По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 22 072
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • На остров
Добър ден  Hug,

Да честитя всички празници на всички, че нещо не съм се всявала в последно време Embarassed.
Надявам се всички са добре и се радват на лятото Heart Eyes!

Много поздрави на всички от мен  bouquet!

# 361
  • София
А откъде трябва да взема изпълнителен лист, някъде го прочетох в семейния кодекс това за две и повече издръжки, значи вземам изпълнителен лист и отивам с него при ЧСИ и му казвам да придвижи нещата, а после от ЧСИ ли си вземам всеки месец парите?

Изпълнителният лист се взема от съда след влизане в сила на решението. То е буквално един лист, който носиш на ЧСИ заедно с една типова молба за образуване на изпълнително дело, плащаш таксите, които след това ти се връщат от БНД и ЧСИ "задължава" работодателя да запорира заплатата му и той вече си "знае", че всеки месец от заплатата трябва да ти превежда сумата. И така до смяна на работодателят.

# 362
  • София
А и имаше такси за издаването на изпълнителни листове, но не си ги спомням. А ако от влизане в сила на решението е минало много време и делото е отишло в архива, процедурата става по-бавно.

# 363
А и имаше такси за издаването на изпълнителни листове, но не си ги спомням. А ако от влизане в сила на решението е минало много време и делото е отишло в архива, процедурата става по-бавно.
От септември 2012 е делото, ще направя всичко, само дано в нашия град да не са във ваканция. Благодаря за съветите, спестихте ми много лутане Hug  bouquet

# 364
От септември 2012 е делото, ще направя всичко, само дано в нашия град да не са във ваканция. Благодаря за съветите, спестихте ми много лутане Hug  bouquet

Аз си получавам парите по банков път , не от ЧСИ .
Най-напред бях към СИ и ходех при тях , но то беше за много кратко .
После се прехвърлих към ЧСИ и си ги получавам по сметка .

Онче , привет ! Heart Eyes Hug

# 365
  • София
Хепи, какви бяха тези лимонадо-бири от предната страница  Wink А бира с джанки има ли?  Joy Joy Joy

# 366
Морги , тия бири са за бременни ! Grinning
Но са много хубави за лятото по принцип ! Hug

# 367
  • София
Здравейте, от толкова отдавна ви чета, но не знам защо все не ми идва да пиша. И аз да се причисля към "самотните" родиели  Mr. Green (не, че се чувствам така, даже обратното). Определено имам много приятели, но нито един самотен родител и някак си обичам да ви чета, защото някак си виждам, че има хора с подобно проблеми.

Принципно се опитвам да поддържам добри отношения с нашия татко, защото аз съм "виновната" за раздялата, но признавам си хич не е лесно. И тъй като имах добрия разум да му кажа, че единственото нещо, което би ме наранило е детето да расте без да познава баща си и да контактува с него, познйте сега какво се случва.  Sick (не сме женени, нямаме присъдени род. права, издръжки, но всеки месец ми превежда пари, праща подаръци на детето, сега даде пари за новата му стая, като цяло се грижи, защото знае, че не ми пука за това).

Както и да е с 300 зора нашият татко ще взима младежа след като една година не го е виждал (живеем в различни градове София -Варна), това добре ами и се ожени. Проблемът е, че новата му жена е девойка, влюбена в БНД-то от ученическите си години. точно когато се появих аз в неговия живот тя се опитваше да започнат връзка, но така и не успя, а след като се разделих аз с него, започнаха връзка. Като за капак миналата година, БНД имайки връзка с нея дойде при мен и ми каза, че тя му е предложила да се женят, той е още влюбен в мен и иска пак да се съберем, съответно аз отказах и вече са женени. И сега какво се случва, сещате се колко много ме харесва тя и съответно как гледа тя на детето. А и БНД-то след случката миналата година ми каза, че като виждал детето му става мъчно за мен и съответно има нужда да не го вижда, за да ме забрави #2gunfire.
Сега не знам какво ще стана като вземат малкия, направо всичко ми се е свило как ще се чувства детето и как ще се държат с него. Знам, че трябва да отиде. Предложих като го взимат да поседим малко заедно всички няколко часа, за да свикне младежа и ми беше казано, че новата жена не иска, било и неприятно да контактува с мен #Crazy

# 368
  • София
А мен ме кефи
Скрит текст:
   chef

# 369
Здравей vesi21 , и добре дошла при нас ! Hug

Не разбрах детето иска ли да ходи , ако не , насила ли ще го пращаш ? Rolling Eyes

# 370
  • София
А колко е голямо  newsm78 newsm78

# 371
Наде , не съм я опитвала тази . Blush

# 372
  • София
То си е направо сок от грозде с 2 % алкохол, но е страшно разхлаждащо в топлото време. А и не е горчиво, както бирата  smile3521

# 373
Те и другите са така , аз харесвам много лимон ! Heart Eyes

# 374
  • София
Ей, мацките, сия с тея бири с джанки и други такива дето само фалите ще накарате кака да тича до магазина  #Silly #Silly #Silly Не е честно! Утре обаче няма да откажа и ще пробвам някоя от новите бирьонки beer3

Общи условия

Активация на акаунт