Третокласници

• 48 459
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • В светлината на слънцето
Аз пък да си похваля детето и да си посипя главата с пепел. Вчера се върна с първото "Браво" и отличен за учебния сезон - това за лятната работа. А аз я подценявах и очаквах да се изложи яко. Повече няма да говоря лоши неща за детото, обещавам най-тържествено. Blush
Иначе събираме по 40 лв за учебни помагала.

mivan, Теди плува от 4-годишна в басейна на "Академик". Намира се зад сградата на Хореографското училище (а не на едноименния стадион до зала "Фестивална") в кв. "Гео Милев". И малкия от миналата година плува там. Басейнът обаче не е детски, а си е съвсем сериозен, за тренировки. Не е съвършено топла водата, но не и студена. Има няколко треньора, които работят и с деца в определено време - през седмицата е вечер, а през уикенда - по обяд някъде. Конкретно Теди тренира индивидуално и работи около час и половина с треньорката си. Но има треньори, които работят и колективно, като събират около 5-6 деца накуп.

# 661
Ох, голям смях с тези съкращения. Снощи мъжът ми гледа подвързаните неща и вика "Ъ! Какъв е този учебник по Четиресет"  Joy

НСЧ, а като е една тетрадката, как ще я проверява госпожата или се разчита на занималнята изцяло  newsm78

Не. То доста деца не ходят на занималня. Но домашните им са най-вече в учебната и помагалата, които купуваме допълнително (направо вътре си ги пишат). А ако се случи да е в тетрадката ги събира след часовете и ги връща в началото на следващия час, когато имат този предмет.

lulumba, браво!  Simple Smile

# 662
  • София
НСЧ, а като е една тетрадката, как ще я проверява госпожата или се разчита на занималнята изцяло  newsm78

Не. То доста деца не ходят на занималня. Но домашните им са най-вече в учебната и помагалата, които купуваме допълнително (направо вътре си ги пишат). А ако се случи да е в тетрадката ги събира след часовете и ги връща в началото на следващия час, когато имат този предмет.

блазе ви, ние обикновено освен в учебната тетрадка и помагалото, което сме купили, имаме домашно и в тетрадката за домашна работа...

# 663
В тази връзка на въпроса - "какви забележителности има от Русе на юг към Гърция"?, какво смятате да пишите. Въпроса може и да е глупав, но са оставили малко място в тетрадката. Въпроса е от учебната тетрадка по ЧО

Ох, може ли да те коригирам. Въпросът е: ако тръгнем от река Дунав при град Русе на юг към границата с Гърция, кои природни части на България ще прекосим? Отговорът е в урока от стр.6 и 7  Peace
Днес разглеждах първите 3 урока.

# 664
При нас с футбола се получи много кофти и сега не мога да реша нищо.Проблема е,че станаха два клуба,новия е същия който ни беше в градината,детето обожава треньора,но от две години си ходи при стария в училището и той е в дилема и аз.Ще изчакам таекуондото да кажат кога ще са тренировките и може би по тях ще решим за футбола,много гадно се получи.За клубовете пък той искал в един,аз го записах в друг,много се омешаха нещата.
Няма да имаме отделни тетрадки по ЧО и ЧП само учебните.По англ.ез станаха 4 тетрадки,за работа в клас,за домашна,тетрадка речник и една с бели листа.Направо ми пламна главата.

# 665
В тази връзка на въпроса - "какви забележителности има от Русе на юг към Гърция"?, какво смятате да пишите. Въпроса може и да е глупав, но са оставили малко място в тетрадката. Въпроса е от учебната тетрадка по ЧО

Ох, може ли да те коригирам. Въпросът е: ако тръгнем от река Дунав при град Русе на юг към границата с Гърция, кои природни части на България ще прекосим? Отговорът е в урока от стр.6 и 7  Peace
Днес разглеждах първите 3 урока.
Ей, супер така ще погледна да видя.
Смятам и аз да я строя щерката да учим по ЧО и ЧП почивните дни. Предметите са сериозни. Още на първия урок и измести България. Входните нива са другата седмица.
Има детето и учебна тетрадка по музика. На първа страница има нещо като лексикон с въпроси от типа " Коя ти е любимата група" " Свириш ли на някой инструмент" ? и т.н ...

