Нашите кухни - тема 49

• 112 362
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Аз в новия ни дом без съдомиялна няма да вляза, заплашила съм го мъжа ми  box
Много си държа на маникюра, успявам и сега да го поддържам, но както се казваше в една реклама "Ти си жена, не съдомиялна машина", та и аз така.  4470  newsm53

# 541
  • Някъде на път....
Аз в новия ни дом без съдомиялна няма да вляза, заплашила съм го мъжа ми  box
Много си държа на маникюра, успявам и сега да го поддържам, но както се казваше в една реклама "Ти си жена, не съдомиялна машина", та и аз така.  4470  newsm53
Хахахахахахахахаха!  Laughing
От както децата са на гости при баба си, изобщо не съм ползвала миялната.  Peace
Мия си на ръка, но количеството съдове е изключително малко.
Пък и си се кефя колко ми е подреден дома! Жалко, че това е само за около месец годишно...
Не ми пречи миенето на ръка, не ми вреди на ноктите по никакъв начин, просто миялната ми спестява време когато сме 4 човека ежедневно в къщи или имаме гости, което е си е често явление...
Това е моя случай де... не е универсален.  Wink

# 542
  • Варна
Дъщеря ми е на повече от 3-5 г., но би трябвало да знаеш - децата от малки както си ги научиш  Wink
Хайде да вземеш да спреш вече, перфектно мамче с перфектна кухня. Вече трета страница чета назидателните ти постове.  Naughty

Форумът е да си споделяме мнението, не да съдим избора на хората. И аз не одобрявам много от вкусовете на хората, но не ми влиза в работата да ги убеждавам в нещо. Кажи, че на теб не ти харесва нещо и точка. Тръгна вече и децата ни да сравняваш. Хайде лекичко!!! Naughty Голяма жена си с хубав вкус, покажи такъв и в общуването.  Crossing Arms

# 543
Аз в новия ни дом без съдомиялна няма да вляза, заплашила съм го мъжа ми  box
Много си държа на маникюра, успявам и сега да го поддържам, но както се казваше в една реклама "Ти си жена, не съдомиялна машина", та и аз така.  4470  newsm53

Абсолютно!По-полезен уред не е влизал вкъщи  Peace Откакто я ползвам съм нов човек.Да не говорим  колко време и клетви спестява   Laughing Плотът винаги е чист и подреден,а не отрупан с гнусни чинии.А за да не е такъв,ако нямам съдомиялна,просто трябва да не излизам от кухнята,защото постоянно изникват нови съдове за миене.
Нямам грозен сушилник,тави,локви и т.н под него. 100% съм "ЗА" съдомиялна.

Но ето пък сушилня нямам.Купих си и я продадох.Безполезна ми е  Whistling Това го казвам,за да не решите,че съм някаква глезла робуваща на уреди.Просто за мен не може да става и дума за сравнение между двата уреда!Всеки си има различни приоритети  Peace

# 544
  • София
Драга Лейди / брех че самочувствие / , аз теб не те коментирах как ти " течала вода по ръцете ", бъди добра да не влизаш в ролята на регулировчик Naughty

# 545
Предлагам да подминаваме постовете на дразнителите без коментар!!! Tired

# 546
Предлагам да подминаваме постовете на дразнителите без коментар!!! Tired

Много добро предложение!  Peace

# 547
И аз съм фен на съдомиялната. Не само спестява време, но и пари от вода и ток. А и ако се ползва качествен препарат, миенето на ръка изобщо не може да се сравнява.

# 548
  • Раковски
 Аз обичам секви пържоли, кажете коя фурна ги прави най-хубави.

# 549
И аз съм фен на съдомиялната. Не само спестява време, но и пари от вода и ток. А и ако се ползва качествен препарат, миенето на ръка изобщо не може да се сравнява.

Още не съм усетила сметките, но определено като качество не може да се сравнява с миенето на ръка. Аз ползвам евтини таблетки, но 3 в 1, тоест без да добавям гланц например и излизат брилянтни съдовете. Досега не съм била фен на идеята за съдомиялна, защото ми се струваше голяма хамалогия - да се премахнат остатъците от храна, да се изплакнат предварително чиниите, пък да се поставят, пък после да се извадят и т.н. Сега съжалявам, че не съм си я купила по-рано.

# 550
  • София

Хахаха, моята. Като минаваш, ела  Mr. Green

# 551
Малеее светотатство, пържоли на фурна  Laughing Барбекюто ги прави най-хубави Simple Smile особенно с подходяща марината

Миенето със съдомиялна изразходва 1/2 от енергията и 1/6 от водата необходими за миене на ръка (това е минималната разлика при новите и модерни може и да е по-голяма разликата) и много по-малко препарат, но пък той е по-скъп. И въпреки всичко, аз използвам също комбинирани таблетки и не използвам гланц, препарата за 1,5 месеца ми струва 4 лева, реално трябва да е за двойно повече време защото съдомиялната ми е за 6 комплекта, а таблетката за 12, но въобще не ми се занимава да я деля на 2

# 552

Даже вече ми е малко гнусно, ако чиниите са мити на ръка, а не в съдомиялната...

# 553
  • София

Даже вече ми е малко гнусно, ако чиниите са мити на ръка, а не в съдомиялната...

Хайде, хайде.
Това вече са превземки. Сигурно допреди 10 години само в измити от съдомиялна чинии сте яли.

# 554
Не, но след като си видял веднъж горещите, сухи, ухаещи чинии, гледката на мократа гъба и мокри кърпи/ парцалки ти навява точно такива чувства.
Любовта към съдомиялната след първото ѝ ползване остава за цял живот и е необяснима за неизпиталите я Wink.
/Работила съм в болница, професионално изкривяване/

Общи условия

Активация на акаунт