По морета плувам, на брега лудувам :-)

• 21 928
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Love cat   bouquet  bouquet

Добро утро  Hug

# 556
Добро утро ! Hug

Кат , поздравления ! Hug  bouquet
Добре , че си случила на свестен съдия ! Peace

Лъки , а има ли някакви проблеми детето ? Не съм много сигурна , но май стрептококите може и без сиптоми да си ги има ?

Хубав ден на всички ! Hug

# 557
Добро утро!
Лъки, аз те съветвам да направиш още едно изследване, но в различна лаборатория. Съвсем вероятно е пробите в тази в която ги давате да са заразени.

Желая ви, много усмихнат и красив петък   bouquet

# 558
  • София
Онче, не си изпуснала нищо от "екстрите" - военно, комсомол и бригади  Wink Военното го скътах здраво щото бях убедена пацифистка, а и не можех да понасям съучениците си в гимназията, откровено казано  Wink А и бригадите не са за мен - мразя да ми ограничават свободата в бивши казарми с телени огради  #Cussing outТа, аз не страдам от такваз носталгия  Grinning
Лъки, от какъв материал правихте изследванията? Носен, гърлен секрет? Има ли проблем детенце? Антибиограма имаш ли? Джипката дава АБ на принципа - проба-грешка? Отиди при специалист - УНГ , ако проблемите са с гърло или уши.
Онче, на онези снимки с къщата - мисля, че стила се казва рустик. Но точно това не е баш моя стил  Laughing

# 559
  • Cyprus, Пловдив
Ilita♥♥♥, мерси за съвета, наистина не е изключено и това  Peace
Морги, предишните 2 пъти бяха носен секрет, третия път беше носен и гърлен. На УНГ го водих преди да му открият стрептококите, казаха, че има уголемена трета сливица, но преди 3 годишна възраст нищо не може да се направи, основно нослето му е проблема, там му слабото място-хърка, трудно му е дишането през нощта, дави се със секрети  Confused

# 560
Морги , аз в гимназията бях освободена от бригади и военно .
Имах предвид студентските бригади . Peace
Там беше много забавно ! Heart Eyes

# 561
Love cat, честито! Радвам се за теб.
Lucky_luck, моята дъщеря е с подобен проблем от няколко години - уголемена трета сливица, хъркане, чести хреми и инфекции. Два различни вида бактерии са й изолирани до момента от носа. Аз я водя при Райнов в Исул и засега я е оставил само на промивки със солена вода, когато се появи хрема или корички в носа, а наесен ще й маха третата сливица ако не се е свила дотогава.
Ако имаш възможност защо не заведеш детето при него? Може оък да ви помогне.  Hug

Тази вечер гледахме с малката Аз, проклетникът 2 на кино. Няма такъв филм, искрено се забавлявах докато го гледах.  Simple Smile

Лека на всички, отивам да си лягам. Simple Smile

# 562
Добро утро ! Hug

# 563
  • София
Добро утро! Ние се стягаме за плаж, а утре ще ходим на кино и малчо заминава при баща си, да видим какво ще стане!

Лов кат честито, всичко ще се нареди  Hug

Лъки, винаги като изолират бактерии правят анатибиограма. Ако в момента няма симптоми няма нужда от антибиотик, понякога дават положителни резултати при излекувана инфекция, но като цяло стрептококите са доста упорити, лекаря ще прецени Hug, консултирай се и с втори. Младежа имаше подобен проблем, само с промивки с физ. р-р със спринцовка, какви неща излизат ooooh!, но като са малки не може да се издухат. Кофти е, но малчо свикна и така се лекувахме Peace

Не съм ходила на бригади и вскякви такива, даже и чавдарче не успях да бъда  Mr. Green. Ама не смятам, че съм пропуснала нещо, други забавления имахме. Селскостопанският труд не ми е присърце, ограничавам се до някое цвете и да садя трева на вилата/къщата. Миналата година се опитах да разкопая една лехичка и събрах погледите на всички съседи - по бански и гумени ботуши  Laughing, вече не се и пробвам. Градско момиче съм си, не е моята стихия Stop

# 564
  • София
Добро утро на всички!

Какво им беше лошо на бригадите - нищо не правиш, а ти плащат накрая  Mr. Green Mr. Green Аз и чавдарче, и пионерче и комсомолче закачих, единствено партийче не можах  Laughing Laughing

# 565
Добро утро на всички!

Какво им беше лошо на бригадите - нищо не правиш, а ти плащат накрая  Mr. Green Mr. Green Аз и чавдарче, и пионерче и комсомолче закачих, единствено партийче не можах Laughing Laughing

Що бе , и сега не е късно ! Mr. Green Mr. Green

# 566
  • София
А не  Crossing Arms сега има избор, а преди партията с голямо "П" беше една  Mr. Green Mr. Green Друго си е да нямаш право на избор  Laughing

# 567
  • На черешата
 Добро утро, момичета!
 Голяма радост е да се събудиш рано, да осъзнаеш, че е събота. Да се завъртиш доволно на другата страна и пак да заспиш.  Mr. Green
 Cat, честито!   bouquet
 Посъветвайте ме какво да купя за подарък на 11 годишен младеж, че нямам никакви идеи.  newsm78

# 568
И мен ме натискаха да стана член на Партията  Joy , но не случиха на човек ! hahaha

# 569
А не  Crossing Arms сега има избор, а преди партията с голямо "П" беше една  Mr. Green Mr. Green Друго си е да нямаш право на избор  Laughing
и като имаш какъв е резултата  newsm78 - нулев.  така ,че е все едно  hahaha

Добро ви утро !!!

Общи условия

Активация на акаунт