По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 22 036
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Трябва да се консултираш с адвокат задължително. Може да пишете апартамента на името на двамата и двамата изплащате кредита, нищо че нямате брак. По  този начин поне половината от жилището ще си е твоя, ако стане гаф (а и ти реално участваш на половина)

# 421
  • София
Трябва да се консултираш с адвокат задължително. Може да пишете апартамента на името на двамата и двамата изплащате кредита, нищо че нямате брак. По  този начин поне половината от жилището ще си е твоя, ако стане гаф (а и ти реално участваш на половина)

Да, и аз така мисля. Моя позната така изплащаше апартамента с гаджето си - беше на името на двамата. без да имат брак.

# 422
добър вечер , поспалани !!!

[/quote]
Бонго , какво е това "добър вечер" в 9:25 ч.? Crazy

Добър ден ! Hug
[/quote]

ами безсмислено беше да пиша утро ,при положение че знам , че няма на кой да го пожелавам защото поспаланите ще го прочетат чак привечер , в най-добрият случай по обяд.  hahaha

# 423
Ааа , разбрах , Бонгоbouquet

Интересно , не съм много запозната , но щом има такава възможност , да се пише жилището на двамата , направете го , Смехулка ! Hug

# 424
  • София
Целувката....и тя има световен ден:) Една от легендите твърди, че тя е била "използвана" от средновековните рицари, които по този начин разбирали дали техните съпруги са пили вино:))) Интересно оправдание...Simple Smile)))

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d_RKO5ozLVo#at=39             

# 425
в днешно време всичко си има ден. а пък за някой имена и по 3 пъти в годината  hahaha

# 426
  • София
Важно е да има поводи. То и без поводи да се празнува става, но с повод е по-гот  Mr. Green Mr. Green

# 427
върви да започнеш приготовлението на вечерята.  #Cussing out  после да не питаш как аз  успявам  hahaha

# 428
  • София
А аз се надявах на покана за вечеря  Embarassed Embarassed Явно трябва да отивам в кухнята  Wink

# 429
# 430
Мдааа, Наде, ден не целувката било - каза бнд-то и ме целуна по бузите, 2 минути  преди да ми провали пътуването с детето.  #Cussing out

# 431
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

# 432
Наде , мерси за поздрава ! Heart Eyes

Бурята беше страшна ! newsm43 newsm43
Благодаря ти , че ме мислиш ! Hug

Сега , обаче грее слънце ! Heart Eyes
Прозорците пак трябва да ги мия ! Crazy

Бонго , стига пък ти с това готвене ! Sunglasses
Сега е лято , има плодове и салати ! Hug

Охи , а защо ти провали пътуването ?
С вас ли щеше да идва ?

# 433
Да, така реши, но имал малко работа от 9 сутринта до сега - го няма. Какво ще си види, само да дойде  Close
И казваш слънце грее? Близо съм до теб и тук от слънце помен няма. Доста си е студено даже.

# 434
  • София
Хепи, било е страшно при вас като гледам?  newsm43
При нас сега запраска дъжд, а дребната излезе преди час с БНД (щото последния цял ден все нямаше време и звънеше с думите: след малко идвам...)  newsm61

Бонго, сигурно вече си направил вечерята и си с бира в ръка пред компа?  Joy Щото аз сега тепърва се запътвам към кухнята, но нещо повече от салатка и аламинут да не чакат от мен   chef

Общи условия

Активация на акаунт