Тибетска гъба / кефир / кефирена гъба 2

• 147 666
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Там където е семейството ми
Здравейте и от мен.Миналата година отглеждах гъбката,но нещо и стана и спря да прави мляко и да расте.Ще съм много благодарна,ако някой има за даване да ми прати.Предварително благодаря.

# 541
  • София
мисля, че 2-3 дози мога да отделя още

# 542
Здравейте! Имам болезнен гастрит и нищо не ми помага. Четох доста информация и имаше много положителни отзиви за кефира. Проблемът е, че съм от малък град и никой не го е чувал. Брат ми живее в София и би ми взел, ако някой има желание да ми подари.

# 543
  • София
Мога да отделя, стига да му се идва до Хаджи Димитър.

# 544
  • София
и аз все още имам

# 545
Говорих с брат си, но ми каза, че тази седмица ще е изключително зает и няма да може. Вероятно ще ви помоля пак след седмица или две, когато се освободи. Другият вариант е по Еконт например, но не искам да ви ангажирам. Благодаря все пак.

# 546
Здравейте , аз съм от Сливен , моля някой който е склонен да подарява да ми пише , ще си поема доставката  и други разходи , ако има такива .
Благодаря ви  bouquet

# 547
  • София
Аз мога тези дни да пратя по Еконт. Пратете си данните на лични. Имам да получавам пратка и ще комбинирам ходенето, че иначе не ми е удобен офиса.

# 548
  • София
а за стомашни и чревни проблеми - прочетете книгата на проф. Иван Неумивакин за кислородната вода; мисля, че си струва
http://indigota.com/index.php?action=dlattach;topic=6657.0;attach=8979

# 549
Здравейте и от мен Simple Smile нова съм в сайта като потребител,но отдавна чета мнения по различни интересни за мен теми.Регистрирах се за да мога да помоля ако може някой да ми услужи с Морски Алги- Японски кристали или както се наричат .Четох доста за тях и искам да отгледам такива за баща си .Той е с високо кръвно пие си лекарствата разбира се,но се надявам да подобря ефекта от с тази напитка.От София съм Слатина ,но няма значение къде трябва да отида за да ги получа.Благодаря предварително Simple Smile

Тук се подаряват Алги, Тибетска и гъба Комбуча:
http://nar-mag.blogspot.com/#!/Подарявам-разменям/c/3396515/inview=product14264858&offset=0&sort=normal

# 550
Момичета, имам алги от няколко месеца, вкусът ми харесва.
Опитах от съседната кефир от кефирена гъба (с мляко) .. ами  Sick Винаги ли има такъв тръпчив и резлив вкус или тя го е държала повече?
Остава да си намеря камбуча или поне да опитам дали е за мен.
Дали кърменето променя толкова вкуса? Забравила съм с батковците как беше...

# 551
  • София
Момичета, имам алги от няколко месеца, вкусът ми харесва.
Опитах от съседната кефир от кефирена гъба (с мляко) .. ами  Sick Винаги ли има такъв тръпчив и резлив вкус или тя го е държала повече?
Остава да си намеря камбуча или поне да опитам дали е за мен.
Дали кърменето променя толкова вкуса? Забравила съм с батковците как беше...
Когато се направи правилно, по нищо не се познава, че полученото кисело мляко не е подквасено с нормална закваска /пак от кисело мляко/. Тръпивият вкус го има, когато се пие директно след заквасването. И ред други пропуски и грешки при заквасването .....

# 552
Имам около 2-3 супени лъжици от гъбката, ако някой иска ще му пратя с удоволствие  Simple Smile , пишете на govane@abv.bg

# 553
Някой има ли гъба за даване?От София съм

# 554
  • София
Аз мога, пиши ми на лични. Wink

Общи условия

Активация на акаунт