN. Днес ми дойде М и ме боли доста.  #Cussing out , ако не беше ми дошло щях поне  да пусна един кръвен тест, но .... Досега звънях в Надежда, за да си запиша час, но никой не ми вдигна. Доста трудно ще стане явно.

Стискам палци на всички, които имат нужда. Хубав ден!

# 715
Смайл, съжалявам за цикльо. Дано следващият месец е вашият. Ако не успееш да се свържеш , аз утре ще ходя и мога на място да ти запазя час Hug

Мравче, радвам се, че си добре и вече всичко влиза в каналния ред Hug

Ох,пак ми причерня леко и ми се доспа. Започвам с водата по препоръка на Зузи. Вече 3ти ден по едно и също време Whistling

ММ пък прояви желание да прави спермограма, даже непрекъснато ме питаше дали той трябва да прави нещо

# 716
  • В сърцето на любимия човек
Моме - точно това писах на една приятелка снощи - големия зор за една "ръчна"  hahaha Това по повод, че нейния не искал в клиника, а вкъщи, че да му било по-спокойно. Големи глезьовци са понякога  Mr. Green , ще кажеш че кой знае какво ще правят, сякаш не са го практикували от 15 годишни (ако не и от по-рано)  ooooh!

# 717
Маги, започвай с водата от сутринта, сега трябва да пиеш по 2-2.5 л на ден. На мен също ми става лошо, ако пия малко Whistling

# 718
Зузи, до момента съм изпила към 1,5 литра вода, продължавам да се напивам,започна да ми разминава лекичко

# 719
Маги, спокойна съм бе мило наистина! Hug А за гъдите не се коси, при всеки е различно, но сега ще започнат тепърва да растът и да големеят! Mr. Green
Магнитче, аз не съжалявам мила, щеше да е хубаво, но един месец не е от значение, хубавото е, че графиката си е добре, разликата в 2-те фази. Знаеш ли аз май повече искам мартеничка, защото Бог ми взе през март бебчето, а сега другата година ако ме дари с моята рожба ще съм много щастлива! Много го искам! Praynig Praynig
Принцеска да се попечеш малко и за мен! Mr. Green
Смаил, не се коси за теста, другия месец дано стане. Peace  Hug

Бременните наистина пийте доста вода. Аз не съм бременна и поне 2 литра си ги пийвам на ден, даже и повече! Водата е хубаво нещо, особено сега в жегата. Даже и презнощта си пия вода и все ми е на шкафа шишето! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт