Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 91

• 29 727
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
Ми фитка е много яка дума, кефи ме  Laughing  Joy

Вай, тая вечер няма настроение много, само стрели хвърчат в двете посоки. Аз да се спасявам и да изчезвам май  Crazy То  и фрагмана не коментирах, ма нещо не ми е ден днес.

# 46
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ще пиша, каквото поискам, както го поискам и колкото пъти искам ! Стига де не нарушавам правилата на форума, ще се вихря, както намеря за добре !
Hug
Предлагам този цитат с едър шрифт и с ярки цветове  да влезе в главата на темата. Явно, досегашното ''вход свободен за всякакви мнения'' не върши работа.  По - ултимативно, по-категорично, по-рязко,  по-императивно да се определят правилата, по които се пише в тази тема.
Щото още има неразбрали.  

хахахаха каза го точно човека които от началото на тази тема кой ли не гони от темата хахахахах  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Всеки да си пише каквото си иска най-добре така...що не спрете с тия буламачи  Joy

# 47
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Еха аз излезнах на разходка и какво стана Simple Smile Страхотен фрагман  Hug

Много ми харесват някои кадри

Нали? И на мен. И аз бих искала да съм там с лятна бяла рокля и сандали в ръце, дори и без Кузей, пък какво остава с него...

Е днес бях точно така светле Simple Smile е не бях с Кузей де ама пак не беше зле  Crazy

Еее, блазе ти, сладурче! Ама, както ти казах преди, ред ти е и ти се пада.

# 48
[:
Дафне Hug, не ме четеш, обидена съм ти! Не знам колко пъти казах, че алибито на Гюней е Дж!
Ако тя, няма да свидетелства в негова полза, направо си подписва присъдата!   bouquet[/b]
Hug Малии, Шани, не само те чета, но и те подкрепям. Извинявай, просто не вързах веднага фрагмана с това, което си писала.  Разбира се, че това ще се случи и ще е причина за отсвирването. Тогава може и да им подарят малко романтика като за последно.

# 49
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Любов, Heart Eyes браво мац...само така.  Peace

Пък да се евлянднеш скоро...пък аз лично ще дойда при теб да тръсна едно хорце. Да ти кажа, не дзупам хорца, ма за теб ще науча 1-2. Laughing Laughing Laughing Laughing

# 50
  • Варна
Лудост4е Heart Eyes Hug, сините о4и добре действат гледам newsm76

Аз пък днес на плажа така се разме4тах както винаги и ми се привиждаше ей тази гледка непрекъснато, особенно като ме напе4е Laughing Laughing Laughing #Crazy #Crazy #Crazy
После и тоз фрагман, съвсем ме разме4та...

Скрит текст:

# 51
Според мен някои постоянно се вихрят тук, че и темата спамят, че и грубо се държат! Как някоя от "нас" се разпише и край- започва се с хиленето, раздаването на очилата, прожекциите по тавана и т.н. И на мен не ми е приятно, ама си трая и си правя изводите! А, че има и такива дето писането тук им е и хоби и професия, се вижда ясно, много ясно...Сори!   bouquet
Hug  Точно, когато текат лигочите и глупостите, Фенчето Hug никаква я няма. Или не забелязва.
Или й харесва. Щото са Джемрейки.

# 52
Темата не е Ганкиното кафене, а обществен форум, където се обсъжда един филм. Така, че много Ви моля дръжте се като на обществено място. Прилично. И не нарушавайте правилата.

