"Слънце, лято и море носят ни чертички две"– Бъдещи мами над 35

• 32 141
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Морско момиче да те включвам в ли списъка на чакащите две чертички, че времето за редакция не е много  Simple Smile
Ели....вписвай ме...аз съм си една чакаща(със сигурност)
[/i]

# 16
  • Бургас
Браво, Ели.
Аз миналата тема сътворих едно заглавие във връзка със Спасовден, обаче много нецензурно, нямаше да ми го приемете Joy
Скрит текст:
Спасовден е, сваляй гащи, сега най-бързо се прихваща!

# 17
  sport027 newsm41  grinning039 

Успех на всички с новата темичка!
При мен едно и също,нищо ново за сега,но слънцето и лятните отпуски ...силно се надявам да зарадват много от нас!!!!!!!!

newsm51    stork-girl      ylinfant

# 18
Да се разпиша в новата тема Simple Smile
ecoeli75 , моля добави ме в списъка!   bouquet И аз не знам в кой списък.За сега имам два положителни теста(уринаторни) и един положителен кръвен. В Петък ще посетя моя гинеколог-дано най-после види плоден сак...  Kissing Heart
mijjjka , прочетох коментара ти за Д-р Йосиф Димитров.Аз не твърдя,че е лош специалист,а че е печалбар като всички и доста рязък в изказа на моменти(както ти сама си написала) Simple Smile
Забравих да поръся с прашец в предната тема,но хайде да стартирам тази с обилно количество.Дай Боже всяка една да види двете чертички и рожбичка след време!!!
Поръссссссссссссс!!!!!!
 babydust7 babydust7 babydust7
Яко плодене да падне! Пу!   ylinfant preggo  ylinfant

# 19
Да се разпиша в новата тема Simple Smile
ecoeli75 , моля добави ме в списъка!   bouquet И аз не знам в кой списък.За сега имам два положителни теста(уринаторни) и един положителен кръвен. В Петък ще посетя моя гинеколог-дано най-после види плоден сак...  Kissing Heart
mijjjka , прочетох коментара ти за Д-р Йосиф Димитров.Аз не твърдя,че е лош специалист,а че е печалбар като всички и доста рязък в изказа на моменти(както ти сама си написала) Simple Smile
Забравих да поръся с прашец в предната тема,но хайде да стартирам тази с обилно количество.Дай Боже всяка една да види двете чертички и рожбичка след време!!!
Поръссссссссссссс!!!!!!
 babydust7 babydust7 babydust7
Яко плодене да падне! Пу!   ylinfant preggo  ylinfant

Аз веднага си вземам от прашеца ти! Simple Smile HugУспешна бременост на теб и поздравления!  bouquet

# 20
Момичета здравейте
като за начало да започна че цикълът ми е 28 дни последния беше на 11.05 и сега съм вече с три дни закъснение.... днес си направих тест днес следобед, но втората чертичка беше по бледа от контролната. след колко дни да го повторя за да съм сигурна в твърдо положителния резултат че не смея още да се радвам....  Embarassed

# 21
Здравейте  Hug

Ели - много слънчева тема - благодаря   bouquet
Морско момиче и mijjjka - добре дошли!
Мам4е  -   Praynig   Praynig   Praynig
Тинтина - много весело заглавие, що пък не, за един ден може, на клуб Черешка  Mr. Green

# 22
Ели, темичката ни е страхотна, благодаря ти   bouquet
Мамче, стискам палци мила, това да е твоя месец  Praynig Hug
Време е вече ветеранките да се преместите в другия списък, амаха, трябва да идва ред и на другите  Hug
Нека темичката ни бъде винаги толкова уютно местенце и да я напълним с много хубави новини и положителни тестчета и...кой каквото очаква!   bouquet

# 23
Момичета здравейте
като за начало да започна че цикълът ми е 28 дни последния беше на 11.05 и сега съм вече с три дни закъснение.... днес си направих тест днес следобед, но втората чертичка беше по бледа от контролната. след колко дни да го повторя за да съм сигурна в твърдо положителния резултат че не смея още да се радвам....  Embarassed
Още утре! И аз на втория ден от закъснението си направих тест и беше с втора по-бледа чертичка. Но на третия бяха еднакво наситени. Успех!

# 24

Хайде, ставайте на кафетооо ...
Скрит текст:
Киф, няма как да ме изпревариш тия дни ..   Flutter
Щура работа ви казвам ... дано поне има за какво да е това кукуване рано-рано! Crazy

darla87, честити 2 чертички!Когато закъснението е малко, тестовата чертичка е малко по-бледа от контролната.След някой друг ден ще се насити повече. Peace
Лека и успешна бременност ти желая!И спокойствие - също!  bouquet

# 25
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Мамче мерси за кафенцето Simple Smile

Тинтина супер е заглавието, ама снимките към темата щяха да са  ooooh!  Joy

Сега ще отправя една забележка кам момичетата, които нахлуват тук и питат кога ще им се насити чертичката: Момичета има си отделна тема за тези въпроси, моля да ги задавате там.

# 26
Киф, няма как да ме изпревариш тия дни ..   Flutter
Щура работа ви казвам ... дано поне има за какво да е това кукуване рано-рано! Crazy

Няма, няма, очаквам в следващите месеци да си по- поспалива и тогава ще се вреждам  Hug

Само да кажа за тестовете- с дъщеря ми 3 дни преди датата на цикъла, теста ми беше категорично +, при това следобед, след като бях пила n на брой течности.
С втората ми бременност си направих тест два дни след закъснението, пак през деня и беше с наситени 2 черти  Peace

Добро утро и от мен, хубав ден на всички!!!

# 27
  • София
Момичета здравейте
като за начало да започна че цикълът ми е 28 дни последния беше на 11.05 и сега съм вече с три дни закъснение.... днес си направих тест днес следобед, но втората чертичка беше по бледа от контролната. след колко дни да го повторя за да съм сигурна в твърдо положителния резултат че не смея още да се радвам....  Embarassed
Честито бременна си!     bouquet
ама май не си много за тук,мисля че си объркала темата, на 26г ли си? Grinning тук сме се сбраале бъдещи мами "дърти" женици над 35 hahaha
Има седмични има отчетни теми Blush

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 09:06 от magnet_for_happiness

# 28
Добро утро и от мен   bouquet

Mam4е, мерси за кафето  Mr. Green
Един такъв петел ни трябва и на нас в къщи, че едвам се излюпваме сутрин...  Party

Честито на видялите 2 чертички  Heart Eyes

Аз днес се надявам да си взема от М2 ТОН и да го почна  Grinning
Доколкото четох пие се по 2т 3 пъти дневно, нали?
Киф, ти почна ли го?

# 29
Здравейте, момичета,
мога ли и аз да се запиша в тази темичка. От известно време влизам отново във форумите, защото сме решили отново да работим за второ бебе, а аз се притеснявам, че скоро ще навърша 37. И днес, като видях заглавието на темата, си казах: Аз съм за тук...  Simple Smile - ако ме приемете, разбира се.

Желая хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт