По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 22 049
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Е хайде сега - мираж. Те сигурно тичат в парка в този момент, а ние мързелуваме пред компа  Mr. Green

# 406
Е хайде сега - мираж. Те сигурно тичат в парка на сън само  hahahaв този момент, а ние мързелуваме пред компа  Mr. Green
не знам кои сте ВИЕ ,мързелуващите. но аз не се причислявам към тях. пред компютъра съм , но успоредно с това извършвам и други домашни дейности.

# 407
  • София
Е хайде сега - мираж. Те сигурно тичат в парка на сън само  hahahaв този момент, а ние мързелуваме пред компа  Mr. Green
не знам кои сте ВИЕ ,мързелуващите. но аз не се причислявам към тях. пред компютъра съм , но успоредно с това извършвам и други домашни дейности.

Е как става това бе бонго  newsm78 newsm78 хем си пред компа, хем переш, чистиш и готвиш. Разкрий тайната си, пък една нобелова награда ще ти спретна   bouquet

# 408
слагаш компютъра на врата и действаш по задачите.  клеча пред пералнята и я гледам как върти прането. или пък гледам как манджата ври в тенджерата или се пече в печката. докато извършвам тези дейности време бол за пред компютъра  hahaha

# 409
  • София
Ех, Бонго, ти си направо мъж - мечта. В 10 вече пуснал пералня, сложил яденето на огъня .....   bouquet Ще вземаме пример от теб, то се е видяло  Hug

# 410
Ех, Бонго, ти си направо мъж - мечта. В 10 вече пуснал пералня, сложил яденето на огъня .....   bouquet Ще вземаме пример от теб, то се е видяло  Hug
пак ме подцени  #Cussing out  в 10 ч  е късно да се пуска пералня. в 9ч бях проснал прането и направил закуската.

пп. не взимайте пример от мен. виж до къде стигнах  Laughing

# 411
Здравейте, сладурани  Hug
Отдавна не съм ви навестявала, но да знаете, че ви чета. Напоследък рядко пускам компа, понеже ни тресе друга треска - ще купуваме по-голямо жилище  Peace
В моята гарсониерка 44кв.м. тримца вече ни е тясно, а пък и 12-годишната тинейджърка си иска отделна стая. След тригодишна връзка, две от които живее при нас, с Принца  взехме решение, че можем да успеем да дочакаме старините заедно / думата брак е табу /. До тук добре, приказката върви към хепиенд, НО...
Ето пред какъв проблем съм изправена:
Той ще тегли ипотечен кредит за апартамента, реално той купува и неговото име е в нат. акт на имота, неговата заплата ще върви за заема, а с моята - ще преживяваме. Няма да продавам моето жилище, ще го пусна под наем / колкото и да не ми се ще /, та поне 1/3 от заема да покриваме.
Та след тази равносметка - оказва се, че АЗ ще изплащам НЕГОВОТО жилище.
Има син, който учи в чужбина, той му е наследник. Ако нещо се случи / не дай си Боже/, пича ще се окаже с имот, част от който аз съм изплащала  Crossing Arms
А да не забравяме, че и аз имам дете.
Все пак трябва да мислим и за годините напред, нали? Другата седмица ще ходим при адвоката му да каже, какво може да се направи, за да имам и аз някаква сигурност.

Питанката ми е: сблъсквала ли се е някоя от вас с някакви подобни казуси?
Ще се радвам да чуя вашите мнение, момичета.

# 412
ако така се случи (хипотетично говорим) :  до тогава ти и детето ти ще живеете в неговото жилище без да изплащате - т.е. без да сте длъжници по заема. и в крайна сметка твоето жилище си остава твое. без той да има право на част от него.

пп. не разчитай на сумата от наема. може да я получавате , но може и да не се намерят наематели. а вноските по кредита не чакат.

# 413

И аз така! Правих закуска на дребното, закусвахме и сега отиваме на площадката да играе. Снощи готвих, мих чинии, чистих - домакиня мечта! Joy

# 414
Аз съм от мързелуващите, признавам си Simple Smile
Както никога станах късно -към 9, ама цяла нощ сънувах кошмари. Явно приближаващата дата на делото не ми дава мира. Та сънувах се бременна аз, ама бая бременна-  едно 6-7месец  Joy и бившия ми се хили- ааа, видя ли, сега де ще ходиш, тука ще си стоиш -при мене!  smile3537
Та сега ме боли главата ... Да минава това тъпо дело и да го изтрия този от съзнанието си!

Шамс, няма ли да разкажеш за делото?

# 415
  • На остров
Добро утро и от мен, много ми се спи, но се опитвам да се разсъня  Simple Smile.
Кат за бременността в сън съм чувала че означава проблеми.

Браво на всички съвестни домакини   bouquet!

# 416
  • София
Ние не сме карали такива тежки пуберитети.....
Морги, и аз на твоя огън ще се пека (даже вече бая ми се е загряло покрай врата) та да видим как ще оцелеем следващите 9 години.
Аз ще си имам бонус- двама ще ги тресе почти едновременно пубера.

Вие може и да не сте карали тежки пубертети, но кака беше просто царица на простотиите във възрастта 14-18 години! И като се сетя какви съм ги вършила, направо искам чип в мозъка на дребната да имплантирам!!!! #Silly #Silly #Silly

Браво на всички съвестни домакини и Бонго  Wink Аз пък съм до никъде, ама ме цепи тиквата..това от мечтите вчера за бирени миксове, знам си аз  Joy

# 417
Ама Бонго не спря да се хвали значи. В онази тема за изоставения татко Ангел се надпреварваха да го канят и да го гощават с избрани ястия, толкова не избра някоя мама, та да се кротне  Mr. Green

# 418
bongo: ако така се случи (хипотетично говорим) :  до тогава ти и детето ти ще живеете в неговото жилище без да изплащате - т.е. без да сте длъжници по заема.

Да бе, ние ще живеем в "неговото" жилище, той ще плаща кредита, но нали написах .... Кой ще го храни и плаща сметките, а ?!  Crossing Arms
В крайна сметка сме равно поставени: колко ще дава той за домакинството / кредита/, толкова и аз / храна и сметки/, само дето там на хартийката ще пише неговото име, респективно някога на сина му.
Излиза, че ще съм давала пари, за да има чуждото дете имот. / а той си има, след развода, всичко е останало на сина - голямо жилище в голям град, имуществото там, нова кола /.

# 419
Ха добро утро, красавици! Много спите, време е да ставате  Laughing

добър вечер , поспалани !!!

те така трябва да започваш деня в тази тема  hahaha  утрото , а понякога и обяда , за тях е мираж

Бонго , какво е това "добър вечер" в 9:25 ч.? Crazy

Добър ден ! Hug

Смехулка , с много рисковано начинание се захващаш !
Консултирай се с добър адвокат и гледай да не си останеш само с изплащането на неговия апартамент ! Hug
Моята братовчедка е в подобна ситуация - живее от години , без брак , с мъж доста по-голям от нея . Той си направи нова вила , обзавеждат заедно , всичко е много хубаво , но тя няма нищо по документ . Ако се случи нещо с него , едва ли неговите деца ще са толкова щедри , да я оставят тя да си живее там с нейните деца . Confused Confused Confused

Общи условия

Активация на акаунт