# 53
Днес бил Деня на Приятелството! Честит празник на всички! newsm51

# 54
Фенче Hug, щом "ние", и аз в това число, сме се развихрили днес, тогава какво да кажем за другите-"Вие"? Всеки пост е възхвала към ВНЛ,  величието на Ойку, как Кузей нежно я нарича "черкин" и т.н.!  Да не мислиш, че е особено приятно това? Ами дръж сметка и на останалите, т.е. "Вас", защо само на "нас"! Според мен някои постоянно се вихрят тук, че и темата спамят, че и грубо се държат! Как някоя от "нас" се разпише и край- започва се с хиленето, раздаването на очилата, прожекциите по тавана и т.н. И на мен не ми е приятно, ама си трая и си правя изводите! А, че има и такива дето писането тук им е и хоби и професия, се вижда ясно, много ясно...Сори!   bouquet

Шани  Hug аз неслучайно казах, че няма човек в темата, освен Терзи, който да не си е позволявал поне веднъж да не се присмее на някого за нещо, разбира се под формата на майтап. Ето и Дафнето  Hug дето пише най-провокативните постове и кара някои момичета да се палят и да пишат неща, които иначе не биха написали - точно тя дава акъл как трябва да се пише в тази тема... а това, че понякога се лигавим, тъй като няма какво да обсъждаме...не значи, че целим да ви дразним... Днес за пръв път се почувствах по този начин и затова не успях да се въздържа да не пиша...сега, като ми мина и аз мисля, че е глупаво да се впрягам заради един филм, ама...това е положението.

# 55
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Еее,Дафне Hug що ядеш Фенка Heart Eyes сега ?Кога пък я видя да се лигави?
Айде да не се караме сега...виж как хубаво си спорехме. Laughing
защо подпалихте изведнъж...или фрагмана ви изнерви галиба? newsm78

Верно, че някой път се лигавим...ама това е нормално все пак. Не може все да сме дълбоки.  Rolling Eyes

# 56
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Любов, Heart Eyes браво мац...само така.  Peace

Пък да се евлянднеш скоро...пък аз лично ще дойда при теб да тръсна едно хорце. Да ти кажа, не дзупам хорца, ма за теб ще науча 1-2. Laughing Laughing Laughing Laughing

Лудост4е Heart Eyes Hug, сините о4и добре действат гледам newsm76

Аз пък днес на плажа така се разме4тах както винаги и ми се привиждаше ей тази гледка непрекъснато, особенно като ме напе4е Laughing Laughing Laughing #Crazy #Crazy #Crazy
После и тоз фрагман, съвсем ме разме4та...

Скрит текст:

Ами като гледам ако ми предложат няма да се дърпам много много въпреки,че не вярвам в тия работи ама на него няма да мога да му откажа.... Embarassed

А да ти кажа без тия сини очи вече деня не си го представям Simple Smile

# 57
Шани,  Heart Eyes   bouquet  Hug ако Баръш отвлече Симай, дали Гюней няма да си спомни, че копчето е останало в нея, защото мисля, че веднъж си върна лентата и си го припомни? Едва ли Баръш ще рискува толкова много.  newsm78

Диди,  Hug честно да ти кажа не знам дали визирах теб, защото от една седмица съм адски болна и попрескочих ( моля за извинение, защото принципно чета всичко) темата, изчетох набързо и след един милион коментара единственото, което ми се наби беше мнението за Берен ( любимка ми е, така че е ясно защо съм запомнила).  Peace А за клипчетата на Бихтер и Бехлюл, не мисля, че трябва да ги пренасочваме към темата на Забраненият плод, защото в тях е Къванч, същият, заради който гледаме и пишем тук - съпоставка с образите му, не намирам проблем в това.  Peace

# 58
Фенче, днес не ти е сефтето! Peace Още преди време бях ти казала, че не мога да те позная с тези квалифик Hugации! И това беше истината! Peace Ти ми се хилеше! Sad Вярвам, че ти е комфортно, щом го правиш и до сега!  

# 59
Кралицата  Heart Eyes ами тогава да започна да си пускам клипчета от Перла, защото на мен лично той ми е много по-любим...какво ще стане тогава? И там играе Киво, нали?
Но ние гледаме Кузей -Гюней и затова ви пускам ето това:

За всички, които харесват Кузей и Джемре!  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Шани  Hug твое право, щом така мислиш.

Общи условия

Активация на акаунт