Спирала за мигли - 7

• 111 160
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • София

http://krasota.rozali.com/grim/p20568.html

- за по-смелите! Много актуален цвят! Simple Smile

# 91
  • София
И като сме заговорили за цветни спирали, чакам с нетърпение това издание на моята най-любима спирала Flutter:, но... като поразгледах, попрочетох, то се оказа, че това бил просто водоустойчивият вариант ooooh!.
Аз толкова се надявах, на цветен такъв. Wink

# 92
  • София
И като сме заговорили за цветни спирали, чакам с нетърпение това издание на моята най-любима спирала Flutter:, но... като поразгледах, попрочетох, то се оказа, че това бил просто водоустойчивият вариант ooooh!.
Аз толкова се надявах, на цветен такъв. Wink

Нямам представа дали ще пускат цветен вариант.  Simple Smile А и не са ли малко закъсняли?!  newsm78 Пазарът вече е залят с предложения на други фирми в средата на лятото.........Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 15:00 от nikolinanik

# 93
  • София
Влез в един ДМ и ще си промениш мнението веднага.
НИ една цветна спирала!
Обърнала съм всичко вчера, повярвай ми.
Вариантите ми бях-изсъхнала спирала на Ши, която върнах часове след това и друга на МФ 2000калории, която е толкова синя, колкото са сини кафявите ми очи. ooooh!

# 94
  • София
Влез в един ДМ и ще си промениш мнението веднага.
НИ една цветна спирала!
Обърнала съм всичко вчера, повярвай ми.
Вариантите ми бях-изсъхнала спирала на Ши, която върнах часове след това и друга на МФ 2000калории, която е толкова синя, колкото са сини кафявите ми очи. ooooh!

За ДМ, знам. Състоянието е плачевно. Sad Имах пред вид по-квалитетни магазини. Е, там и цените са по-високи. Simple Smile

# 95
  • София
В Дъглас вчера ми предлагаха единствено и само цветна спирала на Ив сен Лоран. Айде, няма нужда!
Други, освен въпросната navy на МФ2000 калории, нямаше.
Така, че не е чак толкова пренаселено да кажа хич от хубави цветни спирали.
Пупа в Блик само и Конкорд, ако зареждат още нещата им.
Та точно тук ГР изпъкнаха с добри предложения. Wink

# 96
  • София
От по-ниския клас спирали за мигли имат цветни предложения, но от марковите - не. Може би се притесянват, че няма да могат да ги реализират. Simple Smile Защото не всяка жена се харесва с цветни милги, па макар и дискретно сложен цвеа спирала в края на миглите или само върховете. А колко дами слагат цветна спирала на целите мигли??? Много малко. Simple Smile Не знам какво толкова ги притесява.  newsm78
Аз познавам много млади дами, които освен черната спирала, нищо друго не признават!

Въпрос на вкус, навик, какво ще кажат хората / да, все още има момичета,за които имено това е причината, която им пречи да експериминтират./   Simple Smile

# 97
  • Varna
 а къде го прочетохте това, че новата мода са цветните спирали ?!? Rolling Eyes

# 98
  • София
Ето, аз съм типичен пример за консерва. Мога да се мажа безобразно с всякакви папагалски сенки и червила. Да изляза с тъмно лилави или неоново оранжеви устни, но цветна спирала не мога да си сложа, пък каквото ще да стане  Peace

# 99
Колко цвята са спиралите на ГР? Само кобалт (синьо)? Rolling Eyes Дали ги има на щанда им в Дъ Мол?

# 100
  • Варна
Колко цвята са спиралите на ГР? Само кобалт (синьо)? Rolling Eyes Дали ги има на щанда им в Дъ Мол?
НЕЕ..... И аз така мислих ,но има и зелена и лилава  Peace

засилих се да ги купувам и се оказа ,че са с изтекъл срок на годност ,ама всичките/м.ноември 2012/ newsm78

# 101
princess_des, къде са били с изтекъл срок? Мислех, че са нови спирали Confused Да помиш ориентировъчни цени? Rolling Eyes

# 102
  • Варна
princess_des, къде са били с изтекъл срок? Мислех, че са нови спирали Confused Да помиш ориентировъчни цени? Rolling Eyes
В "Елитис"Варна,/на пазара/.И аз мислех ,че са нови,но май просто аз сега разбирам за тях,щом имат изтекъл срок от 10 месеца ,смятай! ooooh! За цени не съм 100% сигурна имаше хиляда и сто етикета на рафта ,но ми се върти някаква цена около 5 лв. ,ама да не те излъжа Praynig

# 103
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Има ги и на щандовете на ГР в моловете.Тези бяха около 5,50.
Има и цветни в прозрачни опаковки на цена 3,20-3,50...

# 104
  • Варна
Има ги и на щандовете на ГР в моловете.Тези бяха около 5,50.
Има и цветни в прозрачни опаковки на цена 3,20-3,50...

ooooh! За щандовете в мола ,бях изключила,благодаря ,че ме посети ,аз ще ида там да си взема. Peace Имаше в Елитис и прозрачна с топченца/зелени и оранжеви/,тя за какво е/подхранване ли???/ И кога се слага-самостоятелно или след като изсъхне се нанася друга спирала върху нея?

Общи условия

Активация на акаунт