Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 484
  • 511
  •   1
Отговори
# 60
Лизет, развесели ме..
Така погледнато - да се радвам направо за наплива за него? Wink)

Качествените мъже днес и в България са на изчезване. Рядка и ексклузивна, скъпа "стока", която трябва да се пази много добре от външни посегателства. Желаещите да го откраднат винаги ще са много.

# 61
  • София
Супер, успокоих се! Запазвам си "нещастното инженерче"!  мерси, лизет!

# 62
Поли, Личи си, че си млада и все още наивна..
Просто не си се сблъсквала с тази категория жени, които и през трупове биха минали - само и само да е на тяхното..
И не, не обвинявам тях за "кражбата", мъжете, за съжаление са доста елементарно устроени и лесно поддаващи се, ако ще и най-влюбен да е.. И те имат слаби и лабилни моменти и тн..

# 63
Лизет, развесели ме..
Така погледнато - да се радвам направо за наплива за него? Wink)

Качествените мъже днес и в България са на изчезване. Рядка и ексклузивна, скъпа "стока", която трябва да се пази много добре от външни посегателства. Желаещите да го откраднат винаги ще са много.

Така е. И аз това все му повтарям за себе си..Wink)

# 64
Супер, успокоих се! Запазвам си "нещастното инженерче"!  мерси, лизет!

Не се успокоявай! Далеч не всяка е Лизет и не за всяка инженерчетата са нещастни. Може да е нещастно инженерче но да си има купища други достойнства, които да го правят принца на бял кон за цял полк нещастни продавачки примерно.
Повечето хора са с доста по-занижени критерии за качество от тези на Лизет. Wink

# 65
Поли, Личи си, че си млада и все още наивна..
Просто не си се сблъсквала с тази категория жени, които и през трупове биха минали - само и само да е на тяхното..
И не, не обвинявам тях за "кражбата", мъжете, за съжаление са доста елементарно устроени и лесно поддаващи се, ако ще и най-влюбен да е.. И те имат слаби и лабилни моменти и тн..

Приемам коментара и не смятам да влизам в подробности за това с какво съм се срещала, но ти реално потвърждаваш моето мнение, че няма как да има един виновен за "кражбата", независимо от техниките които са приложени, за да се стигне до нея. Слаби или лабилни, мъжете които изневеряват или напускат жените си не го правят на сила.

# 66
Угнала тебя на виду
Так открыто, что обалдели все
Ни за что ты имей ввиду
не верну тебя бывшей владелице!

Не вернется уже назад, кто хоть раз со мной покатается!  Wink

# 67
Слаби или лабилни, мъжете които изневеряват или напускат жените си не го правят на сила.

Хм..не точно.
Знаеш ли как най-често "напускат" мъжете жените си?

Когато жената си тръгне..Wink

# 68
Кое е неточното в случая? Дори и жената да напусне мъжа си след изневяра, той не е изневерил на сила.

А иначе, не знам от къде е обобщението "най-често". В разделените/разведени семейства близки до моето обкръжение, в които е намесен трети човек, решението е било именно на този, който има нов човек в живота си.

# 69
Разбира се, че насила никой не изневерява.

Не ми се спори. Случаи и примери - бол.

Около мен пък все не искат да напускат жените си, но когато на жената й писне, той - горкият се оставя либовницата да го прибере..Wink

# 70
Понятието "насила" е много относително. Има толкова неустоими хора, че тяхното вторгване в чуждо семейство си е абсолютно насилствено явление.
Има любовни магии, които са категорично насилие над личността. Тук никой и нищо не може да устои.

Поиска ли някоя крадла да отнеме чужд мъж, ще го направи.

# 71
Тъпото е, че в подобни ситуации страдат и деца. Възрастните са големи хора, никой няма да умре, задето партньора му някой го е "откраднал" или каквото и да е там. Мъже много, жени също, никой на този свят не остава сам... Но децата - ходи им обясни, че единият родител е "разлюбил" другия фатално и вече си остават само с един у дома. Мега тъпа ситуация за малките.

Никога не бих се подиграла на жена, която следи мъжа си - това обикновено се случва защото той я лъже и тя иска да разбере истината. Нищо смешно не виждам, наистина следенето не си струва, но когато човек е отчаян, може да направи къде по-големи глупости. Въобще ако няма намесени деца, на кого ще му дреме, че някой му е "откраднал" мъжа  Rolling Eyes Но има ли деца, нещата не са никога веднага весели или смешни. Поне аз нищо весело не виждам.

Е за себе си поне гарнатирам, че никога не съм "крала" чужд мъж. Май само веднъж, ама те си бяха пред раздяла и без това, а и деца не е имало в картинката  Grinning

# 72
Весела тема Laughing

# 73
  • Варна
Наистина е весело. И това го пишат жени на възраст поне над пълнолетна.

# 74
Децата страдат най-малко от всички. Децата са супер-адаптивни и с лекота понасят всякакви промени в живота им. Раздяла на родители не е смърт на родители. Макар че малките деца и смърт на близки хора понасят с лекота.

Страда най-вече изоставеният разбира се, особено ако обича силно.
Това че никой на този свят не остава сам е мега-глупост. На света има много повече сами хора отколкото в двойка, а хармоничните и щастливи двойки въобще са рядкост. Пък и в крайна сметка, това дали ще останеш сам изобщо няма значение, това също не е болка за умирачка. Има значение това това че губиш любов, а любовта е безценен дар. Има значение това че губиш ценен човек, а те се броят на пръсти. От такава загуба се умира. Да, умира се.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 22:35 от Lizet33

Общи условия

Активация на акаунт