Гей-парад 2013

• 34 597
  • 1 169
  •   1
Отговори
# 375
Може ли да ми дефинирате как един човек навира в очите на друг ориентацията си? Позволено ли е да иде на почивка с партньора си, да го заведе на служебното парти, да сложи снимката му в офиса си,...?

Не! Педерастията е остро заразно заболяване!

# 376
  • Сопот, Пловдив
Rois, само-възприемането е вътрешен процес. А когато иде реч за само-одобрение, само-приемане, само-доволство и т.н., свързани със сексуалността, да зависи освен от теб самия, най-много и от партньора ти. Нали не твърдиш, че хората се присмиват само и единствено на хомосексуалните? Защото това далеч не е така.

Нали не виждаш някъде да твърдя подобно нещо? И не става въпрос за това кой ще се подиграва, а за това дали конкретния човек ще се притеснява да не му се подиграват. Ролята на партньора, разбира се, има значение. А когато такъв няма?

Лоана, питам, за да уточня правилно ли съм разбрала, разбрахме, че имам трудност с това - според теб хомосексуалността се дължи или на твръде толерантното поведение на семейството или на последващи външни фактори и влияния?

# 377
  • София
Може ли да ми дефинирате как един човек навира в очите на друг ориентацията си? Позволено ли е да иде на почивка с партньора си, да го заведе на служебното парти, да сложи снимката му в офиса си,...?
Присъединявам се към тези въпроси.

Изобщо не ми е приятно да седна в заведение, а на отсрещната маса Пенка и Пацо да си оплитат неистово езиците пред погледа ми.

# 378
Пропаганда не съм публикувал. Неслучайно казах какво да изгледате от клипа, когото споделих. Ако пропагандата на каквато и да е сексуалност в предучилищна възраст, за вас не е проблем, аз няма да пиша повече.
Напротив. Интервюто Ви ми напомня не далечните години на комунизма, в които ни обясняваха, че на запад пият Кока-Кола и затова така се тресат, докато пеят на сцена.
В тези години нещата стигаха до там, че от уливане на тема колко е страшно в капиталистическия свят, за едно отиване до Гърция ми поставяха по три ваксини - за дифтерия, малария и жълта треска. Щото там е страшно.....
Сега пък лудите западноевропейци промиват мозци.
Което пък какво общо има с гей парада и с националистическта страница, която също сте дали като линк е един трети, отделен въпрос.
Какво от изреченията " Изгледайте частта за скандинавските страни" и " неслучайно казах да изгледате само първата част от клипчето" не разбрахте ? Или не ви е угодно ?

# 379
  • София
Парадите или прайдовете не решават нищо. Дори в щатите. Ако си направите труда да изгледате "Милк", основното в борбата за равни права, беше публичното да обявят, че са  гейове. От там започна пробива. За да иска правата си самият гей не трябва да се притеснява да заяви, че е такъв. Това е началото, от което трябва да се започне.

# 380
  • София

Ваксина нещо?

# 381
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пак се подценяваш, явно аз имам по високо мнение за теб, отколкото ти за себе си  Heart Eyes
Така мило и отстъпчиво те моля само за 50, не за обещаните 1500, няма ли да ме направиш щастлива Flutter? Все пак си чела и ги знаеш всичките, а да споделяш знанието си е висша форма на щедрост.

Не виждам защо за пореден път развивате тази драма. За гей-парада е взето разрешение от общината, значи е напълно законен и никой няма право да рита срещу него. Ако и за контра-парада е направено същото- тоже. Личен избор е на всеки дали да иде на единия или на другия, или на нито един.
Относно другото масово събитие, посочено от Вселена- за него май няма общинско разрешение, така че, Вселена, напълно си в правото си да протестираш. Аз бих те подкрепила Simple Smile.

А за защитниците на права и свободи всякакви е хубаво да осъзнаят, че някои хомосексуални няма да отидат на парад, и да уважат тази им свобода. На това също му се вика толерантност.

# 382
  • София
Парадите или прайдовете не решават нищо. Дори в щатите. Ако си направите труда да изгледате "Милк", основното в борбата за равни права, беше публичното да обявят, че са  гейове. От там започна пробива. За да иска правата си самият гей не трябва да се притеснява да заяви, че е такъв. Това е началото, от което трябва да се започне.
Peace
Прайдовете са само за насочване на вниманието към проблема, според мен. А може и да има нещо вярно в твърдението за "едни пари"...

# 383
Toва, което водите вие е далеч от дискусия. Повтаряте едно и също , и когато някой с различно мнение се изкаже, вие го обявявате за хомофоб. Но това е демокрацията - едни могат да се изказват, а други не...
Ти още ли не си сх схванал, че при демокрацията (истинската, не нашата Mr. Green) съществуването на всякакви "фоби" не се толерира. Можеш да се изказваш, но с разумен тон, а не да набираш съмишленици за чупене на глави. Щото хич, ама хич не ми се вярва прокламираният антипротест да е замислен като "мирен". Като че ли не си знаете контингента Whistling
Едва ли щях да пиша в бг мама, ако търсех съмишленици за чупене на глави... Вие ми лепвате етикети, завършващи на фоб. Моля да ми покажете един мой пост, в който да има неразумен тон !
И какво разбирате под истинска демокрация ? Една Франция достатъчно демократична ли е за вас ? Защото наскоро, там се събра бая народ, който беше обявен от тамошните гей организации, че дори и правителството, чрез полиция ги репресираше. Те искаха да не се узаконяват гей браковете. Истинска демокрация...

# 384

Ваксина нещо?

Три поне! И то още в първите часове след раждането!

# 385
  • Сопот, Пловдив

Тук има леко противоречие, участието в гей парад е също вид публично заявяване, че си гей или лесбийка.

# 386
понеже са ми много размити понятията кой е гей и кой не е, да попитам:
Ако правя анален секс с тази жена гей ли съм?

# 387
  • София
Аха, значи заради душевния комфорт на една ограничена група с отклонения е нужно да я приемем за "нормална" и да създадем условия за увеличаване честотата на отклоненията. Tired
И какво предлагаш - да ги изтрепем ли?  Tired

Почвам да се замислям в кой век живея.
Естествено, между "да ги изтрепем" и да ги обявим за "нормални" други варианти няма.
Но дори и последното не е достатъчно, трябва да сме задължени и да ги харесваме и одобряваме, да не би да нараним крехката им психика и да се почувстват дискриминирани.

А принципно, който се е засилил да коментира понеделнишки, може и да попрочете какво е обсъждано по-назад.

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 11:04 от Елица

# 388
  • Galaxy 13197853088
Да се лекуват.

# 389
  • София

Тук има леко противоречие, участието в гей парад е също вид публично заявяване, че си гей или лесбийка.

не е точно така . по скоро е заявление, че си съпричастен с проблемите им. поне моите наблюдения са, че повече половината от участвалите след това задължително поясняват, че са хетеро, и са там за подкрепа на свой познати и близки

Общи условия

Активация на акаунт