# 666
  • 1st floor
Усещам как ЧП и ЧО ще ми вземат здравето!  Tired Хич не разчитам сам да учи уроците. Половината беше запомнил от часа, но като ги чете, нищо не вдява от останалата половина. Трябва да му се обяснява, повтаря, потретя... Confused
От другия месец почва английският и плуването. Дано са съвместими, че не знам какво ще правя... Rolling Eyes

# 667
По ЧП всичко беше запомнил от първия урок,ще видим днес по ЧО. Говорих с треньора по таекуондо ще започнат от 1 Октомври и ще са Вторник и Четвъртък.Ще обсъдим всички в къщи за футбола и ще говоря и с двамата треньори.На единия да обясня,че не може да продължи при него.Няма как да ходи и на двете в един ден.Плуването ще го натакмим някък си.Знам,че са му много спортовете,но плуването му е задължително заради ръката,от другите не иска да се отказва.

# 668
  • София
Добре де, какво пък толкова пише в тези учебници по ЧО и ЧП Rolling Eyes Заинтригувахте ме, ще надникна и аз, като му ги дадат - днес вече трябва да получат последните ученици от комплекта, та ще мога да разгледам. Аз мислех, че ще са някакви елементарни неща...По зададения по-горе въпрос - какво, за Бога, означава "природни части" newsm78 Планини и реки ли имат предвид?

# 669
Аз да се оплача. Втори ден се прибира със забележка ,че не работи в час по математика. Всички пишат и смятат, а той не. Дано да е заради това, че в сряда през ноща повръща  и не е в кондиция.
Обеща ,че повече няма да се повтаря.Днес са имали ЧО, обяснявям ,че трябва да може да разказва урока, а той като се заинати : "госпожата не е казала". Ей, това с госпожата много ме дразни. Ако не е казала госпожата ,не мога да го накарам нищо да направи.

# 670
  • София
Хахаха, това при нас не работи Laughing Още първата ваканция се разигра битка - искам да прочетеш всички книжки от списъка - ама госпожата каза само три - всички, КАЗАХ! newsm29
Госпожата е страшна, но от мен по-страшна няма. Все пак, аз държа кабела за компютъра Twisted Evil

# 671
  • София
Все пак, аз държа кабела за компютъра Twisted Evil
Хахха-ха! Това ми хареса много! Joy Joy hahaha hahaha
Ще го използвам при големият ми син.
Малката засега не създава грижи.
Даже се пренатяга на моменти и започва да учи по собствена инициатива стихотворения, които кгоспожтаа даже не ги е дала. Ей, така, ако им кажели-тя вече да била от първите, които ще го знаят. ooooh! #Crazy

# 672
Ето го въпроса и отговорите.
Ако тръгнем от р.Дунав при гр.Русе на юг към границата с Гърция,кои природни части на България ще прекосим?
Дунавска равнина,Стара планина,Горно тракйска низина и Родопите.
Обаче с посоките имаме проблем,на картата ги знае перфектно,но как да му обясня,че когато е в къщи например,той ми сочи запад,а казва,че е исток.И нещо друго,на което да плача ли да се смея ли не знам.България граничи с Румъня,Сърбя,Македоня,Гърця и Турця никъде няма и,карах го да ми ги казва буква по буква и така ми ги казва както ги е написал.Днес поне се е старал да слуша,е получило му се е наполвината.Да се надяваме другата седмица повече.

# 673
Абе и аз съм страшан, ама ми писва на моменти. Защо всичко трябва да става с разправия ,уговорки,караници, накрая заплахи от моя страна.  Tired
Иначе и аз крия дистанционни, свалям телевизор от детската стая...
Компютъра е с парола.

Къде ги четете тези въпроси?rosikosefi вие по какви учебници учите, Просвета или Булвест?

# 674
  • TX
......
Госпожата е страшна, но от мен по-страшна няма. Все пак, аз държа кабела за компютъра Twisted Evil
това сякъш аз съм го писала  Joy Joy Joy кабела за компа, таблета ....и другите разконцентратори се прибират поетапно (на този етап заради баткото и едната мацка) а като съм ги оставила да се подготвят и ги сваря на ТВ махам буксата на кабелната, ама не от ТВ ами я разглабям  Embarassed за седмица.
Да не повярвам едната мацка днес като се прибрахме веднага седна на бюрото,  за да си помогнела за утре с домашните, че били много пу -пу и то без мен пу-пу

Общи условия

Активация на акаунт