По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 22 083
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Присъединявам се към бирата ! Heart Eyes
Наздраве ! beer2

Охи , как си ? Hug
Има ли нещо ново при теб ?

# 331
И аз бях с такова кръвно. За съжаление последните години стигам 120-90 и най - вече след период на много стрес. Точно като реша, че зорът е минал. Само нерви, стрес и това е резултатът. Искам спокойствие, макар и за няколко дни. Утре планувам половин работен ден и мисля да водя малчо някъде, през почивните дни. Дано не ми мине котка път и да посъбера сили.
Хепи, има. БНД сега е на етап "много съжалявам, сгреших, разбрах какво губя+, но на думи. Объркана съм, на кръстопът и с хиляда страхове. Иска да е с нас през почивните дни и аз не знам....

# 332
Охи , желая ти най-доброто ! Hug

# 333
Благодаря ти!
Дано взема правилно решение, но не виждам да го направя скоро. Никога не съм се колебала да взема решение,а сега... съм като мекица. Sick #Cussing out #Cussing out

# 334
  • На черешата
 Охи, помисли си хубаво какво искаш ти, какво ще е добре за теб.  Hug Каквото и да решиш, дано никога не съжаляваш за решението си.  Hug

# 335
Трудна работа е това, Торнадо. За това сега се заемам с бирата  beer3 Уморих се да го мисля, ще стане каквото трябва  Hug

# 336
  • На черешата
Трудна работа е това, Торнадо. За това сега се заемам с бирата  beer3 Уморих се да го мисля, ще стане каквото трябва  Hug

Вярно, подкрепям  beer2

# 337
Охи , не бързай , мила ! Hug

# 338
  • Cyprus, Пловдив
Наздраве и от ме, нищо, че сега съм на работа  Whistling  Grinning
А бе да не би да е от сезона нещо, че повечето БНД се сетили, че съжаляват?  Rolling Eyes
Сигурно ли е това, че съдът са вече във ваканция, ей ако е така ще се самоизям от нетърпение  Close

# 339
няма смисъл да се изяждаш. Joy
още не са излезнали в отпуск , но щом е минало делото решението ще излезне. има срокове ,които обикновено ги спазват. дори съдията да излезне в отпуск пак може да си получиш решението. да отбележим ,че и през отпускарските месеци съда пак работи.

# 340
  • София
Здравейте! И от мен една  beer3 в четвъртък вечер!
Утре е петък, макар, че на мен ми намирисва на леки служебни неприятности!
Лека и мека

# 341
  • София
няма смисъл да се изяждаш. Joy
още не са излезнали в отпуск , но щом е минало делото решението ще излезне. има срокове ,които обикновено ги спазват. дори съдията да излезне в отпуск пак може да си получиш решението. да отбележим ,че и през отпускарските месеци съда пак работи.

Да бе работи! През август съдът е в отпуск, а деловодството е в инвентаризация.  Crazy Crazy

Но и аз се присъединявам към бирата   animal037  animal037

# 342
  • Cyprus, Пловдив
Бонго, мерси за информацията, ще си чакам значи  Mr. Green

# 343
  • На черешата
 Надееее, изпихме я докато се появиш. Къде се губиш?

# 344
иииих, и аз бих пийнала една бирица, ама нямааа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт