Вай, тая вечер няма настроение много, само стрели хвърчат в двете посоки. Аз да се спасявам и да изчезвам май
То и фрагмана не коментирах, ма нещо не ми е ден днес. 

Страхотен фрагман 
е не бях с Кузей де ама пак не беше зле 
, не ме четеш, обидена съм ти! Не знам колко пъти казах, че алибито на Гюней е Дж!
[/b]
Малии, Шани, не само те чета, но и те подкрепям. Извинявай, просто не вързах веднага фрагмана с това, което си писала. Разбира се, че това ще се случи и ще е причина за отсвирването. Тогава може и да им подарят малко романтика като за последно.
Точно, когато текат лигочите и глупостите, Фенчето
никаква я няма. Или не забелязва.
, щом "ние", и аз в това число, сме се развихрили днес, тогава какво да кажем за другите-"Вие"? Всеки пост е възхвала към ВНЛ, величието на Ойку, как Кузей нежно я нарича "черкин" и т.н.! Да не мислиш, че е особено приятно това? Ами дръж сметка и на останалите, т.е. "Вас", защо само на "нас"! Според мен някои постоянно се вихрят тук, че и темата спамят, че и грубо се държат! Как някоя от "нас" се разпише и край- започва се с хиленето, раздаването на очилата, прожекциите по тавана и т.н. И на мен не ми е приятно, ама си трая и си правя изводите! А, че има и такива дето писането тук им е и хоби и професия, се вижда ясно, много ясно...Сори!
аз неслучайно казах, че няма човек в темата, освен Терзи, който да не си е позволявал поне веднъж да не се присмее на някого за нещо, разбира се под формата на майтап. Ето и Дафнето
дето пише най-провокативните постове и кара някои момичета да се палят и да пишат неща, които иначе не биха написали - точно тя дава акъл как трябва да се пише в тази тема... а това, че понякога се лигавим, тъй като няма какво да обсъждаме...не значи, че целим да ви дразним... Днес за пръв път се почувствах по този начин и затова не успях да се въздържа да не пиша...сега, като ми мина и аз мисля, че е глупаво да се впрягам заради един филм, ама...това е положението.
браво мац...само така. 
, сините о4и добре действат гледам 

ако Баръш отвлече Симай, дали Гюней няма да си спомни, че копчето е останало в нея, защото мисля, че веднъж си върна лентата и си го припомни? Едва ли Баръш ще рискува толкова много. 
честно да ти кажа не знам дали визирах теб, защото от една седмица съм адски болна и попрескочих ( моля за извинение, защото принципно чета всичко) темата, изчетох набързо и след един милион коментара единственото, което ми се наби беше мнението за Берен ( любимка ми е, така че е ясно защо съм запомнила).
А за клипчетата на Бихтер и Бехлюл, не мисля, че трябва да ги пренасочваме към темата на Забраненият плод, защото в тях е Къванч, същият, заради който гледаме и пишем тук - съпоставка с образите му, не намирам проблем в това.
ами тогава да започна да си пускам клипчета от Перла, защото на мен лично той ми е много по-любим...какво ще стане тогава? И там играе Киво, нали?

твое право, щом така мислиш.